Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #vossakjøt

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

9 treff

Røkt eller urøkt: Her er julens beste pinnekjøtt

Kvaliteten på pinnekjøttet i 2019 varierer like mye som tidligere år. Ekspertene går så langt som å mene at noen typer kan ødelegge julen. Finn ut hva slags røkt og urøkt pinnekjøtt som anbefales i stedet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #nortura #vossakjøt #henriettes #fatland #coop #folkets #unil #telemarklam #jacobs-utvalgte #a-idsøe #nordfjord #rogalam #holmens #rema-1000 #prima #bjorlilam #smedstuen-gård #firstprice

Norges beste pinnekjøtt

Ekspertene spytter ut de dårligste stykkene i de store smakstestene av pinnekjøtt. Les videre for å vite hvilke pakker du bør unngå og hvilket merke som gir deg det beste pinnekjøttet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #spekeloftet #jacobs #nordfjord #thulefjord #lofotlam #rema-1000 #prima #smedstuen-gård #bjorlilam #henriettes #fatland #rogalam #holmens #stranda #grilstad #vossakjøt #brødr-ringstad #xtra

Kampen om pinnekjøtt-tronen

Julematen er svært viktig, og omtrent hver tredje nordmann kommer til å spise nettopp pinnekjøtt på juleaften i år. Sammenlignet med tidligere år gjør mange pinnekjøtt det dårlig i testene, og derfor kan det være lurt å oppdatere seg på årets julemat.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #lofotlam #spekeloftet #vossakjøt #henriettes #fatland #rogalam #holmens #jacobs-utvalgte #unil #tind #nordfjord #bjorlilam #firstprice #xtra #coop #smedstuen-gård #finsbråten

Unngå det uspiselige pinnekjøttet

Det er store forskjeller når det gjelder kvaliteten på urøkt pinnekjøtt i år, og anmelderne er heller ikke alltid samstemte – men de enes helt om bunnplasseringen.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #tind #xtra #coop #lofotlam #brødr-ringstad #spekeloftet #nordfjord #smedstuen-gård #jæren-smak #fatland #henriettes #økologisk #firstprice #bjorlilam #dalpro #vossakjøt #rogalam #holmens

Vossakjøt Pinnakjøt – Urøykt

VG har ikke mye til overs for Vossakjøt urøkt pinnekjøtt. De mener det minner lite om pinnekjøtt og tror det har fått for kort tid til å tørke og modne. De synes dog det kan komme unna som et vanlig saltkjøtt. Vossakjøt får god score fra DN og Dagbladet. DN mener imidlertid kjøttet er litt for salt når det er vannet ut etter produsentens anbefalinger. Dagbladet trekker i stedet fram god og kraftig smak, mørk og fin farge, samt fine og varierte stykker. Dagbladet liker lukten av kjøttet godt, mens DN mener den er OK.

Pris: 369 (DN og VG, kjøpt på Kiwi) kr/kg / 418,99 (Dagbladet) kr/kg
Produsent: Vossakjøt
Utvanning (produsentens anbefaling): 8-10 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Nei

Les saken

#pinnekjøtt #vossakjøt

Vossakjøt Urøykt Pinnakjøt 2016

Vossakjøt Urøykt Pinnakjøt får bunnplassering i begge smakstestene på grunn av både smak, lukt og utseende.

Les saken

#pinnekjøtt #vossakjøt

Vossakjøt Pinnekjøtt 2018

Vossakjøtet kommer dårlig ut i VGs smakstest. Bitene er i ulike størrelser og kuttet på tvers av ribbene. Panelet mener det smaker ugreit. Denne pakken gjør det dårligere i år enn i fjor, da både Dagbladet og VG mente pinnekjøttet var et festmåltid verdig. I 2016 fikk pakken derimot dårlig kritikk både av VG og Dagbladet, som lurte på om noe hadde gått galt i produksjonen. Her er det altså store sprik i testrestulatene for Vossakjøt.

Les saken

#pinnekjøtt #vossakjøt

Vossakjøt Pinnakjøt – Eldhusrøykt

Vossakjøt eldhusrøykt pinnakjøt har ifølge DN pene stykker med fin kosistens. Smaken av lam drukner dessverre litt på grunn av mye røyksmak.

Pris: 419 kr/kg
Produsent: Vossakjøt
Utvanning (produsentens anbefaling): 8-10 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Ikke oppgitt av kilden

Les saken

#pinnekjøtt #vossakjøt

Vossakjøt Urøykt Pinnakjøt 2017

Vossakjøt Urøykt Pinnakjøt har fine og jevne stykker, og bra fettmarmorering. I midlertid får det ikke full pott i VGs test grunnet tørre partier og lite smak. Fine stykker og bra fett kan Dagbladet også melde om i sin Vossapose. Smaken opplever de som fin og moden, og konsistensen som behagelig, og den havner på en andreplass hos Dagbladet.
VG kjøpte dette på Meny og Dagbladet fant pinnekjøttet hos Coop Mega.

Les saken

#pinnekjøtt #vossakjøt