Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #jabra

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

6 treff

Trådløse ørepropper for trening

Er du på jakt etter trådløse øreplugger finnes det mange varianter å velge mellom og det er ikke alltid like lett å finne ut hvilke som er best. Derfor har vi samlet sammen alle testene vi fant, slik at du enkelt kan finne de øretelefonene som er best i test, og som passer best til din bruk.

Les saken

#ørepropper #beats #blueant #bose #jabra #jaybird #jbl #jlab #monster #motosurround #skullcandy #solrepublic #sony #aftershokz

Jabra Sport Rox

Jabra Sport Rox er trådløse ørepropper som kommer med ekstra gummipropper og vinger i ulike størrelser for optimal passform. Proppene har en ledning seg i mellom og magneten på proppene utgjør en av/på mekanisme og tillater "oppbevaring" rundt halsen. Mikrofon og god lydkvalitet gir bra verdi, men batteritiden(5,5 timer) og byggekvaliteten trekker ned poengsummen. Proppene er støv- og vann-resistente.

Les saken

#ørepropper #jabra

Jabra Sport Pulse

Jabra Sport Pulse er trådløse treningsørepropper som kan måle pulsen din, og således hjelpe deg å få mer ut av treningen. For å oppnå dette, bør man tilpasse proppene med de medfølgende vingene og gummiproppene i ulike størrelser, men pulsmålingen blir for litt upresis. Lydkvaliteten er god, men ettersom proppene er kronglete å tilpasse, vil også endel av bassen lekke ut, og lyden oppleves som mindre kraftfull.

Les saken

#ørepropper #jabra

Jabra Sport Coach

Jabra Sport Coach er treningsørepropper som kommer med bevegelsessensor (aka skritteller) og en "stemme-coach" med ulike program som guider deg gjennom treningsøkten. De ulike treningsprogrammene får du tilgang til ved å laste ned Jabra-appen. Lyden er bra, men bassen mangler dybde, lyden kunne hatt høyere volum og bevegelsessensoren er ikke presis nok til at den fungerer ordentlig.

Les saken

#ørepropper #jabra

Jabra Move Wireless

Jabra Move imponerer med strålende lyd og god funksjonalitet, til tross for sin nærmest latterlig lave pris. Tar man prisen på disse hodetelefonene med i betraktning, er det definitivt et av de beste kjøpene du kan gjøre i denne testen.

Type: On-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 8 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #jabra
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.