Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #saucony

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

14 treff

Sesongens beste løpesko for terreng

Løping og jogging i ulendt terreng er en favoritt for mange aktive, men løpeturen kan fort bli ødelagt om skotøyet ikke holder mål. Her er en oppdatert test som kan hjelpe deg å velge riktige terrengløpesko .

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic #vjsport #brooks #salming #pearlizumi #newbalance

Finn løpeskoene som passer deg best

Det kommer stadig nye løpesko med endringer i teknologi og design, og det er ikke alltid lett å orientere seg i jungelen. I denne samletesten får du oversikt over de beste løpeskoene i dagens marked. Du finner både nøytrale sko og løpesko med støtte, enten du vil løpe hurtige eller rolige turer.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming #on

Mange gode løpesko til hardt underlag

Det er flere gode sko å velge mellom hvis du skal løpe på asfalt, grus eller annet hardt underlag. Se hvilke løpesko som får best score på tvers av norske og utenlandske tester.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming

Dette er beste terrengsko å løpe i

Er du klar for en forfriskende løpetur i skogen, men mangler gode sko som takler utfordringene i ulendt terreng? Her får du oversikt over hvilke terrengløpesko du bør gå for.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic

Saucony Triumph ISO 3

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Saucony Triumph ISO 3 er lette, dynamiske, svært komfortable og stabile løpesko. Forgjengeren ble trukket noe for passformen, men den er det ingenting å klage på i denne versjonen. Løpeskoene har ujevn støtdemping, med mye under hælen og lite under forfoten, noe som ikke faller i smak hos alle. De kan også oppleves som litt klumpete, og responsen i forfoten kunne vært bedre. I tillegg trekker noen for prisen. Yttersålen er slitesterk og gir fint grep på tørt underlag.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 297 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #saucony

Saucony Triumph ISO 2

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Saucony Triumph ISO 2 er lette og myke sko som puster godt. De har herlig kontakt med underlaget til tross for mye stabilitet og god støtdemping. Klikk, Runnerclick og SoleReview hevder de har god passform, men Aktiv Trening mener de passer best for veldig brede føtter.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 296 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #saucony

Saucony Peregrine 7

Terreng: Saucony Peregrine 7 gir deg grep på alt terreng. En løpetur i skog og mark vil ikke være noen hindring med disse skoene. Hvis du derimot har planer om å løpe mye på grus eller asfalt burde du velge andre sko, ettersom disse kan være noe harde på grus.

Les saken

#terrengsko.løpesko #saucony

Saucony Peregrine 6

Allround: Saucony Peregrine 6 er en løpesko som egner seg best for mye underlag. Kraftige gummiknotter også på sidene av skoen gir godt grep på alle underlag og skaper en stabil platform under skoen. Dempingen er ikke den mest solide, men skoen er dynamisk og ved raskere hastighet kan det funke på asfalt. Passformen på skoen er ikke av de beste, og krever derfor omhyggelig snøring slik at foten ikke sklir.

Les saken

#terrengsko.løpesko #saucony

Saucony Peregrine 5

Allround: Saucony Peregrine 5 er lette, stabile, komfortable terrengsko med et godt grep. De har en tett passform som gir god kontakt med underlaget. De passer dårligere på gjørmeføre.

Les saken

#terrengsko #løpesko #saucony

Saucony Kinvara 8

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Saucony Kinvara 8 har fått et par viktige forbedringer siden forgjengeren, med større plass til tærne og mykere landing. Løpeskoene er lette, er komfortable og gir fin kontakt med underlaget. De gir god stabilitet og demping til å være lettvektssko. RunningShoesGuru hevder joggeskoene passer til alle typer turer, men Gear Institute mener de er best til raske løpeturer og at de mangler grep på vått underlag. SoleReview foretrekker dem til daglige turer i normalt tempo. RunningShoesGuru er ikke fornøyd med lissene og knytesystemet, mens SoleReview synes de mangler noe av farten til Kinvara 7.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 224 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #saucony

Saucony Kinvara 7

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Saucony Kinvara 7 er lette, men har likevel god støtdemping. De er fleksible og gir god kontakt med underlaget, og de passer utmerket til korte og hurtige turer. Noen mener de kan bli litt for trange rundt tærne, mens andre synes de har god plass til fremre del av foten. De mangler litt på slitestyrke.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 221 g

Les saken

#løpesko #saucony

Saucony Hurricane ISO 3

Løpesko med støtte/mengdetrening: Saucony Hurricane ISO 3 gir god støtte og støtdemping, og de passer best for tyngre løpere. De er både dynamiske og veldig behagelige i bruk. Trekkes litt for prisen.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 309 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #saucony

Saucony Guide 9

Løpesko med støtte/mengdetrening: Saucony Guide 9 får gode skussmål, mye på grunn av støtdempingsmaterialet og vekten, selv om Runnerclick gjerne skulle sett at de var enda lettere. Materialet på overdelen er også fleksibelt og puster godt. De har dog litt å gå på grepsmessig på våte veier. Aktiv Trening mener de er stabile når du sparker fra, men at de ellers mangler noe stabilitet, og dermed ikke passer for den som overpronerer mye. Runnerclick savner på sin side fleksibilitet. Trekkes for at pløsen glir til den ene siden under løping.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 278 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #saucony

Saucony Guide 10

Løpesko med støtte/mengdetrening: Saucony Guide 10 havner mye lenger ned på resultatlista enn forgjengeren. Løpeskoene er noe små i størrelsen og har lite plass til tærne. Trekkes også litt for prisen og at steiner fester seg til yttersålen. Ellers har Guide 10 mye og god støtdemping, spesielt til å være en løpesko med god støtte. Runnerclick opplever at disse har bedre fleksibilitet og bedre støtte for overpronerende enn Guide 9. Overdelen har blitt sømløs og er komfortabel. SoleReview bemerker at kontakten med underlaget ikke er veldig god, men de andre kildene er veldig fornøyde med responsen.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 283 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #saucony