Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #supra

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Sjekk hvilke ørepropper med ledning som er best

Skal du ha nye ørepropper er det mange modeller i ulike prisklasser på markedet. Noen gir mye for pengene, mens andre er det best å holde seg unna.

Les saken

#ørepropper #apple #atomicfloyd #bangogolufsen #bose #bowersandwilkins #focal #jaysfour #jbl #kef #koss #klipsch #marshall #monster #polk #rha #sennheiser #shure #skullcandy #solrepublic

Supra Nero-TX

Supra Nero-TX er designet i Sverige og produsert i Kina. Derfor lar Lyd & Bilde seg overraske stort da de testet dem og gav dem full pott i fjor høst.

De lar seg imponere av en bra lydkvalitet og beskriver dem som «de mest vellydende helt trådløse øreproppene vi har hørt til under tusenlappen». Det mest overraskende med proppene er imidlertid batteritiden du får med i etuiet på hele 75 timer. Rekkevidden er ikke mer enn middelmådig, men godkjent.

Med i pakken får du tupper i tre ulike størrelser, så det er kanskje ikke de letteste proppene å få en god passform med. Proppene er ikke svette- eller støvsikre og lading skjer via mikro-usb.

Merk deg imidlertid at proppene kun er vurdert av en testkilde og de derfor ikke kåres til vinnere i vår samletest. Basert på anmeldelsen vil de imidlertid være verdt å vurdere for mange.

Produktspesifikasjoner
Batteritid: 5 timer
Ekstra batteritid via etuiet: 75 timer
Aktiv støydemping: Nei
Vanntett: Nei
Tilkobling: Bluetooth 5.0
Kodeker: AAC, SBC, aptX
Vekt: 7,6 gram

Les saken

#trådløse-ørepropper #supra

Supra Nero

Supra Nero er øreproppene som gir mye for pengene. Lydkvaliteten er meget god, og mange størrelser på ekstra gummipropper gir god komfort. Mikrofon og kontroll er kompatible med både Android og iOS.

Les saken

#ørepropper #supra