Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #merrell

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

4 treff

Sesongens beste løpesko for terreng

Løping og jogging i ulendt terreng er en favoritt for mange aktive, men løpeturen kan fort bli ødelagt om skotøyet ikke holder mål. Her er en oppdatert test som kan hjelpe deg å velge riktige terrengløpesko .

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic #vjsport #brooks #salming #pearlizumi #newbalance

Dette er beste terrengsko å løpe i

Er du klar for en forfriskende løpetur i skogen, men mangler gode sko som takler utfordringene i ulendt terreng? Her får du oversikt over hvilke terrengløpesko du bør gå for.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic

Merrell All Out Charge

Allround: Merrell All Out Charge har fin såle som gir god stabilitet og støtdemping. Skoene har genial passform. Det er en svært god allroundere som kun sliter med grepet i den aller verste gjørma. Skoene er lette, men de gir ikke like god løpsopplevelse som de aller letteste.

Les saken

#terrengsko #løpesko #merrell

Merrell Agility Peak Flex

Allround: Merrell Agility Peak Flex er en sko laget for deg som vil ha sko som passer vel så godt til stier som på asfalt. Disse skoene er noe romslige så hvis du foretrekker tettsittende sko kan et annet par være mer passende.

Les saken

#terrengsko #løpesko #merrell
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.