Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #north-face

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Sesongens beste løpesko for terreng

Løping og jogging i ulendt terreng er en favoritt for mange aktive, men løpeturen kan fort bli ødelagt om skotøyet ikke holder mål. Her er en oppdatert test som kan hjelpe deg å velge riktige terrengløpesko .

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic #vjsport #brooks #salming #pearlizumi #newbalance

Dette er beste terrengsko å løpe i

Er du klar for en forfriskende løpetur i skogen, men mangler gode sko som takler utfordringene i ulendt terreng? Her får du oversikt over hvilke terrengløpesko du bør gå for.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic

The North Face Ultra Trail

Allround: The North Face Ultra Trail er lette, raske og behagelige å ha på seg. De har en Vibram-såle med små knotter som gir et svært godt grep på nesten alle underlag, unntatt i dyp gjørme. Skoene gir for lite beskyttelse til tærne og oversiden av føttene, og noen kan oppleve dem som litt for stive.

Les saken

#terrengsko #løpesko #north-face

North Face Ve 25

3 personer, 3-sesongs kuppeltelt: Konstruksjonen oppleves som komplisert og tar relativt lang tid å sette opp. Teltet har stor inneplass, men det går på bekostning av forteltet. Innertelt med glimrende høyde kan eventuelt gjøre opp for dette. Testpanelet mener teltet gir et svært solid inntrykk, med gjennomgående sterk kvalitet på komponenter og materialer. Med sin relativt høye vekt for denne prisklassen (5,3 kg) er det kanskje egnet for andre settinger enn fjellturer. Uansett et produkt til å stole på.

Les saken

#telt #north-face