Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #brooks

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

12 treff

Sesongens beste løpesko for terreng

Løping og jogging i ulendt terreng er en favoritt for mange aktive, men løpeturen kan fort bli ødelagt om skotøyet ikke holder mål. Her er en oppdatert test som kan hjelpe deg å velge riktige terrengløpesko .

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic #vjsport #brooks #salming #pearlizumi #newbalance

Finn løpeskoene som passer deg best

Det kommer stadig nye løpesko med endringer i teknologi og design, og det er ikke alltid lett å orientere seg i jungelen. I denne samletesten får du oversikt over de beste løpeskoene i dagens marked. Du finner både nøytrale sko og løpesko med støtte, enten du vil løpe hurtige eller rolige turer.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming #on

Mange gode løpesko til hardt underlag

Det er flere gode sko å velge mellom hvis du skal løpe på asfalt, grus eller annet hardt underlag. Se hvilke løpesko som får best score på tvers av norske og utenlandske tester.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming

Brooks Puregrit 5

Allround: Brooks Puregrit 5 er en løpesko som sitter meget godt på foten og sålen oppleves som myk og føyelig. Støtdempingen er god, og med disse skoene kan man fin klare en lengre løpetur på asfalt. Sålene gir godt grep på løs jordbunn og grus, men sliter på vått underlag. Sålens oppbygging bak gjør at man lander på den fremre delen av foten, og er du vant med lande på hælen kan det hende du er på utkikk etter en annen sko.

Les saken

#terrengsko #løpesko #brooks

Brooks Launch 4

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Brooks Launch 4 har litt mykere landing enn forgjengeren på grunn av en ny yttersåle. Den nye versjonen er også bittelitt lettere og har bedre plass til tær og forfot. Gear Institute, RunningShoesGuru og Runnerclick mener de har god kontakt med underlaget, men SoleReview er ikke helt enig. Løpeskoene har godt grep, glidende overganger og gir mye verdi for pengene. Kan trenge litt tilvenning.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 255 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #brooks

Brooks Launch 3

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Selv om Brooks Launch 3 er nøytrale løpesko, gir de også god støtte til løpere som overpronerer. De er lette, puster svært godt og sitter fint på foten, men noen synes det er liten plass til tærne. De gir en fantastisk løpsfølelse, er responsive og demper godt. RunningShoesGuru mener de har litt for mye støtdemping for spurter på bane. Klikk mener de er litt for tunge til å være lettvekssko, men at de kan fint brukes på de aller fleste løpeturer.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 277 g

Les saken

#løpesko #brooks

Brooks Glycerin 14

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Brooks Glycerin 14 er veldig lik forgjengeren, men denne versjonen er litt mykere, bittelitt lettere og har mer plass til tærne. Løpeskoene er stabile og komfortable, men noen trekker dem for å være tunge og ha for varm overdel som ikke puster godt nok. De fleste kildene mener de har god støtdemping, men Aktiv Trening opplever at dempingen er hard, særlig for lette løpere. Joggeskoene passer ikke så godt til konkurranse.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 300 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #brooks

Brooks Glycerin 13

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Brooks Glycerin 13 er myke og har god demping. De er ganske stabile og komfortable, men Klikk opplever dem som for løse, særlig rundt anklene. De er laget av kvalitetsmateriale, men overdelen kan føles tett. De er aller best på grusveier. Det er uenighet om de er lette nok eller ikke.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 349 g i str. 45

Les saken

#løpesko #brooks

Brooks Ghost 9

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Brooks Ghost 9 er ganske så lik forgjengeren, men Ghost 9 har fått en mer komfortabel overdel, høyere vekt og er mer fleksible. Løpeskoene er komfortable, gir god støtte og godt grep. De har også god kontakt med underlaget. Gear Institute og Runnerclick mener de har holdbar yttersåle, men det er ikke SoleReview enige i. OutdoorGearLab melder om slitestyrke på herreskoene, men den skal ikke være god nok på damemodellen. Det høye hældroppet passer ikke så godt for løpere som lander på forfoten.

Hældropp: 12 mm
Vekt: 334 g i str. 44

Les saken

#løpesko #brooks

Brooks Ghost 8

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Brooks Ghost 8 er meget stabile og velbalanserte. De fleste synes de er komfortable og har godt grep, men Runnerclick tror de kan være ubehagelige for løpere med brede føtter, mens RunningShoesGuru synes de er litt store rundt den midtre delen av foten. RunningShoesGuru og Runnerclick synes de føles lette, mens SoleReview trekker for vekten. Testkildene er også uenige når det gjelder støtdempingen, da RunningShoesGuru mener den er perfekt, OutdoorGearLab synes det er for mye demping og SoleReview mener den er en tanke for hard og med for lite respons.

Hældropp: 12 mm
Vekt: 344 g i str. 45

Les saken

#løpesko #brooks

Brooks Cascadia 11

Terreng: Brooks Cascadia 11 er en løpesko med kraftig og bred såle som beskytter mot ujevnt underlag og gir god stabilitet. De dype knottene fungerer godt for både tørt og vått underlag. Skoen mangler dynamikk og driv, og dersom du skal løpe intervaller eller mye på asfalt vil en annen type sko kunne egne seg bedre. Tåpartiet har ekstra beskyttelse og foten sitter god i skoen.

Les saken

#terrengsko #løpesko #brooks

Brooks Adrenaline GTS 17

Løpesko med støtte/mengdetrening: Brooks Adrenaline GTS 17 har få oppgraderinger fra forgjengeren. De gir masse støtte og er laget for tyngre løpere. De passer til både hurtige og rolige turer, men SoleReview savner bedre kontakt med underlaget. RunningShoesGuru mener yttersålen gir godt grep, mens SoleReview trekker frem grepet som negativt. Overdelen er komfortabel, men den burde sittet bedre rundt hælen.

Hældropp: 12 mm
Vekt: 303 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #brooks