Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #pinnekjøtt

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

46 treff

Kampen om pinnekjøtt-tronen

Julematen er svært viktig, og omtrent hver tredje nordmann kommer til å spise nettopp pinnekjøtt på juleaften i år. Sammenlignet med tidligere år gjør mange pinnekjøtt det dårlig i testene, og derfor kan det være lurt å oppdatere seg på årets julemat.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #lofotlam #spekeloftet #vossakjøt #henriettes #fatland #rogalam #holmens #jacobs-utvalgte #unil #tind #nordfjord #bjorlilam #firstprice #xtra #coop #smedstuen-gård #finsbråten

Unngå det uspiselige pinnekjøttet

Det er store forskjeller når det gjelder kvaliteten på urøkt pinnekjøtt i år, og anmelderne er heller ikke alltid samstemte – men de enes helt om bunnplasseringen.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #tind #xtra #coop #lofotlam #brødr-ringstad #spekeloftet #nordfjord #smedstuen-gård #jæren-smak #fatland #henriettes #økologisk #firstprice #bjorlilam #dalpro #vossakjøt #rogalam #holmens

X-tra Pinnekjøtt av lam 2016

X-tra Pinnekjøtt av lam mangler litt smak og har noe ujevn kvalitet i posen.

Les saken

#pinnekjøtt #xtra #coop

Xtra Pinnekjøtt 2017

Xtra Pinnekjøtt har stykker kuttet i feil retning og pakken på testbordet til VG inneholder mye bog. I tillegg er kjøttet for salt, og smaker harskt.
VG kjøpte dette pinnekjøttet på Extra.

Les saken

#pinnekjøtt #xtra #coop

Vossakjøt Urøykt Pinnakjøt 2016

Vossakjøt Urøykt Pinnakjøt får bunnplassering i begge smakstestene på grunn av både smak, lukt og utseende.

Les saken

#pinnekjøtt #vossakjøt

Vossakjøt Urøykt Pinnakjøt 2017

Vossakjøt Urøykt Pinnakjøt har fine og jevne stykker, og bra fettmarmorering. I midlertid får det ikke full pott i VGs test grunnet tørre partier og lite smak. Fine stykker og bra fett kan Dagbladet også melde om i sin Vossapose. Smaken opplever de som fin og moden, og konsistensen som behagelig, og den havner på en andreplass hos Dagbladet.
VG kjøpte dette på Meny og Dagbladet fant pinnekjøttet hos Coop Mega.

Les saken

#pinnekjøtt #vossakjøt

Tind Pinnekjøtt av lam 2016

Tind Pinnekjøtt får skryt for god smak, men VG+ mener det er ujevn saltmengde og størrelse på kjøttet, og Klikk synes det er mye salt.

Les saken

#pinnekjøtt #tind

Tind Pinnekjøtt av lam 2017

Tind Pinnekjøtt av lam har brukt en del biter fra bog og sadel, og sammen med ujevn oppdeling trekker dette ned helhetsinntrykket. Kjøttet har en markant bismak, men en emmen smak på flere av bitene får testpanelet hos VG til å undres som ikke kjøttet har tatt smak fra emballasjen.
VG kjøpte dette pinnekjøttet på Coop Mega.

Les saken

#pinnekjøtt #tind

Spekeloftet Pinnekjøtt Ekstra kjøttfullt 2016

VG+ slakter Spekeloftet Pinnekjøtt Ekstra kjøttfullt på grunn av både smak og lukt – flere i testpanelet klarte ikke å spise opp kjøttet sitt. Pinnekjøttet fra Spekeloftet finnes også i en originalversjon (gul pakning).

Les saken

#pinnekjøtt #spekeloftet

Spekeloftet Pinnekjøtt 2016

Spekeloftet Pinnekjøtt minner mer om saltkjøtt og er for tørt, men reddes av god fettsmak. Pinnekjøttet fra Spekeloftet finnes også i en ekstra kjøttfull variant (rød pakning).

Les saken

#pinnekjøtt #spekeloftet

Spekeloftet Pinnekjøtt Ekstra kjøttfullt (Lammesadel) 2017

Spekeloftet Pinnekjøtt Ekstra kjøttfullt høres jo lovende ut, men ser imidlertid ikke ut på å imponere stort i VGs pinnekjøttest. Stykkene mangler fett og pakken inneholder mange små koteletter og ingen pinner. Smaken er distinkt og lukten minner om våt ull. Dagbladet er langt på vei enig med VG, stykkene mangler fett (derav smak) og minner lite om pinnekjøtt. "Noe å servere på årets jentejulebord?" spør Dagbladet, og vi undrer oss over hva i all verden de kan ha ment med det.
VG og Dagbladet kjøpte dette pinnekjøttet på Rema 1000.

Les saken

#pinnekjøtt #spekeloftet

Spekeloftet Pinnekjøtt 2017

Spekeloftet Pinnekjøtt scorer bra på smak og konsistens hos VGs testpanel. Jevn tykkelse på bitene er også et pluss, men mange små nakkestykker trekker ned poengsummen. Dagbladet er også enig at posen har mange fine stykker med bra farge. Selv om kjøttet har en fin saltbalanse, mener Dagbladet at smaken er tam og gir derfor en dårligere score en VG." Dette var kjønnsløst", er det upresise og utdaterte begrepet Dagbladet velger for en beskrivende oppsummering av pinnekjøttet.
VG og Dagbladet kjøpte dette pinnekjøttet på Rema 1000.

Les saken

#pinnekjøtt #spekeloftet

Smedstuen gård pinnekjøtt 2017

Smedstuen Gård sitt pinnekjøtt har fett med gul farge, og VGs testpanel beskriver smaken som vemmelig og mener den minner om såpe. Dagbladet synes imidlertid at posen hadde mange bra biter, men at smaken minnet mer om spekelam, og ikke så mye om pinnekjøtt. I tillegg er det dyrt sammenlignet med de andre i testen, og Dagbladet gir derfor en dårlig score.
Dagbladet har kjøpt dette pinnekjøttet hos Coop Mega, og VG har kjøpt det hos Xtra.

Les saken

#pinnekjøtt #smedstuen-gård

Smedstuen Gård Pinnekjøtt Urøkt 2016

Smedstuen Gård Pinnekjøtt Urøkt har en smak anmelderne ikke klarer å sette fingrene på, og det smaker for lite pinnekjøtt. Bitene er også skåret opp litt annerledes enn andre typer pinnekjøtt.

Les saken

#pinnekjøtt #smedstuen-gård

Rogalam 2017

Rogalam har god lukt skal vi tro VGs testpanel. Utover dette gir de utelukkende minuspoeng for at kjøttet er tørt, smakløst og høyt innhold av filetstykker uten fett.
VG kjøpte dette pinnekjøttet på Coop Mega.

Les saken

#pinnekjøtt #rogalam #holmens

Ringdal Pinnekjøtt av lam 2016

Ringdal Pinnekjøtt av lam får ikke full score på fargen og mangler litt salt, men ellers er dette pinnekjøttet godkjent.

Les saken

#pinnekjøtt #ringdal

Nyyyt Pinnasteik frå Bjerkreim 2016

Nyyyt Pinnasteik frå Bjerkreim trekkes litt på grunn av utseende, men smaken og konsistensen er god.

Les saken

#pinnekjøtt #nyyyt

Nordfjord Pinnekjøtt - Urøkt av lam 2016

Det urøkte pinnekjøttet fra Nordfjord mangler smak på kjøttet, men VG+ mener fettsmaken er noe harsk. Klikk savner salt, mens VG+ hevder kjøttet burde vært mindre saltet.

Les saken

#pinnekjøtt #nordfjord

Nordfjord Pinnekjøtt - Urøkt av lam 2017

Nordfjord Pinnekjøtt - Urøkt av lam gjør det ikke særlig bra i VGs test. Bitene har ulike farger, og svært varierende smak, hvor den mest sjenerende er av gammelt fett. Testpanelet finner også biter med bare fett. I Dagbladets test går det litt bedre, men selv om de synes kjøttstykkene er bra og lukter godt, så er konsistensen trå og kompakt og kjøttet i overkant salt.
VG og Dagbladet kjøpte dette pinnekjøttet på Rema 1000.

Les saken

#pinnekjøtt #nordfjord

Lofotlam Urøkt Pinnekjøtt 2016

Det urøkte pinnekjøttet fra Lofotlam skulle hatt jevnere stykker og kvalitet på kjøttet, samt mer smak. Det er også litt for salt.

Les saken

#pinnekjøtt #lofotlam

Lofotlam Urøkt Pinnekjøtt 2017

Lofotlam har mange og små stykker i posen som testpanelet hos VG har kjøpt. Kjøttet oppleves som saftig og godt, og fettmarmoreringen som fin. Juryen er ikke imponert over at det er mange nakkestykker.
VG kjøpte dette pinnekjøttet hos Rema 1000.

Les saken

#pinnekjøtt #lofotlam

Jæren Smak Pinnekjøtt av dielam fra Jæren 2016

Anmelderne er uenige om Pinnekjøtt av dielam fra Jæren Smak er mørt eller tørt. Klikk mener kjøttet er godt, mens VG+ trekker blant annet for vond smak på fettet og mangel på pinner.

Les saken

#pinnekjøtt #jæren-smak

Jacobs Utvalgte Urøkt Pinnekjøtt 2016

Jacobs Utvalgte Urøkt Pinnekjøtt trekkes for smaken. Det burde også vært mørere.

Les saken

#pinnekjøtt #jacobs-utvalgte #unil

Jacobs Utvalgte Urøkt Pinnekjøtt 2017

Jacobs Utvalgte Urøkt Pinnekjøtt har skåret stykkene i mange tykkelser. Smaken er uten særlig særpreg, men likevel god selv om kjøttet er noe tørt, mener VG. Dagbladet på sin side har mest å utsette på den mørke fargen på kjøttet som de mener skyldes for mye nitrittsalt, men mener ellers at både smak og lukt er bra.
VG og Dagbladet kjøpte dette pinnekjøttet hos Meny.

Les saken

#pinnekjøtt #jacobs-utvalgte #unil

Holmens Rogalam Pinnekjøtt 2016

Holmens Rogalam Pinnekjøtt er godkjent på både smak og utseende, men det har mye salt.

Les saken

#pinnekjøtt #rogalam #holmens

Henriettes Pinnekjøtt Naturell 2016

Henriettes Pinnekjøtt splitter kildene. Klikk synes smaken er fin og at det ser bra ut, mens VG+ trekker for smak, farge og hvordan kjøttet er kuttet. De gir poeng for konsistens.

Les saken

#pinnekjøtt #henriettes #fatland

Henriettes Pinnekjøtt Naturell 2017

Henriettes Pinnekjøtt Naturell får ros for saftig kjøtt. Utover dette mener testpanelet til VG at det ikke er så mye å skryte av: kjøttet er blast og bitene er ujevne og dårlige. Igjen skulle man tro Dagbladet har vært mer heldig med sitt kjøtt, de er fornøyde med bitene, fargen og smaken som er tydelig pregt av får. Det eneste de påpeker er at pakken inneholder mye bein i forhold til kjøtt, så her bør man beregne ekstra per person.
VG kjøpte dette på Extra og Dagbladet kjøpte dette pinnekjøttet hos Coop Mega.

Les saken

#pinnekjøtt #henriettes #fatland

Heidrun Pinnekjøtt av kje 2016

Heidrun Pinnekjøtt av kje er, som navnet tilsier, laget av geit i stedet for sau eller lam. Det smaker ikke som det vanlige pinnekjøttet, men testpanelet var så fornøyde med den milde og gode smaken at det ble testvinner i Adresseavisens smakstest.

Les saken

#pinnekjøtt #heidrun

Gilde Urøkt Pinnekjøtt 2016

Gilde Urøkt Pinnekjøtt scorer godt på alt fra smak, utseende, konsistens, fett- og kjøttmengde. Har litt mer salt enn Høgfjellslam fra Gilde, noe anmelderne fra Klikk satte pris på.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde

Gilde urøkt Pinnekjøtt 2017

Gilde urøkt Pinnekjøtt leverer i følge VG en pose med små og tørre kjøttbiter som smaker pølsevann. I tillegg har fettet en ettersmak som er ugrei. Dagbladet finner i sin pose noen lange pinner, men mest små stykker. I tillegg blir de overrasket over røkt smak, og synes kjøttet ellers har en fin lammesmak. Også her mener Dagbladet at mye nitritt har vært brukt for å prege den mørke fargen.
VG kjøpte pinnekjøttet hos Extra og Dagbladet kjøpte dette pinnekjøttet på Coop Mega.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde

Gilde Økologisk Pinnekjøtt 2016

VG+ trekker frem at økologisk pinnekjøttet fra Gilde mangler smak av pinnekjøtt og heller minner mye om middagspølse. Klikk synes smaken er fin, men at kjøttet har ujevn kvalitet og mye salt.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #økologisk

Gilde Økologisk Pinnekjøtt 2017

Gilde Økologisk er i følge VGs-testpanel mørt og saftig, og har en bra farge. Ujevne biter, mild smak og fettet som lukter litt gammelt trekker ned. I Dagbladets test er de imidlertid veldig fornøyd med lukten. Bitene oppleves som pent skåret, men litt tynne. Det er bra med ulike biter, og fint med fett. Smaken er akkurat som den skal være, i følge Dagbladets testpanel som kårer Gilde Økologisk Pinnekjøtt til best i test.
VG fant dette på Rema 1000 og Dagbladet kjøpte det hos Kiwi.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde

Gilde Høgfjellslam frå Nord-Gudbrandsdal 2016

Gilde Høgfjellslam frå Nord-Gudbrandsdal får skryt for god smak og utseende, men Klikk mener det mangler litt salt. VG+ har ingenting å utsette og kårer det til testvinner.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde

Gilde Høgfjellslam 2017

Gilde Høgfjellslam ble kåret til testvinner av VG i fjor, men i årets test leverer det ikke i følge avisen. Bitene er svært ujevne, og smaker lite, med unntak av stykker som smaker og lukter dårlig. Dagbladet er noe mildere i sin dom, men kritiserer også ujevne biter. Smaken mener de er grei, selv om den med tanke på modning ikke kan måle seg med de beste i testen.
Både Dagbladet og VG kjøpte dette pinnekjøttet på Kiwi.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde

Gilde Gourmet Lam Urøkt Pinnekjøtt (Jostedalsbreen) 2017

Gilde Gourmet-lam får ros av VG for fin smak på både kjøtt og fett, og bra balanse med salt. I tillegg mener testpanelet at bitene er i passe størrelse, med fin variasjon.
VG kjøpte dette pinnekjøttet på Extra.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde

Gilde Gourmet Lam Urøkt Pinnekjøtt 2016

Klikk mener Gilde Gourmet Lam Urøkt Pinnekjøtt mangler noe på smaksopplevelsen og saltmengden, mens VG+ mener det er salt nok. Sistnevnte skryter også av konsistens, farge, lukt, samt fett- og kjøttmengde.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde

First Price Pinnekjøtt av lam 2016

VG+ trekker First Price Pinnekjøtt av lam for harsk fettsmak og -lukt, samt utseende, mens Klikk savner mer salt og smak av pinnekjøtt.

Les saken

#pinnekjøtt #firstprice #fatland

First Price Pinnekjøtt 2017

First Price sitt pinnekjøtt av lam imponerer ikke VGs anmeldere som mener kjøttet smaker lite og har en ufin ettersmak. Fettet er gult, det er få pinner og i det store og hele mener de dette minner mer om fårikålkjøtt. Dagbladet synes kjøttet er kuttet tynt, og størrelsen på bitene varierer. Smaken er blass, og innimellom grenser den mot harsk, og avisen gjetter at lammet kan ha tilhørt den eldre enden av skalaen.
VG og Dagbladet kjøpte dette pinnekjøttet på Kiwi.

Les saken

#pinnekjøtt #firstprice #fatland

Finsbråten Gourmet Pinnekjøtt 2017

Finsbråten Gourmet Pinnekjøtt byr på en pose med stekeflesk og kotletter, og imponerer ikke VGs testere. De mener rett og slett kjøttet smaker dårlig og lukter rart.
VG kjøpte dette pinnekjøttet på Kiwi.

Les saken

#pinnekjøtt #finsbråten

Finnmark Rein Pinnekjøtt 2016

Finnmark Rein Pinnekjøtt er laget av reinsdyrkjøtt og smaker derfor ikke som vanlig pinnekjøtt av lam eller sau. Det havnet på sisteplass i Adresseavisens test. Kjøttet bør vannes ut mer enn produsenten oppgir.

Les saken

#pinnekjøtt #finnmark-rein

Dalpro Pinnekjøtt av villsaulam Tørket Urøkt 2016

Det tørkede pinnekjøttet av villsaulam fra Dalpro trekkes for vond smak og lukt, men får poeng for utseende.

Les saken

#pinnekjøtt #dalpro

Coop Pinnekjøtt Urøkt 2016

Urøkt pinnekjøtt fra Coop trekkes for smak, utseende og kjøttkvalitet, men mengden er et pluss.

Les saken

#pinnekjøtt #coop #fatland

Brødr Ringstad Urøkt Pinnekjøtt 2016

Brødr Ringstad Urøkt Pinnekjøtt trekkes for smaken. VG+ gir poeng for konsistens, mens Klikk mener det har mye salt og burde vært saftigere.

Les saken

#pinnekjøtt #brødr-ringstad

Bjorlilam Pinnekjøtt av lam 2016

Kildene er totalt uenige om pinnekjøttet fra Bjorlilam. Klikk kårer det til testvinner på grunn av generelt god kvalitet, mens VG+ ikke trekker frem en eneste positiv ting.

Les saken

#pinnekjøtt #bjorlilam

Bjorlilam Pinnekjøtt av lam 2017

Bjorlilam Pinnekjøtt av lam har stor variasjon på stykkene, både hva gjelder tykkelse, smak og salt. En harsk fettsmak på flere biter havner ikke i god jord hos VGs testpanel.
VG kjøpte dette pinnekjøttet på Meny.

Les saken

#pinnekjøtt #bjorlilam

ASK Gård Økologisk Tørrsaltet Pinnekjøtt 2016

ASK Gård Økologisk Tørrsaltet Pinnekjøtt ender som nummer tre av fem i Adresseavisens test.

Les saken

#pinnekjøtt #ask-gård
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.