Vossakjøt Pinnakjøt – Urøykt
VG har ikke mye til overs for Vossakjøt urøkt pinnekjøtt. De mener det minner lite om pinnekjøtt og tror det har fått for kort tid til å tørke og modne. De synes dog det kan komme unna som et vanlig saltkjøtt. Vossakjøt får god score fra DN og Dagbladet. DN mener imidlertid kjøttet er litt for salt når det er vannet ut etter produsentens anbefalinger. Dagbladet trekker i stedet fram god og kraftig smak, mørk og fin farge, samt fine og varierte stykker. Dagbladet liker lukten av kjøttet godt, mens DN mener den er OK.
Pris: 369 (DN og VG, kjøpt på Kiwi) kr/kg / 418,99 (Dagbladet) kr/kg
Produsent: Vossakjøt
Utvanning (produsentens anbefaling): 8-10 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Nei
Kommentarer
Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!