Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spekeloftet Pinnekjøtt Ekstra kjøttfullt (Lammesadel) 2017

Spekeloftet Pinnekjøtt Ekstra kjøttfullt høres jo lovende ut, men ser imidlertid ikke ut på å imponere stort i VGs pinnekjøttest. Stykkene mangler fett og pakken inneholder mange små koteletter og ingen pinner. Smaken er distinkt og lukten minner om våt ull. Dagbladet er langt på vei enig med VG, stykkene mangler fett (derav smak) og minner lite om pinnekjøtt. "Noe å servere på årets jentejulebord?" spør Dagbladet, og vi undrer oss over hva i all verden de kan ha ment med det.
VG og Dagbladet kjøpte dette pinnekjøttet på Rema 1000.

Under kan du lese mer om hvordan Spekeloftet Pinnekjøtt Ekstra kjøttfullt (Lammesadel) 2017 er blitt tatt imot av testkildene.

40/100

Testresultat

Spekeloftet Pinnekjøtt Ekstra kjøttfullt (Lammesadel) 2017

Resultatet er basert på 2 tester

VG+ (2017)

Dette må ha vært et stresset lam. Les saken (krever medlemskap)

20
#pinnekjøtt #spekeloftet

Kampen om pinnekjøtt-tronen

Julematen er svært viktig, og omtrent hver tredje nordmann kommer til å spise nettopp pinnekjøtt på juleaften i år. Sammenlignet med tidligere år gjør mange pinnekjøtt det dårlig i testene, og derfor kan det være lurt å oppdatere seg på årets julemat. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester