Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #spekeloftet

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

10 treff

Røkt eller urøkt: Her er julens beste pinnekjøtt

Kvaliteten på pinnekjøttet i 2019 varierer like mye som tidligere år. Ekspertene går så langt som å mene at noen typer kan ødelegge julen. Finn ut hva slags røkt og urøkt pinnekjøtt som anbefales i stedet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #nortura #vossakjøt #henriettes #fatland #coop #folkets #unil #telemarklam #jacobs-utvalgte #a-idsøe #nordfjord #rogalam #holmens #rema-1000 #prima #bjorlilam #smedstuen-gård #firstprice

Norges beste pinnekjøtt

Ekspertene spytter ut de dårligste stykkene i de store smakstestene av pinnekjøtt. Les videre for å vite hvilke pakker du bør unngå og hvilket merke som gir deg det beste pinnekjøttet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #spekeloftet #jacobs #nordfjord #thulefjord #lofotlam #rema-1000 #prima #smedstuen-gård #bjorlilam #henriettes #fatland #rogalam #holmens #stranda #grilstad #vossakjøt #brødr-ringstad #xtra

Kampen om pinnekjøtt-tronen

Julematen er svært viktig, og omtrent hver tredje nordmann kommer til å spise nettopp pinnekjøtt på juleaften i år. Sammenlignet med tidligere år gjør mange pinnekjøtt det dårlig i testene, og derfor kan det være lurt å oppdatere seg på årets julemat.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #lofotlam #spekeloftet #vossakjøt #henriettes #fatland #rogalam #holmens #jacobs-utvalgte #unil #tind #nordfjord #bjorlilam #firstprice #xtra #coop #smedstuen-gård #finsbråten

Unngå det uspiselige pinnekjøttet

Det er store forskjeller når det gjelder kvaliteten på urøkt pinnekjøtt i år, og anmelderne er heller ikke alltid samstemte – men de enes helt om bunnplasseringen.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #tind #xtra #coop #lofotlam #brødr-ringstad #spekeloftet #nordfjord #smedstuen-gård #jæren-smak #fatland #henriettes #økologisk #firstprice #bjorlilam #dalpro #vossakjøt #rogalam #holmens

Spekeloftet Pinnekjøtt – Urøkt

Spekeloftet urøkt pinnekjøtt smaker ifølge VG mer som røkt svinekam. Bitene kunne hatt jevnere størrelse, og fargen tyder på bruk av nitrittsalt. Får pluss for konsistensen.

Pris: 239 kr/kg (VG kjøpte på Rema 1000)
Produsent: Spekeloftet
Utvanning (produsentens anbefaling): Ikke oppgitt av kilden
Tilsatt natriumnitritt (E250): Ja

Les saken

#pinnekjøtt #spekeloftet

Spekeloftet Pinnekjøtt Ekstra kjøttfullt 2016

VG+ slakter Spekeloftet Pinnekjøtt Ekstra kjøttfullt på grunn av både smak og lukt – flere i testpanelet klarte ikke å spise opp kjøttet sitt. Pinnekjøttet fra Spekeloftet finnes også i en originalversjon (gul pakning).

Les saken

#pinnekjøtt #spekeloftet

Spekeloftet Pinnekjøtt 2018

Spekeloftets pinnekjøtt fra Hemsedal kommer ut nest-best i VGs store test av pinnekjøtt for 2018. Det beskrives som mørt og saftig med god duft og et fint utvalg biter i pakken. Denne pakken fikk også terningkast 5 av VG i fjor, mens Dagbladet ga den laber respons og mente det smakte kjedelig. I 2016 mente heller ikke VG at pakken var et festmåltid verdig.

Les saken

#pinnekjøtt #spekeloftet

Spekeloftet Pinnekjøtt 2016

Spekeloftet Pinnekjøtt minner mer om saltkjøtt og er for tørt, men reddes av god fettsmak. Pinnekjøttet fra Spekeloftet finnes også i en ekstra kjøttfull variant (rød pakning).

Les saken

#pinnekjøtt #spekeloftet

Spekeloftet Pinnekjøtt Ekstra kjøttfullt (Lammesadel) 2017

Spekeloftet Pinnekjøtt Ekstra kjøttfullt høres jo lovende ut, men ser imidlertid ikke ut på å imponere stort i VGs pinnekjøttest. Stykkene mangler fett og pakken inneholder mange små koteletter og ingen pinner. Smaken er distinkt og lukten minner om våt ull. Dagbladet er langt på vei enig med VG, stykkene mangler fett (derav smak) og minner lite om pinnekjøtt. "Noe å servere på årets jentejulebord?" spør Dagbladet, og vi undrer oss over hva i all verden de kan ha ment med det.
VG og Dagbladet kjøpte dette pinnekjøttet på Rema 1000.

Les saken

#pinnekjøtt #spekeloftet

Spekeloftet Pinnekjøtt 2017

Spekeloftet Pinnekjøtt scorer bra på smak og konsistens hos VGs testpanel. Jevn tykkelse på bitene er også et pluss, men mange små nakkestykker trekker ned poengsummen. Dagbladet er også enig at posen har mange fine stykker med bra farge. Selv om kjøttet har en fin saltbalanse, mener Dagbladet at smaken er tam og gir derfor en dårligere score en VG." Dette var kjønnsløst", er det upresise og utdaterte begrepet Dagbladet velger for en beskrivende oppsummering av pinnekjøttet.
VG og Dagbladet kjøpte dette pinnekjøttet på Rema 1000.

Les saken

#pinnekjøtt #spekeloftet