Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #la-sportiva

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

10 treff

Tursko til skog og mark

Tursko brukes på enklere turer og passer best med en lett eller middels tung sekk på ryggen. Sjekk om du bør gå for tursko eller fjellsko, og se hvilke modeller som gjør det best i test.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #salomon #keen #merrell #tursko #lave-fjellsko #hanwag #hoka-one-one #la-sportiva #jack-wolfskin #adidas #lowa #helly-hansen #the-north-face

Fjellskoene som tar deg frem overalt

Fottøyet er blant det aller viktigste utstyret du tar på deg på tur. Her er de beste fjellskoene du kan velge i 2018, pluss noen tips til hvordan du finner akkurat de riktige skoene for deg.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #mammut #hoka-one-one #salomon #keen #la-sportiva #salewa #aku #the-north-face #arcteryx #scarpa #hanwag #lowa #timberland #merrell #meindl

Sesongens beste løpesko for terreng

Løping og jogging i ulendt terreng er en favoritt for mange aktive, men løpeturen kan fort bli ødelagt om skotøyet ikke holder mål. Her er en oppdatert test som kan hjelpe deg å velge riktige terrengløpesko .

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic #vjsport #brooks #salming #pearlizumi #newbalance

Dette er beste terrengsko å løpe i

Er du klar for en forfriskende løpetur i skogen, men mangler gode sko som takler utfordringene i ulendt terreng? Her får du oversikt over hvilke terrengløpesko du bør gå for.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic

La Sportiva Trango TRK GTX

Trango TRK GTX fra La Sportiva er en vegansk fjellstøvel i syntetiske materialer. The Outdoor Gear Lab mener disse støvlene fungerer godt til lett klyving, men at de ikke er slitesterke eller vanntette nok til å kåres som best i sin kategori. Alle de andre testerne er imidlertid svært fornøyde med støvlene fra La Sportiva.

Active Traveller sier Trango TRK GTX er svært komfortable og mener det er en utmerket fjellstøvel, noe Gear Institute og Alpin ser seg enig i. Alle tre mener støvlene egner seg godt for ulike typer terreng. Wired for Adventure sier de gjerne vil bruke disse støvlene i all type vær som de britiske fjellene har å tilby, og kårer støvlene til testvinner i 2018

Detaljer

Type: Lett fjellstøvel
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: 1000 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 1200 g (Str. 42)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #la-sportiva

La Sportiva Trango Tower GTX

Alpin kårer Trango Tower GTX fra La Sportiva til testvinner i 2016. De mener støvlene gir god støtte til ankelen, samtidig som de er fleksible, noe som gjør at støvlene kan brukes til det meste. Outdoor Magazin mener skoene er veldig gode på presisjon, men er ikke enig med Alpin i at de har like mange bruksområder og er like komfortable som andre sammenlignbare fjellstøvler. Outdoor konkluderer med at dette er par fjellsko som passer godt i vanskelig og røft terreng, men sier de er for stive for vanlig turgåing på fjellet.

Detaljer

Type: Lett fjellstøvel
Passform: Liten, men bred
Vekt på damemodell: 600 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 700 g (Str. 42)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #la-sportiva

La Sportiva Spire GTX

La Sportiva Spire GTX er bygget som en løpesko, men har stabiliteten til en vanlig tursko. Den er vannfast, stabil, har en sterk såle og bra grep om underlaget. Skoen kan brukes til korte og lange turer som ikke er alt for tunge, i tillegg til at den kan brukes som løpesko i fuktig terreng. Alt i alt er Spire GTX en god og komfortabel allroundsko for de som ikke skal ut på de aller mest tekniske turene. Merk at den gir god støtte til ankelen selv om den er en lav tursko.

For å sammenligne med en lignende sko, Salomon X Ultra 3 GTX, er modellen fra La Sportiva både tyngre og dyrere. Skoen er likevel verdt å kjøpe dersom man er ute etter komfort, da La Sportiva er mye mer komfortabel enn skoene fra Salomon.

Detaljer

Type: Lett tursko
Passform: Smal og generelt litt mindre enn normalt
Vekt på damemodell: 345 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 440 g (Str. 42)

Les saken

#tursko #lave-fjellsko #fjellsko #la-sportiva

La Sportiva Nucleo High GTX

Outdoor Gear Lab beskriver disse fjellstøvlene som «super waterproof». Det er en god ting hvis du skal oppholde deg i kalde og fuktige områder over lengre tid, men det betyr også at skoene fort blir for tette i mildere temperaturer. Ellers er støvlene godt laget og gir god støtte til ankelen, samtidig som de er komfortable og sitter godt på foten for de med smale føtter.

Skoene oppleves lettere enn de faktisk er, og sammenlignes av Outdoor Gear Lab med Salomon X Ultra Mid 3 GTX, som veier litt over 300 gram per sko. Støvlene har også gode Vibram-såler som gjør det svært godt på alle typer underlag. Alt i alt er Nucleo High GTX gode fjellstøvler som kan brukes til turer av ulik karakter, fra tørre og korte dagsturer til lengre tekniske fjellturer. Testerne skryter også av hvor slitesterk de er.

Obs! Dette er en smal modell som ikke passer til de av oss med brede føtter.

Detaljer

Type: Lett fjellstøvel
Passform: Smal
Vekt på damemodell: 820 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 1320 g (Str. 42)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #la-sportiva

La Sportiva Helios SR

Allround: La Sportiva Helios SR har enestående allroundegenskaper. Grepet er svært godt på de fleste underlag, til og med på steiner, men de griper for dårlig på løst underlag. De mangler litt beskyttelse i undersålen i tøft terreng, men er komfortable på hardt underlag.

Les saken

#terrengsko #løpesko #la-sportiva

La Sportiva Bushido

Terreng: La Sportiva Bushido er solide, har god stabilitet og evne til å takle tøft terreng. De er lette, komfortable og tørker raskt. Noen opplever at de har en fantastisk passform, mens andre mener den er litt for tettsittende, særlig rundt tærne. Kan oppleves som litt stiv for noen, og de er ikke like godt egnet til hardt underlag.

Les saken

#terrengsko #løpesko #la-sportiva