Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #new-balance

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

9 treff

Finn løpeskoene som passer deg best

Det kommer stadig nye løpesko med endringer i teknologi og design, og det er ikke alltid lett å orientere seg i jungelen. I denne samletesten får du oversikt over de beste løpeskoene i dagens marked. Du finner både nøytrale sko og løpesko med støtte, enten du vil løpe hurtige eller rolige turer.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming #on

Mange gode løpesko til hardt underlag

Det er flere gode sko å velge mellom hvis du skal løpe på asfalt, grus eller annet hardt underlag. Se hvilke løpesko som får best score på tvers av norske og utenlandske tester.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming

New Balance Fresh Foam Zante v3

Nøytrale løpesko/lettvektssko: New Balance Fresh Foam Zante v3 er lette og responsive løpesko til raske turer. Grepet er bra og dempingen fin. Den har ikke spesielt god stabilitet, men den er grei til å være lettvektssko. Den generelle komforten er god, men de kunne med fordel hatt mer plass til tærne og mindre materiale i snøreområdet. Mellomsålen er også smal under fotbuen, og i lengden kan føttene irriteres av denne mellomsålekanten.

Hældropp: 6 mm
Vekt: 249 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #new-balance

New Balance Fresh Foam Vongo

Løpesko med støtte/mengdetrening: Kildene er noe splittet i meningene om New Balance Fresh Foam Vongo. RunningShoesGuru mener de gir veldig god stabilitet, i tillegg til at de har god støtdemping, men at man må venne seg litt til dem. Aktiv Trening opplever at de er for harde å løpe i og har for mye stabilitet for mange, mens Runnerclick synes stabiliteten er god. Løpeskoene passer best til tyngre løpere som vil løpe rolige turer. Hælkappen og overdelen er komfortable, men noen mener man må snøre perfekt for å unngå ubehageligheter. Noen gir pluss for lav vekt, mens andre løpere trekker for vekten. De er også litt for dyre og mangler litt på slitestyrke.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 282 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #new-balance

New Balance Fresh Foam 1080v7

Nøytrale løpesko/mengdetrening: New Balance Fresh Foam 1080v7 er lette og slitesterke løpesko med fin støtte, men SoleReview savner kontakt med underlaget. Aller best passer de for tyngre løpere med brede føtter. Aktiv Trening synes støtdempingen er for hard for lengre, rolige turer, mens Klikk mener de passer perfekt til langturene. Sømmene på innsiden av skoen kan være ubehagelige.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 309 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #new-balance

New Balance Fresh Foam 1080v6

Nøytrale løpesko/mengdetrening: New Balance Fresh Foam 1080v6 har kraftig såle, er stabile og lette. Innsidesømmene irriterer og er en nedtur sammenlignet med den gode overdelen i forrige modell, kanskje spesielt for løpere med flate, brede føtter. Ellers er løpeskoene behagelige, men Gear Institute mener de kan føles litt klumpete. Støtdempingen er noe hard, og Gear Institute skulle ønske skoene var raskere. Kan også brukes av de som overpronerer lett.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 295 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #new-balance

New Balance 860V5

Løpesko med støtte/mengdetrening: New Balance 860V5 har god passform og stabil hælkappe, og i tillegg mestrer de å være dynamiske. Sålen gir et godt grep på de fleste underlag. SoleReview mener de ikke lever opp til stabiliteten produsenten lover, og de kan være litt for tunge for noen.

Hældropp: 12 mm
Vekt: 329 g i str. 45

Les saken

#løpesko #new-balance

New Balance 1500v2

Løpesko med støtte/lettvektssko: New Balance 1500v2 er lettvektssko som også gir støtte og stabilitet. De er komfortable, gir godt grep og kontakten med underlaget er veldig god. Rommet rundt tærne er for lite for noen løpere, og de mangler noe slitestyrke.

Hældropp: 6 mm
Vekt: 249 g i str. 45,5

Les saken

#løpesko #new-balance

New Balance 1400v4

Nøytrale løpesko/lettvektssko: New Balance 1400v4 er lette og svært komfortable konkurransesko som sitter godt på foten. De har også god støtdemping, samt godt grep på de aller fleste underlag. Kalles også New Balance 1400BP4 og New Balance RC 1400v4.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 219 g

Les saken

#løpesko #new-balance