Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #sennheiser

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

21 treff

Sony lager fremdeles de beste trådløse hodetelefonene

Det er ingen endringer på tronen i årets samletest av trådløse hodetelefoner, men to ganske ukjente utfordrere biter godt fra seg.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bang-og-olufsen #bose #marshall #sony #jabra #bang #jbl #sennheiser #shure #kygo #beyerdynamic #beats

Sjekk hvilke ørepropper med ledning som er best

Skal du ha nye ørepropper er det mange modeller i ulike prisklasser på markedet. Noen gir mye for pengene, mens andre er det best å holde seg unna.

Les saken

#ørepropper #apple #atomicfloyd #bangogolufsen #bose #bowersandwilkins #focal #jaysfour #jbl #kef #koss #klipsch #marshall #monster #polk #rha #sennheiser #shure #skullcandy #solrepublic

Hodetelefoner som yter musikken rettferdighet

Skal du kjøpe nye hodetelefoner er det mange å velge mellom. Kjøp av nye hodetelefoner blir fort en investering, og da kan det være greit å vite hvilke som er best.

Les saken

#hodetelefoner #philips #shure #bose #oppo #denon #sony #sennheiser #beats #solo #dr-dre #audio-technica #pioneer #akg #bowers-and-wilkins #grado #bang-og-olufsen

Godlyd fra trådløse hodetelefoner

Det kan føles fritt og godt med Bluetooth-hodetelefoner, helt uten ledninger som krøller seg sammen og vikles inn i andre ting. Finn ut hvilke som gir deg best lyd.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #plantronics #bang-og-olufsen #samsung #sansung #sennheiser #parrot #philips #xtz #sony #beats

Sennheiser Urbanite XL Wireless

Hodetelefonene Sennheiser Urbanite XL Wireless har flott lyd, men noe høyt prisnivå med tanke på at de ikke har aktiv støydemping. Batteritiden er imponerende, de er brukervennlige og har mikrofon. De oppleves som noe store, men de er meget robuste.

Type: Over-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 25 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #sennheiser

Sennheiser Urbanite XL

Over-ear: Sennheiser Urbanite XL i gir god lyd og har minimalt med lydutslipp. Noen opplever de som robuste, mens andre savner bedre byggekvalitet. De har ikke aktiv støydemping, men lyden oppleves som svært god, prisen tatt i betraktning.

Les saken

#hodetelefoner #sennheiser

Sennheiser Urbanite

On-ear: Sennheiser Urbanite er sammenleggbar og har god lyd med tanke på prisen, med kraftig bass som ikke dominerer resten av lydbildet. Ledningen er av typen som ikke floker seg, med mikrofon og kontrollknapper.

Les saken

#hodetelefoner #sennheiser

Sennheiser RS 175

Disse hodetelefonene er tiltenkt en funksjon i hjemmet, for eksempel i forbindelse med hjemmekino eller når du virkelig skal kose deg med favorittmusikken. Til dette mener testerne at hodetelefonene klarer seg bra, selv om flere mener at hodetelefonene til denne prisen burde hatt flere ekstrafunksjoner.

Type: Around-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 30 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #sennheiser

Sennheiser PXC 550 Wireless

Klarer å gjenskape den gode Sennheiser-lyden, men både manglende ekstrafunksjoner, et lite praktisk design og en dårlig brukeropplevelse er med på å trekke ned karakterene for disse hodetelefonene. Spriket mellom beste og dårligste test er imidlertid på 40 poeng, så ta gjerne en kikk på testene for å vurdere selv hva du skal vektlegge i valget ditt.

Type: Over-ear
Aktiv støyreduksjon: Ja
Batteritid: 30 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #sennheiser

Sennheiser Momentum True Wireless 2

Sennheiser Momentum True Wireless 2 bygger på fundamentet til forgjengeren og kan skryte på seg et par ekstra funksjoner.

For det første er proppene nå utstyrt med aktiv støydemping som flere etterlyste hos forgjengeren. For det andre har proppene fått en forbedret batteritid som tilsvarer over en dobling sammenlignet med forrige utgave. Engadget kommenterer imidlertid at batteriet kunnet vært enda bedre.

Med proppene får du tupper i fire ulike størrelser for å finne en god passform. Til tross for at proppene ikke er utstyrt med ekstra festeløsninger kommenterer Tek at de sitter såpass godt at de også egner seg til løping. Cnet gir imidlertid trekk for proppenes passform og at de ikke passer alle typer ører.

Som med forgjengeren er lydkvaliteten i toppsjiktet og samtlige anmeldelser i denne testen omtaler lyden som imponerende god. Det nøytrale, men samtidig engasjerende lydbildet gjør at Tek beskriver lyden som «absolutt i toppklassen», mens DigitalTrends slår fast at lydkvaliteten er «unrivaled».

Selv om proppene nå er utstyrt med støydemping lar ikke Tek seg overbevise helt ettersom dempingen ikke er helt i toppsjiktet. Betjeningen er imidlertid kraftig forbedret, og selv om proppene fortsatt er utstyrt med touch-paneler er det nå lettere å trykke, du kan selv justere kommandoene og de gir nå feedback slik at du vet at kommandoene er registrert.

Tek kommenterer videre på at samtalekvaliteten nå også er bedre enn den var og proppene er bedre til å skille ut din stemme, også i bråkete omgivelser. Selv om de kommenterer at de ikke er helt på nivå med de beste her.

Den største innvendingen mot proppene er prisen som fortsatt er i overkant høy.

Produktspesifikasjoner
Batteritid: 7 timer
Ekstra batteritid via etuiet: 21 timer
Aktiv støydemping: Ja
Vanntett: IPX4
Tilkobling: Bluetooth 5.1
Kodeker: AAC, SBC, aptX
Vekt: 12 gram

Les saken

#trådløse-ørepropper #sennheiser

Sennheiser Momentum True Wireless

Sennheiser lot vente på seg før de lanserte sine første helt trådløse ørepropper, men med Momentum True Wireless gjør de en godkjent debut. Fokuset er naturlig nok på lydkvaliteten, og den er ifølge Tek «strålende».

Med i pakken følger det fire sett med silikonputer for å få en best mulig passform, men det er ingen vinger eller lignende som hjelper proppene å holde seg på plass. Proppene er litt store slik at du derfor er avhengig av en god passform. Betjeningen skjer ved hjelp av små berøringspaneler på pluggene og ettersom de krever markante trykk er de vanskelige å bli helt komfortable med.

Proppene støtter ikke tilkobling til flere enheter samtidig, og løsningen for å koble til nye enheter omtales som lite brukervennlig. Proppene anbefales heller ikke til bruk samtaler utendørs da støy og din egen stemme blir filtrert sammen. Til prisen bør man kunne forvente mer kommenterer Tek.

Lyd & Bilde lar seg begeistre av lydkvaliteten, men kritiserer den høye prisen og den problematiske betjeningen. The Verge beskriver proppene ved å si «exceptional sound wrapped in a series of small annoyances». De beskriver lyden fra Sennheiser True Momentum True Wireless som den beste og reneste lyden fra en «true-wireless»-øreplugg til dags dato. Which lar seg imidlertid ikke imponere av lydkvaliteten og beskriver den som skuffende, hvert fall med hensyn til prisen. De kritiserer dessuten proppene for å være ubehagelige i bruk.

På grunn av den lave batteritiden er du nødt å ha med deg etuiet over alt, betjeningen er kronglete og enkelte klager også på ustabil tilkobling.

Produktspesifikasjoner
Batteritid: 4 timer
Ekstra batteritid via etuiet: 8 timer
Aktiv støydemping: Nei
Vanntett: IPX4
Tilkobling: Bluetooth 5.0
Kodeker: AAC, aptX, SBC
Vekt: 13,2 gram

Les saken

#trådløse-ørepropper #sennheiser

Sennheiser Momentum In-Ear

Sennheiser Momentum In-Ear er ørepropper som er tilpasset både Android og iOS. Lyden fungerer ikke like godt for alle typer musikk, men proppene er behagelige å bruke takket være gummiknotter i ulike størrelser og den lette vekten til proppene.

Les saken

#ørepropper #sennheiser

Sennheiser Momentum Wireless 3

Testerne er enige i at Momentum Wireless 3 er svært gode hodetelefoner, hvor spesielt støykanselleringen trekkes frem som positivt og helt på høyde med Bose og Sony. Dog trekker den forholdsvis høye prisen ned – flere testere mener at man må kunne forvente enda mer til en pris på godt over 3000 kroner.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 17 timer
Tilkobling: Bluetooth 5.0
Kodek: aptX, SBC, AAC, aptX LL
Vekt: 305 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #sennheiser

Sennheiser Momentum Wireless

Kjært barn har mange navn og Sennheiser Momentum Wireless kan også finnes under navnet Momentum Wireless 2.0 og HD1.

Modellen ble lansert allerede i 2015 og har ikke endret seg siden dette, men klarer forsatt å hevde seg i konkurranse med nyere modeller. Et kompromiss man må akseptere om man velger disse hodetelefonene er at man ikke vil få de nyeste smartfunksjonene.

Det man får er rett og slett en god lydopplevelse kombinert med bra batterilevetid og en effektiv lydkansellering. Lyd & Bilde kommenterte faktisk at kun Bose QuietComfort 25 var bedre på støydemping ved lansering. De er dermed godt egnet til reise, på kontoret eller bare for å ha det litt stille.

Hodetelefonene er dessuten sammenleggbare og kan brukes med kabel om batteriet har gått tom.

Lyden er god, men lydbildet er ikke nøytralt så lydpurister vil nok kunne rynke på nesen. Komforten er høy og man kan ha dem på i lange strekk om gangen uten at man blir plaget av det.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 22 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0, NFC
Kodek: aptX, SBC
Vekt: 265 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #sennheiser

Sennheiser Momentum 2

Over-ear: Sennheiser Momentum 2 er andre generasjon og kalles noen steder for Momentum i M2 eller Momentum 2.0. Forgjengeren ble hyllet, og denne versjonen får også god score. De har et meget godt lydbilde og sies å være verdt prisen. De finnes også i en halvdekkende on-ear-versjon.

Les saken

#hodetelefoner #sennheiser

Sennheiser Momentum On-Ear Wireless

Enkel tilkobling via Bluetooth eller NFC og god lyd utgjør et svært godt utgangspunkt for disse hodetelefonene fra Sennheiser. Likevel er prisen i overkant stiv ifølge flere av anmelderne, og hodetelefonene kan gnage litt for mye på ørene dersom du skal ha dem på deg over lengre reiser.

Type: On-ear
Aktiv støyreduksjon: Ja
Batteritid: 22 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #sennheiser

Sennheiser HD 4.50 BTNC

Sennheiser når ikke helt opp med lydkvaliteten med disse hodetelefonene, men imponerer med både god byggekvalitet, godkjent støydemping og god lyd.

De er noe store å håndtere, kan ikke foldes sammen og er ubehagelige i lengden. Lydbildet er heller ikke for lydpurister ifølge PCmag også kritiserer støydempingens innvirkning på lydkvaliteten. DinSide kommenterer også på at de ikke fungerer særlig effektivt når man beveger seg da de lager dunkelyd når man går.

Tek oppsummerer sin test ved slå fast at hodetelefonene ikke nødvendigvis er så dårlige, men det bare finnes bedre alternativer til prisen.Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 25 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0, NFC
Kodek: aptX, SBC
Vekt: 238 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #sennheiser

Sennheiser CX 3.00

Sennheiser CX 3.00 er et par rimelige ørepropper fra denne produsenten, og de er derfor også strippet for ekstrautstyr hvilket innebærer at de mangler mikrofon og kontrollpanel. Lyden er god, og passformen er behagelig, og anmelderne er enige om at man går mye for pengene.

Les saken

#ørepropper #sennheiser