Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #jaybird

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Trådløse ørepropper for trening

Er du på jakt etter trådløse øreplugger finnes det mange varianter å velge mellom og det er ikke alltid like lett å finne ut hvilke som er best. Derfor har vi samlet sammen alle testene vi fant, slik at du enkelt kan finne de øretelefonene som er best i test, og som passer best til din bruk.

Les saken

#ørepropper #beats #blueant #bose #jabra #jaybird #jbl #jlab #monster #motosurround #skullcandy #solrepublic #sony #aftershokz

Jaybird X2

Jaybird X2 er trådløse ørepropper som egner seg svært godt til trening, og de kommer med livslang garanti for svetterelaterte skader. Lyden får skryt for fin kvalitet og solid bass. De oppleves som komfortable å bruke, og selv om de tilhører det høyere prissjiktet i sin kategori, mener anmelderne at man får mye fin lyd for pengene, samt bedre batteritid (8 timer) enn konkurrentene.

Les saken

#ørepropper #jaybird

Jaybird Vista

Sportsproppene fra Jaybird har fått full pott i tre ulike tester og legger seg i det øvre sjiktet i vår samletest.

Lyd & Bilde trekker fram den meget gode trådløse tilkoblingen og mulighetene for justering av lydbildet som styrker, men liker ikke det basstunge og flate lydbildet i proppene. Proppene mangler også lydkodeker som ville gitt bedre lydkvalitet. Det følger med tre ulike passformer for å få proppene til å sitte skikkelig og de fungerer godt til trening. De er vanntette, sitter godt og har en stabil tilkobling.

I motsetning til Lyd & Bilde lar DinSide seg begeistre av Jaybird Vista. DinSide beskriver appen som super og kommenterer at personaliseringen av lydbildet med ulike lydprofiler fungerer utmerket. De omtaler lyden som varm, engasjerende og detaljert, men erkjenner også at lyden flat med standardinnstillingene.

Til samtaler er det ikke noe særlig å skryte av og din egen stemme blir raskt overdøvet av omgivelsene når det er lyd rundt deg. Proppene er utstyrt med fysiske knapper til betjening, men de er gode å trykke på slik at du ikke dytter dem dypere inn i ørene ifølge DinSide. Tek og DinSide er ganske samstemte om at hvis man vil ha helt trådløse øreplugger til trening så vil det være vanskelig å komme utenom Jaybird Vista.

Produktspesifikasjoner
Batteritid: 6 timer
Ekstra batteritid via etuiet: 10 timer
Aktiv støydemping: Nei
Vanntett: IPX7
Tilkobling: Bluetooth 5.0
Kodeker: SBC
Vekt: 12 gram

Les saken

#trådløse-ørepropper #jaybird