Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #creative

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

De beste trådløse Bluetooth-høyttalerne

Når våren og sommern nærmer seg, vil stadig flere ta med musikken ut i parken eller på tur, men ikke alle trådløse høyttalere egner seg til den slags bruk. Les testen for å se hvilke høyttalere du kan ta med deg ut og hvilke du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Høyttaler uten en tråd? Disse gir best lyd over Bluetooth

Trådløse og bærbare høyttalere gir nye muligheter for hvor du kan ta med deg favorittmusikken din. I denne testen får du oversikt over hvilke høyttalere som passer til tur, i bassenget eller hvilken du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Creative Sound Blaster Roar 2

Creative Sound Blaster Roar 2 er en oppgradering av Creative Sound Blaster Roar og den er mer kraftfull, kompakt og dyrere. Høyttaleren er trådløs med Bluetooth og NFC tilkobling, og man kan lade andre enheter fra den med USB-kabel. Den får skryt for å være bedre enn forgjengeren, og den spiller høyt til å være såpass liten. Batteritiden, få innstillinger og ujevn lydkvalitet trekker ned poengscoren.

Les saken

#høyttalere #creative

Creative Outlier Air

Creative får skryt fra de aller fleste testene for å levere gode trådløse ørepropper til en rimelig pris.

Den eneste reelle innvendingen fra Techradar er at passformen er følsom for bevegelse og at etuiet er i overkant stort. På den andre siden lar de seg imponere av komforten, den gode lydkvaliteten og den lange batteritiden. Tek beskriver lydbildet som kult og engasjerende. Videre skryter de av den gode passformen, at de lades med USB-C og at de tåler regn og svette. Betjeningen gjør dog at du fort kan dytte dem dypere i øret og samtalekvaliteten er dessverre ikke veldig god.

Produktspesifikasjoner
Batteritid: 10 timer
Ekstra batteritid via etuiet: 20 timer
Aktiv støydemping: Nei
Vanntett: IPX5
Tilkobling: Bluetooth 5.0
Kodeker: AAC, SBC, aptX
Vekt: 10 gram

Les saken

#trådløse-ørepropper #creative