Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #robens

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

6 treff

Telt til mange turer

Enten du skal på overnattingstur i skogen, på festival, camping eller fjelltur, kan et telt løfte eller ødelegge opplevelsen. Denne testen hjelper deg å finne ut av hvilken type telt du bør ha og hvilket som blir best i test for det du trenger teltet til.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped #bigagnes #rei #mckinley #fauna #coleman #campx #holmeslet #outwell #zpacks

Unngå søvnløse netter på liggeunderlag

Mange har dårlige minner fra turer i fjellet med lite søvn og verkende rygger. Her får du oversikt over hvilke oppblåsbare liggeunderlag som gir deg best søvn på fjellturen.

Les saken

#liggeunderlag #therm-a-rest #mammut #bergans #sea-to-summit #exped #mckinley #robens

Norsk telt på topp

Vi har samlet forbrukertester av tomanns- og tremannstelt fra norske og utenlandske kilder, og resultatlisten viser at det er stor forskjell i kvaliteten. Finn ut hvilke telt som er best i test.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped

Robens Voyager 3EX Oase

3 personer, 3-sesongs tunneltelt: Robens har laget et telt der man får mange kvaliteter som ellers er å finne på mer kostbare modeller. Oppsettet er velfungerende, med stangkanaler som glir lett. Gode barduner og pluggfester. Man får to innganger, med god plass i hvert fortelt. To ventiler med myggnett, lar seg delvis lukke. Fargemerkede stangkanaler. Vindklaff på glidelås, beskytter ifølge testpanelet godt mot regn. Litt vel mye tyngde trekker helheten ned.

Les saken

#telt #robens

Robens Prima Core 9.0

Robens Prima Core 9.0 veier lite og har høy komfort. Trekkes for at det må blåses opp med munnen, noe som kan føre til fuktskader på innsiden. Det mangler også friksjon på begge sider.

R-verdi: 2,1
Fyllstoff: PrimaLoft® Infinity
Lengde: 195 cm
Bredde: 60 cm
Tykkelse: 9 cm
Pakkstørrelse: 31 x 9 cm
Vekt: 780 g

Les saken

#liggeunderlag #robens

Robens Goshawk

2 personer, 4-sesongs tunneltelt: Robens Goshawk får høyeste score på komfort, fordi det har god ventilasjon og romslig innertelt og fortelt. Det har to innganger, og det er svært enkelt å sette opp og ta ned igjen. Det beskytter i så godt som alle værforhold. Robens Goshawk veier 2,89 kg.

Les saken

#telt #robens