Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #rha

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Sjekk hvilke ørepropper med ledning som er best

Skal du ha nye ørepropper er det mange modeller i ulike prisklasser på markedet. Noen gir mye for pengene, mens andre er det best å holde seg unna.

Les saken

#ørepropper #apple #atomicfloyd #bangogolufsen #bose #bowersandwilkins #focal #jaysfour #jbl #kef #koss #klipsch #marshall #monster #polk #rha #sennheiser #shure #skullcandy #solrepublic

RHA TrueConnect

RHA har med TrueConnect latt seg inspirere av AirPods Pro, men med en egen vri.

Proppene tåler vann og svette, og har en grei tilkoblingsstabilitet. Proppene er utstyrt med fysiske knapper og betjening som krever tilvenning. Med i pakken får du sju tupper for å justere passform.

Det viktigste for mange er gjerne lydkvaliteten og ifølge Lyd & Bilde lykkes proppene på akkurat dette. Til tross for lite kodekstøtte låter proppene bra og leverer en engasjerende lyd som Lyd & Bilde mener er umulig å mislike. Tech Advisor sier seg helt enig i dette og berømmer videre proppene for god batteritid og lydkvaliteten. Trusted Reviews lar seg også begeistre av lydkvalitet, batteritiden og mener også at proppene er fornuftig priset. Deres største problem med proppene er dårlig og ustabil tilkobling.

Produktspesifikasjoner
Batteritid: 5 timer
Ekstra batteritid via etuiet: 20 timer
Aktiv støydemping: Nei
Vanntett: IPX5
Tilkobling: Bluetooth 5.0
Kodeker: AAC, SBC
Vekt: 13 gram

Les saken

#trådløse-ørepropper #rha

RHA T10i

RHA T10i er ørepropper som roses for superb lydkvalitet og solid byggekvalitet. For å gi best mulig passform følger det med flere ulike gummiplugger, men de tunge metallproppene er også store og kan derfor være ubehagelige. Ledningen er rund, og vikler seg lett rundt plastikkbøyene som skal sørge for bedre feste til ørene.

Les saken

#ørepropper #rha