Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #on

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Sesongens beste løpesko for terreng

Løping og jogging i ulendt terreng er en favoritt for mange aktive, men løpeturen kan fort bli ødelagt om skotøyet ikke holder mål. Her er en oppdatert test som kan hjelpe deg å velge riktige terrengløpesko .

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic #vjsport #brooks #salming #pearlizumi #newbalance

Finn løpeskoene som passer deg best

Det kommer stadig nye løpesko med endringer i teknologi og design, og det er ikke alltid lett å orientere seg i jungelen. I denne samletesten får du oversikt over de beste løpeskoene i dagens marked. Du finner både nøytrale sko og løpesko med støtte, enten du vil løpe hurtige eller rolige turer.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming #on

ON Cloudventure

Terreng: ON Cloudventure har god støtdemping og fint grep i all slags terreng. Får også plusspoeng for design, vekt, hurtighet og kontakt med underlaget. De får skryt for å være slitesterke, men én kilde mener mønsteret under skoene ser ut til å slites forholdsvis fort. Én trekker for prisen, mens en annen trekker for at passformen kan være litt for smal.

Les saken

#terrengsko.løpesko #on

ON Cloudflow

Nøytrale løpesko/lettvektssko: ON Cloudflow er lette, raske konkurransesko som har flott kontakt med underlaget og godt grep. De kan bli ukomfortable hvis du bruker dem på lengre turer, men på raske, korte løpeturer er de behagelige, puster godt og har god nok demping. Passer best for lange og smale føtter, og pløsen og lissene kunne hatt bedre design.

Hældropp: 6 mm
Vekt: 220 g i str. US Men 8.5

Les saken

#løpesko #on

ON Cloud

Nøytrale løpesko/lettvektssko: ON Cloud er lette, responsive og har god støtdemping. De får plusspoeng for tøft design og fint lissesystem. De puster godt, er komfortable og har plass til brede tær, men tåboksen kan likevel føre til gnaging på stortåa. Trekkes ellers litt for at grus fester seg i undersålen.

Hældropp: 6 mm
Vekt: 198 g i str. US Men 8.5

Les saken

#løpesko #on