Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #løpesko

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

99 treff

Sesongens beste løpesko for terreng

Løping og jogging i ulendt terreng er en favoritt for mange aktive, men løpeturen kan fort bli ødelagt om skotøyet ikke holder mål. Her er en oppdatert test som kan hjelpe deg å velge riktige terrengløpesko .

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic #vjsport #brooks #salming #pearlizumi #newbalance

Finn løpeskoene som passer deg best

Det kommer stadig nye løpesko med endringer i teknologi og design, og det er ikke alltid lett å orientere seg i jungelen. I denne samletesten får du oversikt over de beste løpeskoene i dagens marked. Du finner både nøytrale sko og løpesko med støtte, enten du vil løpe hurtige eller rolige turer.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming #on

Mange gode løpesko til hardt underlag

Det er flere gode sko å velge mellom hvis du skal løpe på asfalt, grus eller annet hardt underlag. Se hvilke løpesko som får best score på tvers av norske og utenlandske tester.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming

Dette er beste terrengsko å løpe i

Er du klar for en forfriskende løpetur i skogen, men mangler gode sko som takler utfordringene i ulendt terreng? Her får du oversikt over hvilke terrengløpesko du bør gå for.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic

VJ Sport Irock 2

Terreng: VJ Sport Irock 2 er en unisex løpesko som har særdeles godt grep. De sklir ikke på verken røtter, grus eller fuktig fjell. Skoene er lette og løper du i vått terreng vil dette være en fordel da skoen ikke tynges. Sålen er myk, du kjenner terrenget du løper i, og dempingen er overraskende god. Skoene sitter godt på foten. Selv om de er best i terreng, er det ikke noe i veien for å bruke dem på grus eller asfalt også.

Les saken

#terrengsko #løpesko #vjsport

Topo Athletic Runventure

Terreng/minimalistiske løpesko: Topo Athletic Runventure har lav vekt og passer flott i tøft terreng. Den tynne sålen beskytter godt mot røtter og stein, samtidig som den er myk å løpe på. Skoene er komfortable å ha på seg og gir god plass til forfoten. De veier 254 g.

Les saken

#terrengsko #løpesko #topo-athletic

The North Face Ultra Trail

Allround: The North Face Ultra Trail er lette, raske og behagelige å ha på seg. De har en Vibram-såle med små knotter som gir et svært godt grep på nesten alle underlag, unntatt i dyp gjørme. Skoene gir for lite beskyttelse til tærne og oversiden av føttene, og noen kan oppleve dem som litt for stive.

Les saken

#terrengsko #løpesko #north-face

Skechers GOrun Ride 6

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Skechers GOrun Ride 6 er lette, veldig behagelige og morsomme å løpe i. Slitestyrken på sålen kunne imidlertid vært bedre, og joggeskoen gir ikke nok støtte til tyngre, overpronerende løpere. Den er ikke laget for løpere som lander på hælen.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 232 g

Les saken

#løpesko #skechers

Skechers GOrun 5

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Skechers GOrun 5 splitter kildene noe. RunningShoesGuru og SoleReview mener GOrun 5 er raske og lette løpesko, som samtidig har god støtdemping og er behageilge. Gear Institute synes overdelen er ukomfortabel, selv om den er fleksibel. Skoene skal ha blitt mykere enn de foregående modellene og fått mer kontakt med underlaget, men Gear Institute mener responsen er for dårlig. Verken SoleReview eller Gear Institute er fornøyde med knytesystemet. RunningShoesGuru savner bedre grep i yttersålen, mens Gear Institute gir pluss for at grepet er bedret siden forrige moddel.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 213 g i str. 42

Les saken

#løpesko #skechers

Saucony Triumph ISO 3

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Saucony Triumph ISO 3 er lette, dynamiske, svært komfortable og stabile løpesko. Forgjengeren ble trukket noe for passformen, men den er det ingenting å klage på i denne versjonen. Løpeskoene har ujevn støtdemping, med mye under hælen og lite under forfoten, noe som ikke faller i smak hos alle. De kan også oppleves som litt klumpete, og responsen i forfoten kunne vært bedre. I tillegg trekker noen for prisen. Yttersålen er slitesterk og gir fint grep på tørt underlag.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 297 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #saucony

Saucony Triumph ISO 2

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Saucony Triumph ISO 2 er lette og myke sko som puster godt. De har herlig kontakt med underlaget til tross for mye stabilitet og god støtdemping. Klikk, Runnerclick og SoleReview hevder de har god passform, men Aktiv Trening mener de passer best for veldig brede føtter.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 296 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #saucony

Saucony Peregrine 5

Allround: Saucony Peregrine 5 er lette, stabile, komfortable terrengsko med et godt grep. De har en tett passform som gir god kontakt med underlaget. De passer dårligere på gjørmeføre.

Les saken

#terrengsko #løpesko #saucony

Saucony Kinvara 8

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Saucony Kinvara 8 har fått et par viktige forbedringer siden forgjengeren, med større plass til tærne og mykere landing. Løpeskoene er lette, er komfortable og gir fin kontakt med underlaget. De gir god stabilitet og demping til å være lettvektssko. RunningShoesGuru hevder joggeskoene passer til alle typer turer, men Gear Institute mener de er best til raske løpeturer og at de mangler grep på vått underlag. SoleReview foretrekker dem til daglige turer i normalt tempo. RunningShoesGuru er ikke fornøyd med lissene og knytesystemet, mens SoleReview synes de mangler noe av farten til Kinvara 7.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 224 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #saucony

Saucony Kinvara 7

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Saucony Kinvara 7 er lette, men har likevel god støtdemping. De er fleksible og gir god kontakt med underlaget, og de passer utmerket til korte og hurtige turer. Noen mener de kan bli litt for trange rundt tærne, mens andre synes de har god plass til fremre del av foten. De mangler litt på slitestyrke.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 221 g

Les saken

#løpesko #saucony

Saucony Hurricane ISO 3

Løpesko med støtte/mengdetrening: Saucony Hurricane ISO 3 gir god støtte og støtdemping, og de passer best for tyngre løpere. De er både dynamiske og veldig behagelige i bruk. Trekkes litt for prisen.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 309 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #saucony

Saucony Guide 9

Løpesko med støtte/mengdetrening: Saucony Guide 9 får gode skussmål, mye på grunn av støtdempingsmaterialet og vekten, selv om Runnerclick gjerne skulle sett at de var enda lettere. Materialet på overdelen er også fleksibelt og puster godt. De har dog litt å gå på grepsmessig på våte veier. Aktiv Trening mener de er stabile når du sparker fra, men at de ellers mangler noe stabilitet, og dermed ikke passer for den som overpronerer mye. Runnerclick savner på sin side fleksibilitet. Trekkes for at pløsen glir til den ene siden under løping.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 278 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #saucony

Saucony Guide 10

Løpesko med støtte/mengdetrening: Saucony Guide 10 havner mye lenger ned på resultatlista enn forgjengeren. Løpeskoene er noe små i størrelsen og har lite plass til tærne. Trekkes også litt for prisen og at steiner fester seg til yttersålen. Ellers har Guide 10 mye og god støtdemping, spesielt til å være en løpesko med god støtte. Runnerclick opplever at disse har bedre fleksibilitet og bedre støtte for overpronerende enn Guide 9. Overdelen har blitt sømløs og er komfortabel. SoleReview bemerker at kontakten med underlaget ikke er veldig god, men de andre kildene er veldig fornøyde med responsen.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 283 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #saucony

Salomon Speedcross 4

Terreng: Salomon Speedcross 4 er en klassisk terrengsko med kraftig såle og store knotter. Dessverre er sålen for stiv så knottene får ikke ordentlig grep og dette gir en dårlig løpeopplevelse. I tillegg er skoene relativt tunge, men dette gir også en solid byggekvalitet og stabilitet. Skoene puster ikke spesielt godt, men de har en praktisk lissestrammer. Den har en solid pute under hælen, og om man liker dette er mer en smakssak.

Les saken

#terrengsko #løpesko #salomon

Salomon Speedcross 3

Terreng: Salomon Speedcross 3 er solide, anvendelige sko som har god støtdemping og godt grep på alle underlag, unntatt glatte steiner og røtter. De sitter tett uten å stramme, men noen opplever dem som litt ukomfortable og varme. De er vanntette og har en enkel snøringsmekanisme. På grusvei kan de være litt stive.

Les saken

#terrengsko #løpesko #salomon

Salomon S-Lab Speed

Terreng: Salomon S-Lab Speed er en løpesko som får skryt for komfort og den føles lett på foten. Skoen er stabil, med god passform og en indre sokk som gir ekstra komfort og stabilitet. Skoen har meget godt grep, med unntak av på grus. Ettersom dette er en terrengsko, bør man velge en annen sko dersom man løper mye på grus og vei. Den har et polstret tåparti som gjør at man unngår store smerter om man sparker borti steiner og røtter underveis. Skoene har hurtigsnøring og egen lomme til å putte disse i.

Les saken

#terrengsko #løpesko #salomon

Salomon S-Lab Sense 5 Ultra SG

Terreng: Salomon S-Lab Sense 5 Ultra SG er en typisk terrengsko med bred lest og mye plass foran, og dette gjør skoen meget stabil. Den har solid gummibeskyttelse foran dersom du er uheldig og sparker i en rot eller stein. Kraftige gummiknotter under gjør at denne modellen egner seg lagt bedre i ulendt og vått terreng enn på grus og vei der den lett kan oppleves som tung, klumpete og hard. I tillegg til en sokk inni selve skoen som øker komforten, har den også hurtigsnøring med lomme til lissene.

Les saken

#terrengsko #løpesko #salomon

Salming Miles

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Salming Miles er lette sko beregnet på mengdetrening, men Klikk synes de burde hatt mer demping og støtte rundt hælen. De mener den passer best til raskere løping i skogen, men at den likevel mangler en del egenskaper en hurtig sko bør ha. RunningShoesGuru er på sin side svært fornøyde med alt fra demping og fleksibilitet til grep. Runnerclick trekker frem holdbarhet, komfort, vekt og støtdemping og som noe av det beste ved skoene. De trekkes for høy pris.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 328 g i str. 45 1/3

Les saken

#løpesko #salming

Salming Elements

Terreng: Salming Elements er en løpesko som egner seg godt for løst, mykt og ujevn terreng. Gummiknottene gir solid grep, og skoene sitter godt på foten. Den har bra støtdemping, men lange løpeturer på asfalt er den mindre egnet for. Overdelen kan oppleves som plastaktig og den sitter ikke like tett på foten som resten av skoen. De bruker også realtivt lang tid på å bli tørre igjen etter en våt løpetur, og de mangler ekstra beskyttelse på tærne.

Les saken

#terrengsko #løpesko #salming

Puma Speed Ignite 300

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Puma Speed Ignite 300 har god kontakt med underlaget, samtidig som de har god støtdemping. Aktiv Trening mener de puster godt, mens Runnerclick trekker for pusteevnen. De er ganske stødige rundt hælen og gir fin plass til stortåa, men de kan føles for stive.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 236 g

Les saken

#løpesko #puma

Puma Faas 1000 v1.5

Løpesko med støtte/mengdetrening: Puma Faas 1000 v1.5 har en komfortabel overdel som puster godt, har god passform og gir god plass til tærne. Stabiliteten og støtten i skoene er derimot for gode for de fleste, som gjør at de føles stive, tunge og gir dårlig løpsfølelse. De passer dermed kun for tyngre løpere som overpronerer kraftig. Støtdempingen i skoene er også for harde.

Hældropp: 12 mm
Vekt: 366 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #puma

Pearl Izumi Trail N2

Allround: Pearl Izumi Trail N2 er løpesko for nøytrale løpere, men de gir godt grep også i terreng. Den tykke sålen gir meget god støtdemping, og den brede yttersålen gjør skoen stabil. Knottene under sålen er laget på en måte som gjør løpeturen behagelig i skog og sti så vel som på asfalt og grus. Skoene oppleves som litt tunge, til tross for et lett og pustende materiale over sålen. Foran på tåpartiet er det ekstra beskyttelse om du skulle være uheldig og sparke i en stein eller rot på turen.

Les saken

#terrengsko #løpesko #pearlizumi

ON Cloudflow

Nøytrale løpesko/lettvektssko: ON Cloudflow er lette, raske konkurransesko som har flott kontakt med underlaget og godt grep. De kan bli ukomfortable hvis du bruker dem på lengre turer, men på raske, korte løpeturer er de behagelige, puster godt og har god nok demping. Passer best for lange og smale føtter, og pløsen og lissene kunne hatt bedre design.

Hældropp: 6 mm
Vekt: 220 g i str. US Men 8.5

Les saken

#løpesko #on

ON Cloud

Nøytrale løpesko/lettvektssko: ON Cloud er lette, responsive og har god støtdemping. De får plusspoeng for tøft design og fint lissesystem. De puster godt, er komfortable og har plass til brede tær, men tåboksen kan likevel føre til gnaging på stortåa. Trekkes ellers litt for at grus fester seg i undersålen.

Hældropp: 6 mm
Vekt: 198 g i str. US Men 8.5

Les saken

#løpesko #on

Nike Zoom Terra Kiger 3

Allround: Nike Zoom Terra Kiger 3 er lette og gir svært god løpsfølelse. Det føles nærmest som å ha på seg en sokk, og sålen gir godt grep enten du løper i normal eller rask fart. Undersålen gir god beskyttelse, men de er ikke stabile nok i tøft terreng. De har myk støtdemping som gjør dem behagelige også på asfalt.

Les saken

#terrengsko #løpesko #nike

Nike LunarTempo 2

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Nike LunarTempo 2 er komfortable, lette og myke konkurransesko, men kan ha litt for dårlig respons og grep ved rask løping. Grepet på våt asfalt og grus er derimot god. De kan også føles for trange for noen løpere. De fleste mener de har god støtdemping, men noen mener dempingen er i mykeste laget.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 231 g i str. 45,5

Les saken

#løpesko #nike

Nike Lunarglide 8

Løpesko med støtte/lettvektssko: Nike Lunarglide 8 er lettvektssko med mild overpronasjonsstøtte. De har dermed mer støtte enn mange andre lettvektssko, men de gir mindre stabilitet og er mykere enn de tidligere versjonene av Lunarglide. De fungerer til både raske turer og rolige langturer. Sålen griper godt i underlaget, men noen mener de mangler noe kontakt med underlaget. Steiner setter seg lett fast mellom sporene i sålen, og slitestyrke på undersålen burde vært bedre.

Hældropp: 9,5 mm
Vekt: 265 g i str. 44

Les saken

#løpesko #nike

Nike Free RN Motion Flyknit

Nøytrale løpesko/lettvekstssko: Nike Free RN Motion Flyknit passer godt til korte, hurtige turer. De har fått litt tykkere såle med mer demping enn tidligere versjoner. Likevel er de fortsatt i den minimalistitske enden av løpeskoskalaen, med mindre demping og tynnere såle enn mange andre lettvektssko. Løpeopplevelsen og kontakten med underlaget er veldig fin. Skoene er fleksible og komfortable med en strømpeaktig, pustende overdel, men overdelen kan oppleves litt smal og trang foran. Noen mener også at skoene klemmer litt ved hælen. De mangler noe sidestabilitet og undersålen samler opp en del grus.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 242 g i str. 44

Les saken

#løpesko #nike

Nike Free 5.0 (2015)

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Nike Free 5.0 (2015) er lette og føles gode på foten. De er svært fleksible og har god støtdemping. Skoene er mye mindre i størrelsen enn andre løpesko, og undersålen kan samle grus og steiner.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 235 g i str. 45

Les saken

#løpesko #nike

Nike Air Zoom Vomero 12

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Nike Air Zoom Vomero 12 gir grei kontakt med underlaget, er myke og har flott støtdemping. Skoene passer til de aller fleste typer løpetrening, men kildene er uenige om komforten. Midtsålen imponerer Aktiv Trening, RunningShoesGuru og Gear Insitute, men SoleReview er ikke fornøyd med hvordan den oppfører seg.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 334 g i str. 44

Les saken

#løpesko #nike

Nike Air Zoom Vomero 11

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Nike Air Zoom Vomero 11 er myke, komfortable løpesko med herlig demping og fin kontakt med underlaget. Aktiv Trening melder om godt grep, men RunningShoesGuru ønsker seg bedre grep på glattere underlag. Snøringen er unik og god, men materialet i overdelen føles litt for stivt og varmt. Trekkes noe for prisen.

Hældropp: 12 mm
Vekt: 316 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #nike

Nike Air Zoom Structure 20

Løpesko med støtte/mengdetrening: Nike Air Zoom Structure 20 har fått flere oppdateringer siden forgjengeren, og det til det bedre. De er slitesterke og gode på alle typer underlag. Gir fin støtte enten du har mild eller kraftig overpronasjon, og de har forholdsvis hard, men god støtdemping. Skoene er komfortable å ha på seg og er romslige rundt forfoten, men de passer ikke til alle føtter. Tyngre løpere vil bli mest fornøyd med disse. Bakre del burde gitt bedre kontakt med underlaget, og de kan fort bli for varme.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 317 g i str. 44

Les saken

#løpesko #nike

Nike Air Zoom Structure 19

Løpesko med støtte/mengdetrening: Nike Air Zoom Structure 19 har en fleksibel overdel som puster godt. Kildene deler seg med tanke på stabiliteten - SoleReview mener de er ustabile rundt hælen, mens de andre skriver at skoene har god stabilitet. Aktiv Trening mener de mangler litt dynamikk og burde vært litt mykere. Runnerclick savner mer fleksibilitet og lavere vekt.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 289 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #nike

Nike Air Zoom Pegasus 33

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Nike Air Zoom Pegasus 33 passer for de fleste løpere. De er slitesterke, komfortable og god støtdemping, spesielt for dem med hæl- og leggproblemer. Trekkes litt for at de er blitt noe tyngre enn den forrige versjonen og for at de er litt smale i størrelsen. Pløsen kunne også vært bedre polstret.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 306 g i str. 44

Les saken

#løpesko #nike

Nike Air Zoom Elite 9

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Nike Air Zoom Elite 9 får veldig god testscore fra RunningShoesGuru og SoleReview. De synes det er gode konkurransesko som også kan benyttes til de lengre distansene. De mener overdelen er komfortabel, grepet er godt og at yttersålen virker slitesterk. De synes også at forfoten har god demping og fin kontakt med underlaget, men at bakre del mangler respons. Klikk er ikke helt fornøyde og opplever at dempingen er litt for hard. Flere av Klikk sine testløpere liker ikke hvordan skoen sitter på foten. SoleReview er heller ikke helt fornøyd med Flywire-trådene i overdelen som skal holde foten på plass under løping.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 225 g i str. 44

Les saken

#løpesko #nike

New Balance Fresh Foam Zante v3

Nøytrale løpesko/lettvektssko: New Balance Fresh Foam Zante v3 er lette og responsive løpesko til raske turer. Grepet er bra og dempingen fin. Den har ikke spesielt god stabilitet, men den er grei til å være lettvektssko. Den generelle komforten er god, men de kunne med fordel hatt mer plass til tærne og mindre materiale i snøreområdet. Mellomsålen er også smal under fotbuen, og i lengden kan føttene irriteres av denne mellomsålekanten.

Hældropp: 6 mm
Vekt: 249 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #new-balance

New Balance Fresh Foam Vongo

Løpesko med støtte/mengdetrening: Kildene er noe splittet i meningene om New Balance Fresh Foam Vongo. RunningShoesGuru mener de gir veldig god stabilitet, i tillegg til at de har god støtdemping, men at man må venne seg litt til dem. Aktiv Trening opplever at de er for harde å løpe i og har for mye stabilitet for mange, mens Runnerclick synes stabiliteten er god. Løpeskoene passer best til tyngre løpere som vil løpe rolige turer. Hælkappen og overdelen er komfortable, men noen mener man må snøre perfekt for å unngå ubehageligheter. Noen gir pluss for lav vekt, mens andre løpere trekker for vekten. De er også litt for dyre og mangler litt på slitestyrke.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 282 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #new-balance

New Balance Fresh Foam 1080v7

Nøytrale løpesko/mengdetrening: New Balance Fresh Foam 1080v7 er lette og slitesterke løpesko med fin støtte, men SoleReview savner kontakt med underlaget. Aller best passer de for tyngre løpere med brede føtter. Aktiv Trening synes støtdempingen er for hard for lengre, rolige turer, mens Klikk mener de passer perfekt til langturene. Sømmene på innsiden av skoen kan være ubehagelige.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 309 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #new-balance

New Balance Fresh Foam 1080v6

Nøytrale løpesko/mengdetrening: New Balance Fresh Foam 1080v6 har kraftig såle, er stabile og lette. Innsidesømmene irriterer og er en nedtur sammenlignet med den gode overdelen i forrige modell, kanskje spesielt for løpere med flate, brede føtter. Ellers er løpeskoene behagelige, men Gear Institute mener de kan føles litt klumpete. Støtdempingen er noe hard, og Gear Institute skulle ønske skoene var raskere. Kan også brukes av de som overpronerer lett.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 295 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #new-balance

New Balance 860V5

Løpesko med støtte/mengdetrening: New Balance 860V5 har god passform og stabil hælkappe, og i tillegg mestrer de å være dynamiske. Sålen gir et godt grep på de fleste underlag. SoleReview mener de ikke lever opp til stabiliteten produsenten lover, og de kan være litt for tunge for noen.

Hældropp: 12 mm
Vekt: 329 g i str. 45

Les saken

#løpesko #new-balance

New Balance 1500v2

Løpesko med støtte/lettvektssko: New Balance 1500v2 er lettvektssko som også gir støtte og stabilitet. De er komfortable, gir godt grep og kontakten med underlaget er veldig god. Rommet rundt tærne er for lite for noen løpere, og de mangler noe slitestyrke.

Hældropp: 6 mm
Vekt: 249 g i str. 45,5

Les saken

#løpesko #new-balance

New Balance 1400v4

Nøytrale løpesko/lettvektssko: New Balance 1400v4 er lette og svært komfortable konkurransesko som sitter godt på foten. De har også god støtdemping, samt godt grep på de aller fleste underlag. Kalles også New Balance 1400BP4 og New Balance RC 1400v4.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 219 g

Les saken

#løpesko #new-balance

New Balance Vazee Summit

Terreng: New Balance Vazee Summit er en løpesko med et smalt bruksområde. Den er suveren for mykt terreng med løst underlag, men egner seg dårlig for asfalt, grus og fjell. Grunnen til det er den stive sålen, gummiknottene under og relativt lite støtdemping sammenlignet med allround-modellene. Skoen sitter meget godt på foten og kipper ikke i det hele tatt.

Les saken

#terrengsko #løpesko #newbalance

Mizuno Wave Sayonara 4

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Mizuno Wave Sayonara 4 er en slags mellomting mellom lettvektssko og mengdetreningssko. De gir god kontakt med underlaget og fin demping. Gear Institute synes overdelen er komfortabel, men opplever dem ellers som litt for stive og tunge. SoleReview synes passform rundt midtpartiet er noe ukomfortabel. Gear Institute er fornøyd med grepet i yttersålen, mens RunningShoesGuru ønsker seg bedre grep. RunningShoesGuru skulle ønske de var mer vannavstøtende.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 244 g i str. 42

Les saken

#løpesko #mizuno

Mizuno Wave Rider 20

Løpesko med støtte/mengdetrening: Selv om det ikke er mye nytt ved design og teknologien til Mizuno Wave Rider 20, er de like fullt bra løpesko. De er stabile og har komfortabel passform og overdel, men SoleReview er ikke fornøyd med midtsømmene i overdelen. Løpeskoene kan fint brukes til hurtige turer, særlig av tyngre løpere. De har bedre demping enn tidligere versjoner, men den kan bli for hard til lengre turer. Forfoten kunne også hatt bedre kontakt med underlaget. Gear Institute synes de med fordel kunne vært lettere.

Hældropp: 12 mm
Vekt: 272 g i str. 42

Les saken

#løpesko #mizuno

Mizuno Wave Kazan

Allround: Mizuno Wave Kazan har solid såle og gir et godt grep på tørt, jevnt og fast underlag. Noen mener løpsfølelsen er for dårlig. Komforten er god når man holder seg unna tøft terreng, men noen opplever dem som stive og litt tunge.

Les saken

#terrengsko #løpesko #mizuno

Mizuno Wave Hayate 3

Allround: Mizuno Wave Hayate 3 gir god respons, er slitesterke og veldig behagelige å løpe i. Herlig grep på så godt som alle underlag. DinSide synes de har litt for hard demping hvis du skal løpe mye på hardt underlag. Runnerclick mener de kan bli for stive for noen.

Les saken

#terrengsko #løpesko #mizuno

Mizuno Wave Hayate 2

Allround: Mizuno Wave Hayate 2 er en løpesko som får skryt for meget god støtdemping og den er godt egnet for lange distanser på asfalt. I midlertid mangler den mange av egenskapene til en god terrengsko, deriblant bekyttelse rundt tærne og godt grep på knottene. I motsetning til en vanlig løpesko har den lav fotstilling som gir passiv ankelstabilitet og bedre løpedynamikk.

Les saken

#terrengsko #løpesko #mizuno

Mizuno Wave Daichi

Allround: Mizuno Wave Daichi kan føles som en blanding av terreng- og joggesko. Til tross for at sålen er laget av Michelin er ikke grepet det beste på ulikt fuktig underlag og sålen er hard. Er du på utkikk etter en god allroundsko kan denne modellen være fin, men løper du mest i terreng vil den nok komme til kort. Tråkker du ofte over kan dette også være skoen for deg da den oppleves som meget stødig på foten.

Les saken

#terrengsko #løpesko #mizuno

Merrell All Out Charge

Allround: Merrell All Out Charge har fin såle som gir god stabilitet og støtdemping. Skoene har genial passform. Det er en svært god allroundere som kun sliter med grepet i den aller verste gjørma. Skoene er lette, men de gir ikke like god løpsopplevelse som de aller letteste.

Les saken

#terrengsko #løpesko #merrell

Merrell Agility Peak Flex

Allround: Merrell Agility Peak Flex er en sko laget for deg som vil ha sko som passer vel så godt til stier som på asfalt. Disse skoene er noe romslige så hvis du foretrekker tettsittende sko kan et annet par være mer passende.

Les saken

#terrengsko #løpesko #merrell

La Sportiva Helios SR

Allround: La Sportiva Helios SR har enestående allroundegenskaper. Grepet er svært godt på de fleste underlag, til og med på steiner, men de griper for dårlig på løst underlag. De mangler litt beskyttelse i undersålen i tøft terreng, men er komfortable på hardt underlag.

Les saken

#terrengsko #løpesko #la-sportiva

La Sportiva Bushido

Terreng: La Sportiva Bushido er solide, har god stabilitet og evne til å takle tøft terreng. De er lette, komfortable og tørker raskt. Noen opplever at de har en fantastisk passform, mens andre mener den er litt for tettsittende, særlig rundt tærne. Kan oppleves som litt stiv for noen, og de er ikke like godt egnet til hardt underlag.

Les saken

#terrengsko #løpesko #la-sportiva

Karhu Flow Trail Fulcrum

Allround: Karhu Flow Trail Fulcrum er lette og veldig myke sko som gir et greit grep. De er litt for myke til tøft terreng, men fungerer godt på hardt og tørt underlag og gir god løpsfølelse på grusvei. De ikke holder deg tørr, men får pluss for at de er luftige.

Les saken

#terrengsko #løpesko #karhu

Inov-8 X-TALON 212

Terreng: Inov-8 X-TALON 212 er lette terrengløpesko som gir deg overlegent grep på alle underlag, og i både oppover og nedoverbakker. Grepet er spesielt godt på løst underlag og i gressbakker, men de har lite støtdemping og bør ikke brukes på asfalt. Én kilde savner mer sidestøtte. Testkildene har delte meninger om hvor komfortable skoene er.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8

Inov-8 X-Claw 275

Allround: Selv om Inov-8 X-Claw 275 er beregnet på terreng, har den en bredere bygning enn sin forgjenger X-talon 212, og derav er den også godt egnet for annet underlag. Den brede lesten gjør at skoen sitter litt mindre stramt på foten, og den egner seg like godt for en gåtur i skogen som til løping. Til tross for lette materialer, har skoen litt å gå på når det kommer til å puste, men grepet er meget godt.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8

Inov-8 Terraclaw

Allround: Inov-8 Terraclaw er en løpesko med sømmerfri overdel sveisede forsterkninger og den passer godt til personer med litt bredere føtter. Skoene gir best grep på sti og grus, men sliter på fuktig underlagt og i ulendt terreng. Skoene kunne hatt bedre demping.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8

Hoka One One Speed Instinct

Allround: Hoka One One Speed Instinct er en dynamisk og fleksibel løpesko. Dempingen er ikke av de beste grunnet en lett og tynn mellomsåle. Grunnet en smalere modell er heller ikke stabiliteten den beste, men man kommer nærmere underlaget. Skoene fungerer for de fleste underlag, men knottene er ikke dype nok til å gi grep på de løseste underlagene som dyp gjørme.

Les saken

#terrengsko #løpesko #hoka-one-one

HOKA ONE ONE TRACER

Nøytrale løpesko/lettvektssko: HOKA ONE ONE TRACER har tykke såler til å være konkurransesko, men har likevel veldig god støtdemping, fin kontakt med underlaget og god fart. De er komfortable, men Gear Institute melder om at midtsålen kan oppleves som for stiv på langs, og Klikk synes den blir litt ustabil i høy fart. Noen løpere kan også trenge litt tilvenning på grunn av hældroppet. Midtre del av skoen er forholdsvis smal og plassen til tærne kan bli i minste laget for noen. De mangler i tillegg noe på slitestyrke og grep på vått underlag.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 204 g

Les saken

#løpesko #hoka-one-one

HOKA ONE ONE SPEEDGOAT

Allround/terreng: HOKA ONE ONE SPEEDGOAT har godt feste, lav vekt og egner seg til rask løping. Den har god støtdemping og fungerer dermed også på harde underlag. Den får trekk for tynn og "åpen" overdel som lar sand og skitt trenge inn, samt at den er litt trang til tærne. Den er aller best på stabilt terreng eller vei.

Les saken

#terrengsko #løpesko #hoka-one-one

HOKA ONE ONE CLIFTON 3

Nøytrale løpesko/mengdetrening: HOKA ONE ONE CLIFTON 3 er komfortable, lette løpesko med meget god støtdemping. De gir god støtte til å være klassifisert som en nøytral løpesko. OutdoorGearLab kaller dem for løpesko med støtte, fordi de har flere kvaliteter som løpere med overpronasjon trenger. De har fått bredere plass til tærne, er noe mer slitesterke og har mer komfortabel overdel enn forgjengeren hadde. Plassen til tærne er bred og god. Joggeskoene kan oppleves som litt klumpete, og noen mener de mangler litt fleksibilitet og kontakt med underlaget.

Hældropp: 5 mm
Vekt: 244 g

Les saken

#løpesko #hoka-one-one

HOKA ONE ONE CLIFTON 2

Nøytrale løpesko/mengdetrening: HOKA ONE ONE CLIFTON 2 er lette og gode løpesko med fin støtdemping, selv om de er noe tyngre og stivere enn forgjengeren. De er komfortable å ha på seg, men gir litt lite rom til tærne. Deler av undersålen består av et materiale som slites litt fortere enn den slitesterke gummien under hælen og forfoten. SoleReview er heller ikke fornøyd med pløsen.

Hældropp: 5 mm
Vekt: 271 g i str. 45,3

Les saken

#løpesko #hoka-one-one

HOKA ONE ONE BONDI 5

Nøytrale løpesko/mengdetrening: HOKA ONE ONE BONDI 5 har enestående støtdemping og er komfortable, men de mangler en del kontakt med underlaget. De gir god stabilitet og kan også brukes av tyngre løpere, men kan gi utfordringer for dem med ustabile ankler. Passer utmerket til lange, rolige turer. RunningShoesGuru opplevde noe slitasje på overdelen etter en tids bruk.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 302 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #hoka-one-one

Brooks Puregrit 5

Allround: Brooks Puregrit 5 er en løpesko som sitter meget godt på foten og sålen oppleves som myk og føyelig. Støtdempingen er god, og med disse skoene kan man fin klare en lengre løpetur på asfalt. Sålene gir godt grep på løs jordbunn og grus, men sliter på vått underlag. Sålens oppbygging bak gjør at man lander på den fremre delen av foten, og er du vant med lande på hælen kan det hende du er på utkikk etter en annen sko.

Les saken

#terrengsko #løpesko #brooks

Brooks Launch 4

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Brooks Launch 4 har litt mykere landing enn forgjengeren på grunn av en ny yttersåle. Den nye versjonen er også bittelitt lettere og har bedre plass til tær og forfot. Gear Institute, RunningShoesGuru og Runnerclick mener de har god kontakt med underlaget, men SoleReview er ikke helt enig. Løpeskoene har godt grep, glidende overganger og gir mye verdi for pengene. Kan trenge litt tilvenning.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 255 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #brooks

Brooks Launch 3

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Selv om Brooks Launch 3 er nøytrale løpesko, gir de også god støtte til løpere som overpronerer. De er lette, puster svært godt og sitter fint på foten, men noen synes det er liten plass til tærne. De gir en fantastisk løpsfølelse, er responsive og demper godt. RunningShoesGuru mener de har litt for mye støtdemping for spurter på bane. Klikk mener de er litt for tunge til å være lettvekssko, men at de kan fint brukes på de aller fleste løpeturer.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 277 g

Les saken

#løpesko #brooks

Brooks Glycerin 14

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Brooks Glycerin 14 er veldig lik forgjengeren, men denne versjonen er litt mykere, bittelitt lettere og har mer plass til tærne. Løpeskoene er stabile og komfortable, men noen trekker dem for å være tunge og ha for varm overdel som ikke puster godt nok. De fleste kildene mener de har god støtdemping, men Aktiv Trening opplever at dempingen er hard, særlig for lette løpere. Joggeskoene passer ikke så godt til konkurranse.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 300 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #brooks

Brooks Glycerin 13

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Brooks Glycerin 13 er myke og har god demping. De er ganske stabile og komfortable, men Klikk opplever dem som for løse, særlig rundt anklene. De er laget av kvalitetsmateriale, men overdelen kan føles tett. De er aller best på grusveier. Det er uenighet om de er lette nok eller ikke.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 349 g i str. 45

Les saken

#løpesko #brooks

Brooks Ghost 9

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Brooks Ghost 9 er ganske så lik forgjengeren, men Ghost 9 har fått en mer komfortabel overdel, høyere vekt og er mer fleksible. Løpeskoene er komfortable, gir god støtte og godt grep. De har også god kontakt med underlaget. Gear Institute og Runnerclick mener de har holdbar yttersåle, men det er ikke SoleReview enige i. OutdoorGearLab melder om slitestyrke på herreskoene, men den skal ikke være god nok på damemodellen. Det høye hældroppet passer ikke så godt for løpere som lander på forfoten.

Hældropp: 12 mm
Vekt: 334 g i str. 44

Les saken

#løpesko #brooks

Brooks Ghost 8

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Brooks Ghost 8 er meget stabile og velbalanserte. De fleste synes de er komfortable og har godt grep, men Runnerclick tror de kan være ubehagelige for løpere med brede føtter, mens RunningShoesGuru synes de er litt store rundt den midtre delen av foten. RunningShoesGuru og Runnerclick synes de føles lette, mens SoleReview trekker for vekten. Testkildene er også uenige når det gjelder støtdempingen, da RunningShoesGuru mener den er perfekt, OutdoorGearLab synes det er for mye demping og SoleReview mener den er en tanke for hard og med for lite respons.

Hældropp: 12 mm
Vekt: 344 g i str. 45

Les saken

#løpesko #brooks

Brooks Cascadia 11

Terreng: Brooks Cascadia 11 er en løpesko med kraftig og bred såle som beskytter mot ujevnt underlag og gir god stabilitet. De dype knottene fungerer godt for både tørt og vått underlag. Skoen mangler dynamikk og driv, og dersom du skal løpe intervaller eller mye på asfalt vil en annen type sko kunne egne seg bedre. Tåpartiet har ekstra beskyttelse og foten sitter god i skoen.

Les saken

#terrengsko #løpesko #brooks

Brooks Adrenaline GTS 17

Løpesko med støtte/mengdetrening: Brooks Adrenaline GTS 17 har få oppgraderinger fra forgjengeren. De gir masse støtte og er laget for tyngre løpere. De passer til både hurtige og rolige turer, men SoleReview savner bedre kontakt med underlaget. RunningShoesGuru mener yttersålen gir godt grep, mens SoleReview trekker frem grepet som negativt. Overdelen er komfortabel, men den burde sittet bedre rundt hælen.

Hældropp: 12 mm
Vekt: 303 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #brooks

Asics Gel-Nimbus 19

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Asics Gel-Nimbus 19 er stabile, har godt grep og fin demping, men RunningShoesGuru mener de demper dårligere enn produsenten hevder. De trekkes også for løpekomforten, smal plass til tærne, lite kontakt med underlaget, samt at pløsen under lissene har en tendens til å bevege seg til den ene siden under løping. Løpeskoene er større i størrelsen enn forgjengeren var. Passer også for tyngre løpere som lander på hælen.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 315 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #asics

Asics Gel-Nimbus 18

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Asics Gel-Nimbus 18 er komfortable sko, men de kan bli litt for stive og stabile for nøytralt pronerende. De passer best for tyngre løpere (80+ kg) som lander på hælen. Sålen er slitesterk. De trekkes for prisen, vekten og mangel på kontakt med underlaget. Plassen til tærne er heller ikke optimal.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 320 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #asics

Asics Gel-Kayano 23

Løpesko med støtte/mengdetrening: Asics Gel-Kayano 23 er bedre enn forgjengeren. Løpeskoene har hardere, bedre støtdemping, men SoleReview melder imidlertid om ujevn demping med følselse av mye mindre demping på forfoten. De er blitt bittelitt lettere, men SoleReview mener vekten fortsatt er for høy og noen vil ønske mer fleksibilitet. Runnerclick synes de er for stive og har litt ubehagelig passform. Kontakten med underlaget er god. De er svært slitesterke og gir god støtte, men kildene er uenige om komforten i overdelen. Passer best for løpere som lander på hælen, og joggeskoene trekkes for høy pris. Aktiv Trening og Runnerclick ønsker seg større plass til tærne.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 326 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #asics

Asics Gel-Kayano 22

Løpesko med støtte/mengdetrening: Asics Gel-Kayano 22 er godt dempede og holdbare sko. De er komfortable, men mangler en del på løpefølelse. SoleReview, Runnerclick og Klikk synes også de er litt for tunge, og SoleReview opplever at de har for lite rom til tærne. Testkildene er delte når det kommer til stabiliteten, da Klikk og RunningShoesGuru mener den er god, mens SoleReview og Runnerclick savner mer stabilitet.

Hældropp: 12 mm
Vekt: 348 g i str. 45

Les saken

#løpesko #asics

Asics Gel-Kayano 21

Løpesko med støtte/mengdetrening: Asics Gel-Kayano 21 har svært god stabilitet og er komfortable på foten for de fleste. Grepet er godt på stort sett alle overflater, men løpsfølelsen er ikke perfekt. Noen mener de puster for dårlig og veier for mye.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 351 g i str. 45

Les saken

#løpesko #asics

Asics Gel-FujiLyte

Allround: Asics Gel-FujiLyte er løpeskoene som gir deg mye komfort for pengene. De er lette, i tillegg sitter de godt på foten, ingen kanter eller sømmer som ganger og har mykt stoff. De egner seg best for tørr sommertrening i lett terreng, da grepet fort kan gi etter i både vått klima og på ulendt underlag. Skoene blir også fort våte, men dempingen er meget god, også på hardt underlag.

Les saken

#terrengsko #løpesko #asics

Asics Gel-FujiEndurance

Terreng: Asics Gel-FujiEndurance er en løpesko med solide gummiknotter og den egner seg best til sti og grusvei, og stein. Modellen er av en tyngre type, og derav er den verken lett eller dynamisk. Den har lommer til lissene, ekstra polstring på tåpartiet og modellen er en klassisk Asics type. Dempingen kan være i hardeste laget for en lett løper, men passer fint til de litt tyngre.

Les saken

#terrengsko #løpesko #asics

Asics Gel FujiRunnegade 2

Allround: Asics Gel Fuji Runnegade 2 ser ut til å vekke ulike reaksjoner hos testpanelene. Norske Dinside mener dette er de verste terrengskoene de har testet, mens tyske Trailblog gir gode skussmål. Det skal nevnes at Dinside har testet damemodellen og Trailblog herremodellen, men om dette er roten til det store spriket i testscoren er uvisst. Dinside mener at skoen er trang, vond og presser på foten, gir null grep på vått føre og blir alt for kjapt våte. Trailblog mener derimot at skoen har enestående grep på mykt undelag, ikke trekker inn vann og er godt egnet til løpeturen.

Les saken

#terrengsko #løpesko #asics

Asics Gel-FujiRunnegade

Terreng: Asics Gel-FujiRunnegade har tett passform og god stabilitet rundt anklene. De har suverent grep på våte og gjørmete stier, men har for dårlig grep og demping på asfalt og grusvei.

Les saken

#terrengsko #løpesko #asics

Asics Gel-FujiElite

Allround: Asics Gel-FujiElite er allroundsko for alle typer underlag. Løpeskoene er lette, velbalanserte og solide. De mangler noe grep i terrenget, særlig i vått terreng, men får likevel godkjent til å være allroundsko.

Les saken

#terrengsko #løpesko #asics

Asics Gel-Cumulus 18

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Asics Gel-Cumulus 18 puster godt og gir fin støtdemping, men RunningShoesGuru mener de har for mye støtdemping på forfot på langturer. De sitter godt rundt foten, men er for smale og har for spisst og dypt rom ved tærne. De gir mye verdi for pengene.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 315 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #asics

Asics Gel-FujiTrabuco 5 GTX

Terreng: Asics Gel FujiTrabuco 5 er perfekte for beboere av regnfylte strøk. Hvis en liten løpetur i regnet ikke virker for avskrekkende er disse skoene strålende. Skoene er laget for å brukes i all slags vær, men passer best værutsatte områder. Hvis du vet du kun vil løpe når det er opphold kan disse skoene være mer ukomfortable. Gortexen gjør at de puster dårlig og er tyngre enn alternativene.

Les saken

#terrengsko #løpesko #asics

Asics Dynaflyte

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Asics Dynaflyte er gode allroundere med ny sålekonstruksjon, og dette gjør dem lette, myke og komfortable. Skoene har god demping. Løpeopplevelsen og kontakten med underlaget er fint. Overdelsstoffet kan dog bli litt for tykt og varmt på foten, og plassen til tærne kan være litt for smal for noen. Passer til kortere, hurtige turer og for løpere med bred fot. Noen trekker litt for prisen.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 306 g i str. 44

Les saken

#løpesko #asics

Adidas Ultra Boost ST

Løpesko med støtte/mengdetrening: Adidas Ultra Boost ST er veldig komfortable, stabile og har enestående støtdemping. Noen opplever at de har litt stor passform, mens andre mener de sitter nærmest perfekt. Undersålen er holdbar selv om den er tynn, og skoene har god kontakt med underlaget. Får trekk for høy vekt og at de kan være ukomfortable over lang tid. Kan også brukes av de med nøytral pronasjon som vil ha god støtte.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 329 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #adidas

Adidas Supernova ST

Løpesko med støtte/mengdetrening: Adidas Supernova ST er stabile løpesko som gir god støtte. Sålen i forfoten er tynn, og tyngre løpere kan potensielt slite denne delen for raskt. Aktiv Trening mener de er veldig komfortable i bruk, og RunningShoesGuru synes de har god demping, men sistnevnte er ikke fornøyd med design og passform. Aktiv Trening gir plusspoeng for prisen, mens RunningShoesGuru trekker for vekten.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 312 g i str. 42,7

Les saken

#løpesko #adidas

Adidas Supernova Sequence Boost 8

Løpesko med støtte/mengdetrening: Adidas Supernova Sequence Boost 8 kombinerer meget god stabilitet med komfortabel støtdemping. De har slitesterk såle og godt grep på nesten alle jevne underlag. De får trekk for smale lisser og lite pustende overdel. De kan også oppleves som noe stive og litt for tunge.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 341 g i str. 45,3

Les saken

#løpesko #adidas

Adidas Supernova Sequence 9

Løpesko med støtte/mengdetrening: Adidas Supernova Sequence 9 gir flott støtte, samtidig som de har god støtdemping og fin kontakt med underlaget. Grepet er supert på de fleste underlag, men yttersålen er ikke like slitesterk som på forgjengeren. Overdelen slites også raskt, men midtsålen er holdbar. Supernova Sequence 9 har en mer behagelig overdel og er litt lettere enn Sequence 8. Joggeskoen er litt stor i størrelsen og kan oppleves som litt for stiv for noen. Kalles også Adidas Supernova Sequence Boost 9.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 326 g i str. 42,7

Les saken

#løpesko #adidas

Adidas Supernova Glide 8

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Adidas Supernova Glide 8 er smidige og komfortable sko som er stabile nok for de med nøytral pronasjon. Materialet i overdelen puster godt, og skoene tåler mange mil. Grepet er godt på både tørr, våt og glatt vei. Passer ikke så godt for brede føtter. Kalles også Supernova Glide Boost 8.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 302 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #adidas

Adidas Supernova

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Adidas Supernova skal være en slags mellomting mellom Supernova Glide og Ultra Boost. De er med andre ord solide og forholdsvis stabile sko som sitter godt på foten. De har fått mer støtdemping. Gear Institute mener overdelen blir for raskt varm, men Aktiv Trening synes de puster bra. Skoene er litt tunge, men løpefølelsen er generelt ganske fin. Yttersålen er holdbar og gir godt grep, og kontakten med underlaget er veldig bra. De passer enten du liker å løpe langt eller kort.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 302 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #adidas

Adidas Adizero XT 5

Allround: Adidas Adizero XT 5 er lette terrengløpesko med god demping. De har godt grep og passer til de fleste typer undelag. Den får trekk for å holde på vann.

Les saken

#terrengsko #løpesko #adidas

Adidas Adizero Tempo 8

Løpesko med støtte/lettvektssko: Adidas Adizero Tempo 8 gir god støtte og fin demping, samtidig som de passer til raske turer og har fin kontakt med underlaget. De er slitesterke og komfortable, men trekkes for kort pløse og litt lite rom rundt tærne. Noen mener også de mangler noe på grepet i yttersålen, samt at de er litt stive.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 279 g i str. 45,3

Les saken

#løpesko #adidas

Adidas Adizero Boston 6

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Adidas Adizero Boston 6 er en rask lettvekter som fint kan brukes i konkurranse. De har en slitesterk yttersåle, fin demping og glidende overganger. Grepet er godt, også på våt bakke, og responsen/kontakten med underlaget er flott. Overdelen puster godt, men holder på vann. Løpeskoene passer ikke for løpere med brede føtter, og designet på hælkappen er ikke optimal. Plassen til tærne burde også vært større, og pløsen kan ha en tendens til å flytte på seg under løpingen. Kalles også Adidas Adizero Boston Boost 6.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 244 g i str. 42,7

Les saken

#løpesko #adidas

Adidas Adizero Adios 3

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Adidas Adizero Adios 3 er raske og gode konkurransesko som også kan takle de lengre distansene. Sålen er myk og har god demping, men hældroppet er stort for løpere som lander midt på foten. SoleReview mener yttersålen mangler slitestyrke, men de andre kildene er ikke enig. Løpeskoene gir god kontakt med underlaget og har en komfortabel overdel. RunningShoesGuru ønsker noe lavere vekt. Kalles også Adidas Adizero Adios Boost 3.

Hældropp: 9 mm
Vekt: 246 g i str. 45,3

Les saken

#løpesko #adidas