Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #msr

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Telt til mange turer

Enten du skal på overnattingstur i skogen, på festival, camping eller fjelltur, kan et telt løfte eller ødelegge opplevelsen. Denne testen hjelper deg å finne ut av hvilken type telt du bør ha og hvilket som blir best i test for det du trenger teltet til.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped #bigagnes #rei #mckinley #fauna #coleman #campx #holmeslet #outwell #zpacks

Norsk telt på topp

Vi har samlet forbrukertester av tomanns- og tremannstelt fra norske og utenlandske kilder, og resultatlisten viser at det er stor forskjell i kvaliteten. Finn ut hvilke telt som er best i test.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped

MSR Hubba Hubba NX

2 personer, 3-sesongs kuppeltelt: MSR Hubba Hubba NX er et lett og allsidig telt med god ventilasjon. På minussiden har det dårlig plass og gir ikke god nok værbeskyttelse. OutdoorGearLab synes teltet mangler noe slitestyrke. Det følger med for få plugger og de er av dårlig kvalitet, men teltet er lett å sette opp. Teltet har to dører og veier 1,72 kg.

Les saken

#telt #msr

MSR Elixir 3

3 personer, 3-sesongs kuppeltelt: MSR har produsert et oppfinnsomt og praktisk telt: Rikelig med strammingsmuligheter, raskt oppsett, finurlige løsninger. For eksempel er bunnduken løs, slik at teltet kan settes opp uten innertelt. Testpanelet er imponert over soveplassen; tre voksne får god plass til å strekke seg ut. Forteltet er derimot noe snaut. Mye telt for pengene.

Les saken

#telt #msr

MSR Elixir 2

2 personer, 3-sesongs kuppeltelt: MSR Elixir 2 har god høyde og bredde, med plass til to brede underlag i innerteltet. Det har også to ganske romslige bagasjerom/fortelt og to innganger. Teltet er ikke så lett å sette opp, og ytterteltet dekker ikke innerteltet godt nok. Én kilde opplevde en del kondens og at teltet ikke takler vind godt nok. Det er delvis selvstående, rimelig og veier 2,64 kg.

Les saken

#telt #msr