Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #beats

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

18 treff

Sony lager fremdeles de beste trådløse hodetelefonene

Det er ingen endringer på tronen i årets samletest av trådløse hodetelefoner, men to ganske ukjente utfordrere biter godt fra seg.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bang-og-olufsen #bose #marshall #sony #jabra #bang #jbl #sennheiser #shure #kygo #beyerdynamic #beats

De beste trådløse Bluetooth-høyttalerne

Når våren og sommern nærmer seg, vil stadig flere ta med musikken ut i parken eller på tur, men ikke alle trådløse høyttalere egner seg til den slags bruk. Les testen for å se hvilke høyttalere du kan ta med deg ut og hvilke du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Trådløse ørepropper for trening

Er du på jakt etter trådløse øreplugger finnes det mange varianter å velge mellom og det er ikke alltid like lett å finne ut hvilke som er best. Derfor har vi samlet sammen alle testene vi fant, slik at du enkelt kan finne de øretelefonene som er best i test, og som passer best til din bruk.

Les saken

#ørepropper #beats #blueant #bose #jabra #jaybird #jbl #jlab #monster #motosurround #skullcandy #solrepublic #sony #aftershokz

Høyttaler uten en tråd? Disse gir best lyd over Bluetooth

Trådløse og bærbare høyttalere gir nye muligheter for hvor du kan ta med deg favorittmusikken din. I denne testen får du oversikt over hvilke høyttalere som passer til tur, i bassenget eller hvilken du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Hodetelefoner som yter musikken rettferdighet

Skal du kjøpe nye hodetelefoner er det mange å velge mellom. Kjøp av nye hodetelefoner blir fort en investering, og da kan det være greit å vite hvilke som er best.

Les saken

#hodetelefoner #philips #shure #bose #oppo #denon #sony #sennheiser #beats #solo #dr-dre #audio-technica #pioneer #akg #bowers-and-wilkins #grado #bang-og-olufsen

Godlyd fra trådløse hodetelefoner

Det kan føles fritt og godt med Bluetooth-hodetelefoner, helt uten ledninger som krøller seg sammen og vikles inn i andre ting. Finn ut hvilke som gir deg best lyd.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #plantronics #bang-og-olufsen #samsung #sansung #sennheiser #parrot #philips #xtz #sony #beats

Powerbeats2 Wireless

Powerbeats2 Wireless er trådløse ørepropper som får skryt for god komfort, pent design og fin lyd. Mange opplever at bassen er i meste laget, og batteritiden kunne vært betydelig bedre med tanke på den relativt høye prisen. Proppene tåler svette og fuktighet, og er optimale for en treningsøkt.

Les saken

#ørepropper #beats

Beats Studio3 Wireless

Selv om hodetelefonene fra Beats fører meg seg en ide om at de har et begrenset bruksområde er ikke det tilfellet og flere av testene kommenterer på de blir positivt overrasket.

Hodetelefonene er store og kan ikke foldes sammen, men de er komfortable å ha på, selv om det er noe uenigheter om hvor komfortable de faktisk er. Støydempingen er god, om ikke best, og lyden blir heller ikke nevneverdig påvirket av støydempingen.

De kan ikke brukes med kabel på tomt batteri og føles noe billige på grunn av plast-konstruksjonen, men er tilsynelatende solide. Heldigvis får man tre timer lyttetid på bare 10 minutter lading. The Verge slår fast at hodetelefonene er gode for dem som har Apple enheter, men ikke mer enn middelmådig lydkvalitet på Android trekker ned.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 22 timer
Tilkobling: Bluetooth, W1
Kodek:AAC
Vekt: 260 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #beats

Beats by Dr. Dre Solo Pro Wireless

Det virker nesten som at testerne er overrasket over at Beats Solo Pro Wireless gjør det såpass bra jevnt over i testene vi har hentet inn til denne samletesten. I motsetning til tidligere hodetelefoner fra Beats er det et mindre basstungt og mer nøytralt lydbilde som leveres i denne modellen. Dog trekker flere testere frem at hodetelefonene nok ser bedre ut enn de låter, men likevel er både lyd, batterilevetid og støykansellering på et høyt nivå. Noe trekk for høy pris.

Produktspesifikasjoner
Type: On-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 22 timer
Tilkobling: Bluetooth 5.0
Vekt: 267 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #beats

Beats Solo2 Wireless

Beats Solo2 Wireless het tidligere Beats by Dr. Dre Solo2 Wireless. De gir god lyd, og selv om de ikke har aktiv støydemping, holder de likevel en del støy ute. De har lang batteritid, men prisen oppleves noe høy lydkvaliteten tatt i betraktning. Flere mener de er behagelige på.

Type: On-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 12 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #beats

Beats Powerbeats Pro

Lyd & Bilde kåret Powerbeats Pro som den beste helt trådløse ørepropp-modellen i 2019. De lot seg imponere av en engasjerende lyd, solid passform som sitter dønn fast og enorm trådløse rekkevidde.

De får også skryt for god batteritid på 9 timer og at de sitter som støpt, også når du trener. Pocket-lint lar seg også begeistre av den gode passformen, det gode batteriet og sømløsheten for Apple-produkter signert H1-brikken. Tek liker passformen og kommenterer at man knapt merker at proppene er på øret.

Det følger med fire tuppstørrelser slik at du kan finne passformen som passer best, men Tek kommenterer at det ikke er gitt at de passer alle. Britiske Which omtaler lydkvaliteten som dårlig og beskriver den som grunn og ubehagelig. testpanelet deres er også splittet på komforten og kritiserer dem for å være ukomfortable. De har imidlertid ingenting å utsette på batteritiden.

Produktspesifikasjoner
Batteritid: 9 timer
Ekstra batteritid via etuiet: 15 timer
Aktiv støydemping: Nei
Vanntett: IPX4
Tilkobling: Bluetooth 5.0
Kodeker: AAC, SBC
Vekt: 22 gram

Les saken

#trådløse-ørepropper #beats

Beats Pill+

Beats Pill+ har fått navnet etter sin form, og Bluetooth-høyttaleren vekker både glede og abstinenser hos anmelderne. Ettersom den kun er vannavstøtende kan Pill + ikke tas i vann, i motsetning til mange andre modeller på markedet. Den trådløse høyttaleren får ros for god lyd, brukeropplevelse og mange funksjoner. Den trådløse høyttaleren gir spesielt god opplevelse ved blandingsbruk sammen med Apple-enheter. Ettersom den har USB-utgang kan den brukes til å lade telefonen. Ved høyt volum begynner den å slite, og sammen med en prislapp som er vanskelig å svelge, trekker dette ned poengsummen.

Les saken

#høyttalere #beats

Beats Studio Wireless

Beats by Dr. Dre Studio Wireless er komfortable hodetelefoner med aktiv støydemping, de er trådløse og det følger med ledning. Designet er fint, og lyden er god, men bassen kan oppleves som noe tung. Batteritiden er grei, men man kan ikke bytte batterier. Prisen er høy med tanke på lydkvaliteten og sammenlignet med konkurrentene.

Type: Over-ear
Aktiv støyreduksjon: Ja
Batteritid: 10 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #beats

Beats Solo3 Wireless

Beats Solo3 Wireless byr på en overlegen batteritid som ifølge produsenten skal holde i inntil 40 timer. Lyden er god, men skal vi tro flere av anmelderne er den ikke så god som man burde forvente av den stive prisen som også trekker ned scoren på produktet.

Type: On-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 40 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #beats

Beats Solo2

On-ear: Beats Solo2 het tidligere Beats by Dr. Dre Solo2. De har et design mange liker, men dette går på bekostning av komforten når man bruker dem over lengre tid. Lydkvaliteten er tilfredsstillende, og isolasjonen er god, men bassen kan oppleves som dominerende. Hodetelefonene kan foldes sammen og ledningen har mikrofon og kontrollknapper.

Les saken

#hodetelefoner #beats #solo #dr-dre