Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #logik

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

7 treff

Hva bør du tenke på når du kjøper oppvaskmaskin?

Oppvaskmaskinmarkedet er en alfabetsuppe av forskjellige maskiner, som det er vanskelig skille fra hverandre både med hensyn på navn og funksjoner. Her en noen gode tips og råd for å finne maskinen som passer dine behov.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg #asko #bauknecht #beko #bosch #candy #electrolux #epoc #gram #hotpoint #ikea #indesit #logik #matsui #miele #siemens #whirlpool #zanussi

Logik LID45W16N

Denne oppvaskmaskinen gjør det overraskende godt på rengjøring til å være på 45 cm. Dessverre er det der de positive sidene slutter. Ellers er maskinen middelmådig på det meste og får kritikk for å bruke lang tid.

Les saken

#oppvaskmaskin #logik

Logik LID45W15N

Denne 45 cm-modellen vasker middelmådig, mens den gjør det svært godt på tørking. Den er ganske høylytt og treg, noe den får trekk for, men er både miljø- og brukervennlig. Har kun plass til ni kuverter.

Les saken

#oppvaskmaskin #logik

Logik LDWTT15E (Benkoppvaskmaskin)

Som de fleste benkoppvaskmaskiner ligger Logik LDWTT15E lengre nede på resultatlisten. Den vasker greit nok og tørker godt. Den vasker svært tregt på ECO-program, mens på standardprogram tar det rundt 2 timer. Der maskinen imponerer er det utseendemessige.

Les saken

#oppvaskmaskin #logik

Logik LDW60X16N

Denne modellen av Logik er langt i fra de beste. I følge Råd & Rön sine tester er vasker den greit, men skuffer når det kommer til tørkeevne. Som flere av Logik sine maskiner bruker standardprogrammet lang tid uten å veie opp for det ved miljø- eller brukervennlighet. Denne finnes også i hvit, med navnet Logik LDW60W16N.

Les saken

#oppvaskmaskin #logik

Logik LDW60W16N

Denne modellen av Logik er langt i fra de beste. I følge Råd & Rön sine tester er vasker den greit, men skuffer når det kommer til tørkeevne. Som flere av Logik sine maskiner bruker standardprogrammet lang tid uten å veie opp for det ved miljø- eller brukervennlighet. Denne finnes også i rustfritt stål, med navnet Logik LDW60X16N.

Les saken

#oppvaskmaskin #logik

Logik LDW45W15N

Logik LDW45W15N er en 45 cm-bred oppvaskmaskin som vasker greit, men ikke like godt som de beste. Designmessig er maskinene flott, men den bråker en del og bruker i grenseland lang tid.

Les saken

#oppvaskmaskin #logik