Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #rogalam

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

10 treff

Her er årets beste pinnekjøtt – røkt og urøkt

I år som i fjor finner vi flere pinnekjøtt som ikke er gode nok for julaften. Se hvilket pinnekjøtt som er best uansett type, og hvilken pakke som er best i test blant det røkte og urøkte kjøttet.

Les saken

#pinnekjøtt #rema-1000 #prima #nordfjord #vossakjøt #urøkt #finsbråten #julens-klassikere #gilde #xtra #coop #smedstuen-gård #gourmetlam #bjorlilam #first-price #stranda #grilstad #henriettes #fatland #lofotlam

Røkt eller urøkt: Her er julens beste pinnekjøtt

Kvaliteten på pinnekjøttet i 2019 varierer like mye som tidligere år. Ekspertene går så langt som å mene at noen typer kan ødelegge julen. Finn ut hva slags røkt og urøkt pinnekjøtt som anbefales i stedet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #nortura #vossakjøt #henriettes #fatland #coop #folkets #unil #telemarklam #jacobs-utvalgte #a-idsøe #nordfjord #rogalam #holmens #rema-1000 #prima #bjorlilam #smedstuen-gård #firstprice

Norges beste pinnekjøtt

Ekspertene spytter ut de dårligste stykkene i de store smakstestene av pinnekjøtt. Les videre for å vite hvilke pakker du bør unngå og hvilket merke som gir deg det beste pinnekjøttet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #spekeloftet #jacobs #nordfjord #thulefjord #lofotlam #rema-1000 #prima #smedstuen-gård #bjorlilam #henriettes #fatland #rogalam #holmens #stranda #grilstad #vossakjøt #brødr-ringstad #xtra

Kampen om pinnekjøtt-tronen

Julematen er svært viktig, og omtrent hver tredje nordmann kommer til å spise nettopp pinnekjøtt på juleaften i år. Sammenlignet med tidligere år gjør mange pinnekjøtt det dårlig i testene, og derfor kan det være lurt å oppdatere seg på årets julemat.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #lofotlam #spekeloftet #vossakjøt #henriettes #fatland #rogalam #holmens #jacobs-utvalgte #unil #tind #nordfjord #bjorlilam #firstprice #xtra #coop #smedstuen-gård #finsbråten

Unngå det uspiselige pinnekjøttet

Det er store forskjeller når det gjelder kvaliteten på urøkt pinnekjøtt i år, og anmelderne er heller ikke alltid samstemte – men de enes helt om bunnplasseringen.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #tind #xtra #coop #lofotlam #brødr-ringstad #spekeloftet #nordfjord #smedstuen-gård #jæren-smak #fatland #henriettes #økologisk #firstprice #bjorlilam #dalpro #vossakjøt #rogalam #holmens

Rogalam Pinnekjøtt 2018

Pinnekjøttet fra Rogalam kommer i ulike stykker med ulik smak. Flere i VGs ekspertpanel måtte spytte ut kjøttet på grunn av det de beskriver som en «kvalmende harsk fettsmak». I fjor ble pakken fra Rogalam omtalt som «smaksløst», mens det i 2016 fikk helt greie tilbakemeldinger.

Les saken

#pinnekjøtt #rogalam #holmens

Rogalam Pinnekjøtt – Urøkt

DN mener Rogalam pinnekjøtt urøkt er kjedelig, magert og tørt.

Pris: 259,90 kr/kg
Tilsatt natriumnitritt (E250): -
Utvanning (produsentens anbefaling): -

Les saken

#pinnekjøtt #rogalam #holmens #urøkt

Rogalam Holmens Pinnekjøtt – Urøkt

Rogalam Holmens urøkte pinnekjøtt inntar sisteplass i Dagbladets test, og nest siste i DNs liste. Den havner lavt også i VGs oversikt. Alle kildene synes pinnekjøttet har for mye fett – med harsk smak. Dagbladet trekker også for hard konsistens som minner om treverk, men de synes variasjonen i stykkene er OK. VG trekker på sin side for utvalg og kutting av biter, og de mener kjøttet er altfor salt. Det eneste positive de nevner er helt grei lukt. Kjøttet er tilsatt nitrittsalt.

Pris: 269 kr/kg (VG kjøpte på Coop Mega)
Produsent: Holmens
Utvanning (produsentens anbefaling): 12 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Ja

Les saken

#pinnekjøtt #rogalam #holmens

Rogalam 2017

Rogalam har god lukt skal vi tro VGs testpanel. Utover dette gir de utelukkende minuspoeng for at kjøttet er tørt, smakløst og høyt innhold av filetstykker uten fett.
VG kjøpte dette pinnekjøttet på Coop Mega.

Les saken

#pinnekjøtt #rogalam #holmens

Holmens Rogalam Pinnekjøtt 2016

Holmens Rogalam Pinnekjøtt er godkjent på både smak og utseende, men det har mye salt.

Les saken

#pinnekjøtt #rogalam #holmens