Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #coleman

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

7 treff

Telt til mange turer

Enten du skal på overnattingstur i skogen, på festival, camping eller fjelltur, kan et telt løfte eller ødelegge opplevelsen. Denne testen hjelper deg å finne ut av hvilken type telt du bør ha og hvilket som blir best i test for det du trenger teltet til.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped #bigagnes #rei #mckinley #fauna #coleman #campx #holmeslet #outwell #zpacks

Coleman SpruceFalls 4

Familietelt: Mellom to separate sovealkover ligger en midtgang for bagasjeoppbevaring eller bord og stoler. Midtgangen har gulv, ulempen er at dette ikke er tett ned mot bakken. Begge sovealkovene har såkalt BlackOut, som betyr at når alt lukkes er det helt mørkt inne i teltet. Det er kun én inngang, og dette gjør at luftingen blir dårligere. Det veier rundt 14 kilo, og testpanelet mener det er enkelt å sette opp.

Les saken

#telt #coleman

Coleman Pop Up Galiano 2

2 personer, egnet til sommersesongen: Dette Coleman-teltet har såkalt ‘fast pitch’-teknologi: Stengene er integrerte, og pakker seg selv ut når teltet settes på bakken. Med en størrelse på kun 75 cm i diameter, er det ifølge testpanelet knapt plass til en sekk. Ettersom teltet er ovalt, vil man vanskelig kunne strekke seg fullt ut. Lufteåpningen i taket lar seg ikke lukke. Uegnet for friluftsliv.

Les saken

#telt #coleman

Coleman Kobuk Valley 2

2 personer, kuppeltelt for sommersesongen: Dette teltet fra Coleman er tiltenkt lett sommerbruk; såkalt festival- og weekend-telt. Ifølge testpanelet er dette et telt å sove i—ikke et sted å være. Til førstnevnte bruk er det derimot et praktisk telt med enkelte gode detaljer: Tapete sømmer, teltduk som har fått flammehemmende behandling, godt med lufting. Pakkeposen er liten. Inner- og yttertelt settes opp hver for seg. Greie barduner, er festet fra leverandør. Teltet er relativt lett å sette opp alene. To ventiler med myggnetting, hvor det er delvis mulighet for lukking. Myggnett inn til innertelt. Svært liten plass i forteltet.

Les saken

#telt #coleman

Coleman Fastpitch Air-Valdes 6 XL

Familietelt, 6 personers tunneltelt: Coleman Fastpitch Air-Valdes 6 XL er et oppblåsbart telt, som betyr at det settes opp med oppblåsbare "pølser" i stedet for stenger. Det er praktisk, enkelt i bruk og har høy kvalitet, og Active Traveller mener det er verdt den høye prisen. Det har tre innganger, ett stort oppholdsrom og takhøyde på 200 cm på det høyeste. De tre "sovealkovene", med plass til to personer i hver, stenger det meste av sollyset ute. Teltet veier hele 30 kg, og pakkbagen burde hatt hjul på seg.

Les saken

#telt #coleman

Coleman Darwin 3+

3 personer, kuppeltelt for sommersesongen: Dette relativt rimelige teltet fra Coleman er et festival- og weekend-telt, noe som merkes på soliditeten samt vekten. Skal vi tro testpanelet, henger ikke teltstengene sammen like godt som man skulle ønske. Romsligheten er derimot god. Teltduken er av god kvalitet: Den har fått en brannsikrende behandling, og skjermer godt mot lys. Teltet er ifølge testpanelet noe kronglete å sette opp.

Les saken

#telt #coleman

Coleman Cortes 3

3 personer, 3-sesongs tunneltelt: Dette relativt rimelige teltet er tiltenkt turer i enkle forhold. Mye er på plass, og som de andre Coleman-teltene har Cortes 3 flammehemmende teltduk og høy grad av lysdemping. Teltet har utenpåliggende stangkanaler med fargemerking. Ifølge testpanelet, hekter leddene på stengene en del, som gir noe vanskeligere oppsett av teltet. Enkle, men solide plugger. Står greit med 8–12 plugger. Ikke et telt å dra til Nordpolen med, men mye for pengene.

Les saken

#telt #coleman