Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #fauna

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Telt til mange turer

Enten du skal på overnattingstur i skogen, på festival, camping eller fjelltur, kan et telt løfte eller ødelegge opplevelsen. Denne testen hjelper deg å finne ut av hvilken type telt du bør ha og hvilket som blir best i test for det du trenger teltet til.

Les saken

#telt #mountain-hardwear #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped #bigagnes #rei #mckinley #fauna #coleman #campx #holmeslet #outwell #zpacks

Fauna T4

4 personer, 3-sesongs kuppeltelt: Faunas største telt innen den rimelige kategorien. God plass, høyt under taket. Stengene henger ikke optimalt sammen; fester seg noe i stangkanalene ved oppsett. Pluss for teltduk som beskytter mot UV-stråling.

Les saken

#telt #fauna

Fauna T3

3 personer, 2+-sesongs tunneltelt: Dette er et klassisk fjelltelt for en relativt liten penge, med god plassutnyttelse. Ventilene er det mange av, men detaljene fungerer ikke helt optimalt, skal vi tro testpanelet. God størrelse på fortelt. Vurderes av testpanelet til å grense mellom 2- og 3-sesongsbruk—altså til bruk et godt stykke unna kullemånedene.

Les saken

#telt #fauna

Fauna K5

Familietelt, 5 personer: Teltet har to separate soverom, men disse ligger ved siden av hverandre, og det kan oppleves som trangt og upraktisk. Teltet har gode luftemuligheter og myggnetting, samt mange lyskilder. Dersom man ikke monterer en av sovealkovene kan dette inngå i et større fellesareal. Teltet er stort og man kan fint stå oppreist, og det veier 17 kilo. Derfor er det også tungt å sette opp, og i følge testpanelet blir det en del knoting.

Les saken

#telt #fauna