Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #bang&olufsen

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0

Lyd & Bilde omtaler tredje generasjon av BeoPlay E8 som den beste så langt, noe Tek sier seg helt enig i.

Lyden har fortsatt litt å gå på når det kommer til kraft, men imponerer stadig. I motsetning til forløperen er nå også den trådløse rekkevidden god. I tillegg har batteritiden blitt forbedret og samtalekvaliteten omtales nå som god av Lyd & Bilde. Tek er enig i at samtalelyden har blitt bedre, men beskriver den ikke som mer enn godkjent. En annen forbedring fra forløperen er at det nå er støtte for apt-X. Tek konstaterer at synkroniseringsproblemene mer eller mindre er luket bort, foruten en liten forsinkelse på video som også Lyd & Bilde biter seg merke i.

Prisen er fortsatt høy, og Engadget kommenterer at til prisnivået forventer man at de små irritasjonene skal være luket bort. Som med forgjengeren følger det med fire ulike størrelser av propper slik at du finner den som passer deg best.

Produktspesifikasjoner
Batteritid: 7 timer
Ekstra batteritid via etuiet: 35 timer
Aktiv støydemping: Nei
Vanntett: IP54
Tilkobling: Bluetooth 5.1
Kodeker: AAC, SBC, AptX
Vekt: 11,6 gram

Les saken

#trådløse-ørepropper #bang&olufsen

Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0

BeoPlay E8 2.0 fra Bang & Olufsen gir luksusfølelse og er utstyrt med støtte for trådløs lading og kan friste med et behagelig og luftig lydbilde.

De største ankepunktene for Lyd & Bilde er den trådløse rekkevidden og de knotete berøringsfunksjonene. Tek kommenterer imidlertid at betjeningen sitter i fingrene etter et par dager tilvenning. Øreproppene mangler apt-X-støtte og det er en tydelig lydforsinkelse når du ser på video. Lydkvaliteten er til gjengjeld god, om noe forsiktig mener Lyd & Bilde. Tek beskriver det imidlertid som «lyd i toppklasse».

For å hjelpe på passformen følger det med fire ulike størrelser på øreputene. Tek poengterer at du er avhengig av at du finner rett størrelse, ettersom det ikke er noen annen støtte for å holde proppene på plass. Tek lar seg ikke imponere av samtalekvaliteten og beskriver den som dårlig ettersom det er vanskelig å bli hørt så fort det er noe støy rundt deg. Proppene kritiseres også for den høye prisen, særlig med tanke på at de ikke er i toppklassen på alle områder.

Produktspesifikasjoner
Batteritid: 4 timer
Ekstra batteritid via etuiet: 12 timer
Aktiv støydemping: Nei
Vanntett: IP54
Tilkobling: Bluetooth 4.2
Kodeker: AAC, SBC
Vekt: 13 gram

Les saken

#trådløse-ørepropper #bang&olufsen