Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #inov8

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Sesongens beste løpesko for terreng

Løping og jogging i ulendt terreng er en favoritt for mange aktive, men løpeturen kan fort bli ødelagt om skotøyet ikke holder mål. Her er en oppdatert test som kan hjelpe deg å velge riktige terrengløpesko .

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic #vjsport #brooks #salming #pearlizumi #newbalance

Dette er beste terrengsko å løpe i

Er du klar for en forfriskende løpetur i skogen, men mangler gode sko som takler utfordringene i ulendt terreng? Her får du oversikt over hvilke terrengløpesko du bør gå for.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic

Inov-8 X-TALON 212

Terreng: Inov-8 X-TALON 212 er lette terrengløpesko som gir deg overlegent grep på alle underlag, og i både oppover og nedoverbakker. Grepet er spesielt godt på løst underlag og i gressbakker, men de har lite støtdemping og bør ikke brukes på asfalt. Én kilde savner mer sidestøtte. Testkildene har delte meninger om hvor komfortable skoene er.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8

Inov-8 X-Claw 275

Allround: Selv om Inov-8 X-Claw 275 er beregnet på terreng, har den en bredere bygning enn sin forgjenger X-talon 212, og derav er den også godt egnet for annet underlag. Den brede lesten gjør at skoen sitter litt mindre stramt på foten, og den egner seg like godt for en gåtur i skogen som til løping. Til tross for lette materialer, har skoen litt å gå på når det kommer til å puste, men grepet er meget godt.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8

Inov-8 Terraclaw

Allround: Inov-8 Terraclaw er en løpesko med sømmerfri overdel sveisede forsterkninger og den passer godt til personer med litt bredere føtter. Skoene gir best grep på sti og grus, men sliter på fuktig underlagt og i ulendt terreng. Skoene kunne hatt bedre demping.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8