Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #campx

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

2 treff

Telt til mange turer

Enten du skal på overnattingstur i skogen, på festival, camping eller fjelltur, kan et telt løfte eller ødelegge opplevelsen. Denne testen hjelper deg å finne ut av hvilken type telt du bør ha og hvilket som blir best i test for det du trenger teltet til.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped #bigagnes #rei #mckinley #fauna #coleman #campx #holmeslet #outwell #zpacks

TopCamp CampX

Familietelt, 8 personer: CampX egner seg best for sommersesongen, og er et rimelig telt som gir mye pengene, skal vi tro testpanelet. Om 4 sover i midtgangen rommer teltet totalt 8 personer, med to personer i hver av sovealkovene. Midtgangen kan ellers brukes til bagasjeoppbevaring eller bord og stoler. Det er gode muligheter for både luft og lys, og det er godt utrustet med myggnetting. Teltet har smarte oppbevaringslommer, og gulvet i midtgangen er tett ned mot bakken. Teltet monteres enkelt ved først å sette opp innerteltet som har tre rom, for deretter å trekke over ytterteltet som dekker alle tre.

Les saken

#telt #campx