Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #hoka-one-one

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

14 treff

Tursko til skog og mark

Tursko brukes på enklere turer og passer best med en lett eller middels tung sekk på ryggen. Sjekk om du bør gå for tursko eller fjellsko, og se hvilke modeller som gjør det best i test.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #salomon #keen #merrell #tursko #lave-fjellsko #hanwag #hoka-one-one #la-sportiva #jack-wolfskin #adidas #lowa #helly-hansen #the-north-face

Fjellskoene som tar deg frem overalt

Fottøyet er blant det aller viktigste utstyret du tar på deg på tur. Her er de beste fjellskoene du kan velge i 2018, pluss noen tips til hvordan du finner akkurat de riktige skoene for deg.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #mammut #hoka-one-one #salomon #keen #la-sportiva #salewa #aku #the-north-face #arcteryx #scarpa #hanwag #lowa #timberland #merrell #meindl

Sesongens beste løpesko for terreng

Løping og jogging i ulendt terreng er en favoritt for mange aktive, men løpeturen kan fort bli ødelagt om skotøyet ikke holder mål. Her er en oppdatert test som kan hjelpe deg å velge riktige terrengløpesko .

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic #vjsport #brooks #salming #pearlizumi #newbalance

Finn løpeskoene som passer deg best

Det kommer stadig nye løpesko med endringer i teknologi og design, og det er ikke alltid lett å orientere seg i jungelen. I denne samletesten får du oversikt over de beste løpeskoene i dagens marked. Du finner både nøytrale sko og løpesko med støtte, enten du vil løpe hurtige eller rolige turer.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming #on

Mange gode løpesko til hardt underlag

Det er flere gode sko å velge mellom hvis du skal løpe på asfalt, grus eller annet hardt underlag. Se hvilke løpesko som får best score på tvers av norske og utenlandske tester.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming

Dette er beste terrengsko å løpe i

Er du klar for en forfriskende løpetur i skogen, men mangler gode sko som takler utfordringene i ulendt terreng? Her får du oversikt over hvilke terrengløpesko du bør gå for.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic

Hoka One One Speed Instinct

Allround: Hoka One One Speed Instinct er en dynamisk og fleksibel løpesko. Dempingen er ikke av de beste grunnet en lett og tynn mellomsåle. Grunnet en smalere modell er heller ikke stabiliteten den beste, men man kommer nærmere underlaget. Skoene fungerer for de fleste underlag, men knottene er ikke dype nok til å gi grep på de løseste underlagene som dyp gjørme.

Les saken

#terrengsko #løpesko #hoka-one-one

HOKA ONE ONE TRACER

Nøytrale løpesko/lettvektssko: HOKA ONE ONE TRACER har tykke såler til å være konkurransesko, men har likevel veldig god støtdemping, fin kontakt med underlaget og god fart. De er komfortable, men Gear Institute melder om at midtsålen kan oppleves som for stiv på langs, og Klikk synes den blir litt ustabil i høy fart. Noen løpere kan også trenge litt tilvenning på grunn av hældroppet. Midtre del av skoen er forholdsvis smal og plassen til tærne kan bli i minste laget for noen. De mangler i tillegg noe på slitestyrke og grep på vått underlag.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 204 g

Les saken

#løpesko #hoka-one-one

Hoka One One Tor Ultra Hi WP

Tor Ultra Hi WP fra Hoka One One er utradisjonelle og revolusjonerende støvler, som får skryt for sin gode kombinasjon av komfort, støtte og vekt. Outdoor Gear Lab gir støvlene 9 av 10 på komfort, og sier at de ikke har prøvd en eneste støvel som kommer i nærheten av Tor Ultra Hi. I tillegg gjør støvlene det bra på alle andre punkter, og klarer seg like godt i terrenget som andre mer tradisjonell fjellstøvler.

Støvlene passer godt til snødekt, vått og røft terreng. De er også så lette og komfortable at man kan løpe i dem over lange distanser. Outdoor Gear Lab mener støvlene passer best til lange turer, enten det er snakk om en dagstur i skogen eller en flere dager lang fjelltur.

Detaljer

Type: Lett fjellstøvel
Passform: Medium
Vekt på damemodell: 840 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 980 g (Str. 42)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #hoka-one-one

HOKA ONE ONE SPEEDGOAT

Allround/terreng: HOKA ONE ONE SPEEDGOAT har godt feste, lav vekt og egner seg til rask løping. Den har god støtdemping og fungerer dermed også på harde underlag. Den får trekk for tynn og "åpen" overdel som lar sand og skitt trenge inn, samt at den er litt trang til tærne. Den er aller best på stabilt terreng eller vei.

Les saken

#terrengsko #løpesko #hoka-one-one

Hoka One One Sky Toa

Hoka One One Sky Toa er en lett og rask tursko, som egentlig minner mer om en lett fjellstøvel enn en typisk tursko. Den passer godt for de som foretrekker tursko fremfor fjellstøvler, men som gjerne har behov for mer ankelstøtte og komfort enn det de lave turskoene gir. Særlig er Hoka One One bra for de som har vondt i knær eller andre ledd, da skoen er svært myk og demper godt mot underlaget. I tillegg er den vannfast og pustende, og kan brukes både på kortere turer og på dagsturer med middels stor ryggsekk.

Skal du på tur i svært røft terreng kan det være lurt å vurdere en annen sko, da Hoka One One Sky Toas lette materiale åpenbart ikke beskytter like godt mot omverdenen som det en mer robust lærstøvel for eksempel vil gjøre. Ønsker du også å løpe eller trene i turskoene dine bør du se til en mindre klumpete modell. Sålen har heller ikke det beste grepet mot underlaget, og anmelderne anbefaler andre sko hvis du skal gå mye på glatt og bratt underlag.

Detaljer

Type: Tursko
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: 376 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 426 g (Str. 42)

Les saken

#tursko #lave-fjellsko #fjellsko #hoka-one-one

HOKA ONE ONE CLIFTON 3

Nøytrale løpesko/mengdetrening: HOKA ONE ONE CLIFTON 3 er komfortable, lette løpesko med meget god støtdemping. De gir god støtte til å være klassifisert som en nøytral løpesko. OutdoorGearLab kaller dem for løpesko med støtte, fordi de har flere kvaliteter som løpere med overpronasjon trenger. De har fått bredere plass til tærne, er noe mer slitesterke og har mer komfortabel overdel enn forgjengeren hadde. Plassen til tærne er bred og god. Joggeskoene kan oppleves som litt klumpete, og noen mener de mangler litt fleksibilitet og kontakt med underlaget.

Hældropp: 5 mm
Vekt: 244 g

Les saken

#løpesko #hoka-one-one

HOKA ONE ONE CLIFTON 2

Nøytrale løpesko/mengdetrening: HOKA ONE ONE CLIFTON 2 er lette og gode løpesko med fin støtdemping, selv om de er noe tyngre og stivere enn forgjengeren. De er komfortable å ha på seg, men gir litt lite rom til tærne. Deler av undersålen består av et materiale som slites litt fortere enn den slitesterke gummien under hælen og forfoten. SoleReview er heller ikke fornøyd med pløsen.

Hældropp: 5 mm
Vekt: 271 g i str. 45,3

Les saken

#løpesko #hoka-one-one

HOKA ONE ONE BONDI 5

Nøytrale løpesko/mengdetrening: HOKA ONE ONE BONDI 5 har enestående støtdemping og er komfortable, men de mangler en del kontakt med underlaget. De gir god stabilitet og kan også brukes av tyngre løpere, men kan gi utfordringer for dem med ustabile ankler. Passer utmerket til lange, rolige turer. RunningShoesGuru opplevde noe slitasje på overdelen etter en tids bruk.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 302 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #hoka-one-one