Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #skechers

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Finn løpeskoene som passer deg best

Det kommer stadig nye løpesko med endringer i teknologi og design, og det er ikke alltid lett å orientere seg i jungelen. I denne samletesten får du oversikt over de beste løpeskoene i dagens marked. Du finner både nøytrale sko og løpesko med støtte, enten du vil løpe hurtige eller rolige turer.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming #on

Mange gode løpesko til hardt underlag

Det er flere gode sko å velge mellom hvis du skal løpe på asfalt, grus eller annet hardt underlag. Se hvilke løpesko som får best score på tvers av norske og utenlandske tester.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming

Skechers GOrun Ride 6

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Skechers GOrun Ride 6 er lette, veldig behagelige og morsomme å løpe i. Slitestyrken på sålen kunne imidlertid vært bedre, og joggeskoen gir ikke nok støtte til tyngre, overpronerende løpere. Den er ikke laget for løpere som lander på hælen.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 232 g

Les saken

#løpesko #skechers

Skechers GOrun 5

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Skechers GOrun 5 splitter kildene noe. RunningShoesGuru og SoleReview mener GOrun 5 er raske og lette løpesko, som samtidig har god støtdemping og er behageilge. Gear Institute synes overdelen er ukomfortabel, selv om den er fleksibel. Skoene skal ha blitt mykere enn de foregående modellene og fått mer kontakt med underlaget, men Gear Institute mener responsen er for dårlig. Verken SoleReview eller Gear Institute er fornøyde med knytesystemet. RunningShoesGuru savner bedre grep i yttersålen, mens Gear Institute gir pluss for at grepet er bedret siden forrige moddel.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 213 g i str. 42

Les saken

#løpesko #skechers