Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #outwell

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Telt til mange turer

Enten du skal på overnattingstur i skogen, på festival, camping eller fjelltur, kan et telt løfte eller ødelegge opplevelsen. Denne testen hjelper deg å finne ut av hvilken type telt du bør ha og hvilket som blir best i test for det du trenger teltet til.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped #bigagnes #rei #mckinley #fauna #coleman #campx #holmeslet #outwell #zpacks

Outwell Montana 6SA

Familietelt, 6 personers tunneltelt: Outwell Montana 6SA er et brukervennlig telt av høy kvalitet, men det kan være litt vanskelig å sette opp første gangen. Teltet er oppblåsbart, som vil si at det settes opp med oppblåsbare "pølser" i stedet for stenger. Det har to "sovealkover", og produsenten hevder det er plass til tre personer i hvert av dem. Active Traveller mener imidlertid det passer bedre for to personer i hvert rom. Det har også en romslig oppholdsdel innvendig, i tillegg til en oppholdsdel under teltduk utvendig. Det veier hele 42,8 kg (!), men det kommer pakket i en bag med hjul. Campingteltet har tre innganger, og takhøyden er på 2 m.

Les saken

#telt #outwell

Outwell Earth 3 Oase

3 personer, 3-sesongs tunneltelt: Denne svært rimelige modellen til Outwell gir mye for pengene. Det er imidlertid dårlig fargemerking av stenger. Ytterteltet har tapete sømmer som skal reflektere strålevarme fra sola. Ifølge testpanelet gir bunnduken i både innertelt og fortelt god beskyttelse mot fukt og insekter.

Les saken

#telt #outwell