Henriettes Pinnekjøtt av Lam – Urøkt
Henriettes urøkte pinnekjøtt av lam havner helt på topp i Dagbladets liste. De trekker fram en spesielt deilig smak og godt fett. De liker også konsistensen og lukten. DN nevner flott smak, lukt og fine stykker, men konsistens og behov for mye tid på ovnen trekker ned. VG mener en del av kjøttet burde vært saftigere, og smaken står ikke helt i stil med lukten. De savner ellers et jevnere utvalg av stykker.
Pris: 239,90 kr/kg (DN) / 229 kr/kg (Dagbladet) / 219 kr/kg (VG, kjøpt på Extra)
Produsent: Fatland
Utvanning (produsentens anbefaling): 24 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Nei
Kommentarer
Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!