Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #oppvaskmaskin

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

102 treff

Hva bør du tenke på når du kjøper oppvaskmaskin?

Oppvaskmaskinmarkedet er en alfabetsuppe av forskjellige maskiner, som det er vanskelig skille fra hverandre både med hensyn på navn og funksjoner. Her en noen gode tips og råd for å finne maskinen som passer dine behov.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg #asko #bauknecht #beko #bosch #candy #electrolux #epoc #gram #hotpoint #ikea #indesit #logik #matsui #miele #siemens #whirlpool #zanussi

Zanussi ZDS12001WA

Zanussi ZDS12001WA får en lav rating fra den britiske testsiden Which? som er urovekkende. Which? har en tendens til å bruke den øvre delen av karakterskalaen og når maskinen får så lav score er det et negativt tegn. Nettsiden peker på maskinens mangel på brukervennlighet, høye støynivå og lave miljøvennlighet som grunner til den lave scoren.

Les saken

#oppvaskmaskin #zanussi

Zanussi ZDF26011XA

Med kun en engelsk test kommer muligens Zanussi ZDF26011XA bedre ut av samletesten enn fortjent. Den britiske testsiden Which? forteller at det ikke er noen større problemer med oppvaskmaskinen og den vasker utmerket. Maskinene får også mye skryt for å være miljøvennlig.

Les saken

#oppvaskmaskin #zanussi

Zanussi ZDF21001WA

Zanussi ZDF21001WA gjør det ikke spesielt godt på Which? sin test. Den får skryt for vaskeevnen, men den etterlater vannmerker på vasken. ECO-programmet bruker også lengre tid enn ønsket. Which? går så langt som å anbefale å ikke kjøpe denne oppvaskmaskinen.

Les saken

#oppvaskmaskin #zanussi

Whirlpool WUO 3T321 (X)

Whirlpool WUO 3T321 vasker godt, men får kritikk for å vaske langsomt, noe de fleste Whirlpool-maskiner har til felles. Ellers er maskinen ganske midt på treet. Med en X i navnet er oppvaskmaskinen i rustfri farge, uten X er oppvaskmaskinen hvit.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WUO 3P23 PL

Som flere av Whirlpool sine produkter gjør denne det godt på lyd og dårlig på tidsbruk. Maskinen jobber på relativt behagelige 42 desibel, men bruker over tre timer på standardprogrammet. Whirlpool WUO 3P23 PL (X) gjør det bedre enn flere andre Whirlpool-maskiner når det kommer til rengjøring. Denne modellen finnes både i hvit og rustfritt stål. Modellen i rustfritt stål har en X på slutten av navnet.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WUE 2B19

Whirlpool WUE 2B19 gjør det greit uten å imponere på noen fronter på Råd & Röns tester. Til den lave prisen er det muligens skryt i seg selv. Modellen gjør det derimot betydelig dårligere enn sin søstermodell WIE 2B19 som er tilgjengelig til lignende pris. I motsetning til de fleste Whirlpool-maskiner som er inkludert på i denne samletesten har denne et standardprogram som bruker under to timer.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WUC 3C26 (X)

Whirlpool WUC 3C26 (X) er middelmådig på de fleste kriterier. Den vasker på gjennomsnittlig nivå og er grei nok på brukervennlighet. Maskinen for skryt for å produsere lite støy, men dette blir veid ned av den dårlige scoren maskinen får på tidsbruk. Med en X i navnet er oppvaskmaskinen i rustfri farge, uten X er oppvaskmaskinen hvit.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WUC 3C24 P (X)

Som de fleste Whirlpool-oppvaskmaskiner som er inkludert i testsamlingen får denne lav score blant annet fordi vaskeprogrammene bruker over tre timer fra start til slutt. På andre områder presterer ikke maskinene godt til å rettferdiggjøre en god score. Den vasker greit, men tørker under forventning.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WIO 3T321 P

Whirlpool WIO 3T321 P slutter med å rettferdiggjøre prisen sin. Den gjør det noe bedre enn forventet på vasking, men på tørking ligger den midt på treet. Både standard- og ECO-programmet bruker over tre timer for å gjennomføre en vask, noe som trekker ned på scoren.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WIE 2B16

Whirlpool WIE 2B16 presterer meget godt på vasketester, og noe godt på tørking. På andre områder ler maskinen gjennomsnittlig, med unntak av tidsbruken. På standardprogram bruker den over tre timer.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WIE 2B19

Denne oppvaskmaskinen gjør det temmelig godt til å være så billig. Den oppnår ikke like gode resultater som testvinnerne, men Whirlpool WIE 2B19 kan konkurrere med de fleste på sitt prisnivå. På vasking og tørking gjør maskinen det veldig godt, men den gjør det mer kun middelmådig på andre kriterier som støy og miljøvennlighet.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Siemens SX75M039EU

Denne ekstra høye oppvaskmaskinen gir presterer godt på rengjøringstester. Den har også et lavt forbruk av både strøm og vann. Den gjør det generelt godt på de fleste punkter, men har noe lang vasketid.

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens SR46M581SK

SR46M581SK er en av testvinnerne fra Råd & Röns nyeste oppvaskmaskintest. Den får gode resultater i både vaske- og tørktestene. Det er heller ingen punkter maskinen får mye kritikk for. ECO-programmet bruker litt lang tid, men det gjør det på de fleste maskiner. Hvis du skal ha en mindre oppvaskmaskin virker denne et godt valg, selv om prisen er noe høy til å være en 45 cm-modell. Denne modellen er hvit, men den finnes også i metallisk gråfarge som SR46M281SK

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens SR46M580SK

Siemens SR46M580SK er nok en av modellene som gir mest valuta for pengene hvis du skal ha en 45 cm modell. Den gjør det godt på vaske- og tørketester og spesielt godt på brukervennlighet. Maskinen får også skryt for å være relativt stille til å være så liten. Denne modellen er metallisk grå, men finnes i hvit som Siemens SR46M280SK

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens SR46M281SK

SR46M281SK er en av testvinnerne fra Råd & Röns nyeste oppvaskmaskintest. Den får gode resultater i både vaske- og tørktestene. Det er heller ingen punkter maskinen får mye kritikk for. ECO-programmet bruker litt lang tid, men det gjør det på de fleste maskiner. Hvis du skal ha en mindre oppvaskmaskin virker denne et godt valg, selv om prisen er noe høy til å være en 45 cm-modell. Denne modellen er hvit, men den finnes også i metallisk gråfarge som SR46M581SK

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens SR46M280SK

Siemens SR46M280SK er nok en av modellene som gir mest valuta for pengene hvis du skal ha en 45 cm modell. Den gjør det godt på vaske- og tørketester og spesielt godt på brukervennlighet. Maskinen får også skryt for å være relativt stille til å være så liten. Denne modellen er hvit, men finnes i metallisk grå som Siemens SR46M580SK

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens SR45E231SK

En 45 cm-modell med overraskende lavt støynivå gir denne en relativt god score til å være av et mindre kaliber. Den gjør det bedre enn forventet på alt annet enn tidsbruk.

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Bosch SPV69T80EU

SPV69T80EU gjør det overraskende godt på rengjøring til å være på 45 cm. Med en over forventet score på renhet slår den flere av Bosch sine andre småmodeller. Modellen gjør det litt dårligere enn andre Bosch-modeller både i miljøvennlighet og kvalitetsinntrykk.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SPV50E70EU

Bosch SPV50E70EU er en 45 cm-modell som gjør sliter med det som mindre oppvaskmaskiner sliter med. Den gjør det middelmådig på rengjøring og dårlig på tidsforbruk. Som de fleste Bosch-modeller gjør også denne det godt på miljøvennlighet og kvalitetsinntrykk.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SPU68M05SK

Til å være en liten modell gjør SPU68M det godt på tester. Modellen er kun 45 cm bred, men får svært god score på kvalitetsinntrykk, miljø- og brukervennlighet og lavt støynivå. Det modellen trekkes for, er hvor rent den vasker. Som en mindre modell har den en maks temperatur på 60 grader. Dette er med til å bidra til en middelmådig renhetsscore. Denne modellen er identisk med SPU68M02SK, med unntak av farge. Denne modellen er i rustfritt stål.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SPU68M02SK

Til å være en liten modell gjør SPU68M det godt på tester. Modellen er kun 45 cm bred, men får svært god score på kvalitetsinntrykk, miljø- og brukervennlighet og lavt støynivå. Det modellen trekkes for, er hvor rent den vasker. Som en mindre modell har den en maks temperatur på 60 grader. Dette er med til å bidra til en middelmådig renhetsscore. Denne modellen er identisk med SPU68M05SK, med unntak av farge. Denne modellen er hvit.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SPU40E42SK

SPU40E42SK får skryt for å virke som et kvalitetsprodukt. Maskinen for full pot på kvalitetsinntrykk. Den gjør det godt på vasking, miljøvennlighet og brukervennlighet, men får trekk for støynivået og tidsbruken.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Siemens SN65M046EU

Siemens SN65M046EU er vinneren av beste fullintegrerte oppvaskmaskin i Tænk sine eldre tester. Den får skryt for rengjøringsevne og for lavt forbruk av vann og strøm. Det ene punktet hvor maskinen får kritikk er for lydnivået.

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens SN44D202SK

Siemens SN44D202SK får skryt for å vaske- og tørkeevnen til tross for lav pris. Det eneste det er å kritisere på en maskin så billig er at den bråker mye. med et støynivå på 54 desibel. ECO-programmet bruker også lang tid.

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Bosch SMV68N20EU

Denne modellen gjør det godt uten å få like mye skryt som oppvaskmaskiner med samme score. Maskinen gjør det greit på de fleste punkter og for særlig skryt for tørkeevne. Stiftung Warentest gir maskinen mye skryt for både lavt støynivå og god sikkerhet. Der maskinen får trekk er på tidsbruk og selvrengjøring.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SMU87TW06S

SMU87TW06S presterer godt på det fleste områder som Bosch pleier å gjøre det godt på som: miljøvennlighet, vaskeevne og kvalitetsinntrykk. Der modellen får trekk er derimot tidsbruken og støynivået.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SMU50M95SK

Bosch SMU50M95SK kunne vært en testvinner hvis den bare vasket bedre. Maskinen gjør det godt både på miljøvennlighet, brukervennlighet, kvalitetsinntrykk og lyd, men den gjør det middelmådig på rengjøring. Dette forklarer den middelmådige scoren.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SMU46CW02S

Denne modellen ble testvinner i Råd & Rön sine tester i 2017. Maskinen får full pott på hvor rent den vasker, samt gjør det over forventning på alle områder med unntak av tidsforbruk. Utgaven med navn som avslutter med 02s er den oppgraderte versjonen av modellen. Den er mer miljøvennlig, har raskere standardprogramtid og lager litt mindre støy. Forskjellene på oppgradert og ikke-oppgradert modell er ikke store. Denne utgaven er hvit.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SMU46CW01S

Denne modellen ble testvinner i Råd & Rön sine tester i 2017. Maskinen får full pott på hvor rent den vasker, samt gjør det over forventning på alle områder med unntak av tidsforbruk. Utgaven med navn som avslutter med 01s er den ikke-oppgraderte versjonen av modellen. Denne modellen er i hvit.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SMU46CI02S

Denne modellen ble testvinner i Råd & Rön sine tester i 2017. Maskinen får full pott på hvor rent den vasker, samt gjør det over forventning på alle områder med unntak av tidsforbruk. Utgaven med navn som avslutter med 02s er den oppgraderte versjonen av modellen. Den er mer miljøvennlig, har raskere standardprogramtid og lager litt mindre støy. Forskjellene på oppgradert og ikke-oppgradert modell er ikke store. Denne utgaven er i rustfritt stål.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SMU46CI01S

Denne modellen ble testvinner i Råd & Rön sine tester i 2017. Maskinen får full pott på hvor rent den vasker, samt gjør det over forventning på alle områder med unntak av tidsforbruk. Utgaven med navn som avslutter med 01s er den ikke-oppgraderte versjonen av modellen. Denne modellen er i rustfritt stål.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SMU46CB01S

Denne modellen ble testvinner i Tænk sine tester i 2017. Maskinen får full pott på hvor rent den vasker, samt gjør det over forventning på alle områder med unntak av tidsforbruk. Utgaven med navn som avslutter med 01s er den ikke-oppgraderte versjonen av modellen. Denne modellen er i sort.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SMU24AW02S

Bosch SMU24AW02S gjør det greit uten å imponere. Den gjør det godt på det Bosch ofte gjør det godt på, renhet og kvalitetsinntrykk, mens den gjør det dårlig på tidsbruk og støy. Er identisk med SMU24AI02S, bare rustfritt stål istedenfor hvit. Lik SMU24AW01S, men større og mindre bråkete.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SMU24AW01S

Bosch SMU24AW01S gjør det greit uten å imponere. Den gjør det godt på det Bosch ofte gjør det godt på, renhet og kvalitetsinntrykk, mens den gjør det dårlig på tidsbruk og støy. Er identisk med SMU24AI02S, bare rustfritt stål istedenfor hvit. Lik SMU24AW01S, men større og mindre bråkete.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SMU24AI02S

Bosch SMU24AI02S gjør det greit uten å imponere. Den gjør det godt på det Bosch ofte gjør det godt på, renhet og kvalitetsinntrykk, mens den gjør det dårlig på tidsbruk og støy. Er identisk med SMU24AW01S, bare rustfritt stål istedenfor hvit. Lik SMU24AI02S, men mindre og litt mer bråkete.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SMU24AI01S

Bosch SMU24AI01S gjør det greit uten å imponere. Den gjør det godt på det Bosch ofte gjør det godt på, renhet og kvalitetsinntrykk, mens den gjør det dårlig på tidsbruk og støy. Er identisk med SMU24AW01S, bare rustfritt stål istedenfor hvit. Lik SMU24AI02S, men større og mindre bråkete.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SMP68M05SK

Denne Best-i-test-vinneren til Bosch får skryt for å både være miljøvennlig og brukervennlig i tillegg til god vaskeevne. Den eneste nedsiden er prisen og tidsbruken. Denne modellen er hvit, men finnes i grå under navnet Bosch SMP68M02SK.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SMP68M02SK

Denne Best-i-test-vinneren til Bosch får skryt for å både være miljøvennlig og brukervennlig i tillegg til god vaskeevne. Den eneste nedsiden er prisen og tidsbruken. Denne modellen er hvit, men finnes i grå under navnet Bosch SMP68M05SK.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SMI88TS02E

Denne modellen til Bosch gjør det noe over forventet på alt utenom tidsforbruk. Til tross for dette gjør den det heller ikke unikt godt på noen områder. Der den får mest skryt er miljøvennlighet.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SKS62E28EU (Benkoppvaskmaskin)

Vasker godt nok uten imponere stort. Denne modellen er rustfritt stål, mens SKS62E28EU er hvit. Denne modellen er også identisk med Siemens SK26E221EU.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SKS62E22EU (Benkoppvaskmaskin)

Vasker godt nok uten imponere stort. Denne modellen er hvit, mens modellen SKS62E28EU er rustfritt stål. Denne modellen er også identisk med Siemens SK26E221EU.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

Bosch SKS50E32EU (Benkoppvaskmaskin)

Denne maskinen gjør det under forventning på det meste. Maskinen er brukervennlig, men vasker ikke godt på ECO-program. Modellen er identisk med Siemens SK25E203EU.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

IKEA Skinnande

IKEA Skinnande gjør det greit, men ikke bedre. Den vasker og tørker greit, men ikke fantastisk. Modellen bruker lite strøm, men lang tid. Snittet blir trukket mye ned av en lav score fra Stiftung Warentest. Denne scoren på 32 er ikke så ille som det kan virke. I følge den tyske siden er maskinen "grei nok".

Les saken

#oppvaskmaskin #ikea

Siemens SK26E221EU (Benkoppvaskmaskin)

I likhet med Siemens SK25E203EU er sliter denne benkoppvaskmaskinen med både høyt støynivå og treg vasking, selv om denne bråker mindre enn SK25E203EU-modellen. Denne gjør det enda bedre når det kommer til brukervennlighet men vasker noe dårligere.

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens SK25E203EU (Benkoppvaskmaskin)

Denne benkoppvaskmaskinen fra Siemens vasker greit til å være en kompakt oppvaskmaskin, men gjør det veldig dårlig både når det kommer til støynivå og tidsbruk. Med et støynivå på hele 59 desibel er dette blant de mest bråkete oppvaskmaskinene på markedet. Maskinen får god kritikk for design, både utvendig og innvendig.

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Bosch SBE63M10EU

Bosch SBE63M10EU gjør det godt på de fleste områder uten å briljere på noen. Der den presterer best er kvalitetsinntrykk.

Les saken

#oppvaskmaskin #bosch

IKEA Rengöra

På de fleste kriterier ligger IKEA Rengöra rundt gjennomsnittet. Den gjør det godt på design, men på resten ligger det rundt midten. Både vasking og tørking er middelmådig.

Les saken

#oppvaskmaskin #ikea

Gram OMI 60-37 T

Denne Gram-modellen får toppkarakter når det kommer til kvalitetsinntrykk, men presterer ikke like godt på andre områder. Den er over gjennomsnittlig på miljø- og brukervennlighet. Den bruker noe lang tid, særlig på ECO-program, men vasker og tørker greit nok.

Les saken

#oppvaskmaskin #gram

Gram OM 45-47 RT X

Gram OM 45-47 RT X er en 45 cm-modell som vasker godt. Til tross for mangel på kvalitetsinntrykk, så er den gjennomsnittlig på de fleste mål. Kunne hatt bedre tørkeevne.

Les saken

#oppvaskmaskin #gram

IKEA Medelstor

Denne oppvaskmaskinen er den som har størst sprik i score fra de forskjellige testene. Det er generell enighet om at den vasker ganske så godt. Testene er også enig om at maskinen er designmessig fin. Flere av testene nevner at brukeropplevelsen kunne vært bedre og at programmene er vanskelig å sette seg inn i. Det endelige resultatet er sterkt påvirket av å ha blitt scoret av både Which? og Good Housekeeping, og dette bør tas hensyn til når du vurderer maskinen.

Les saken

#oppvaskmaskin #ikea

Matsui MDWTT15E (Benkoppvaskmaskin)

Denne benkoppvaskmaskinen fra Matsui er ganske midt på treet til å være en kompakt oppvaskmaskin. Den gjør det gjennomsnittlig på vasking og tørking, mens det gir godt designmessig inntrykk.

Les saken

#oppvaskmaskin #matsui

Matsui MDW60W16N

Matsui MDW60W16N får mye kritikk både for å være treg og for å lage mye støy. Når det kommer til vaske- og tørkeevne gjør derimot maskinen det greit. Annet enn dette gjør maskinen det middelmådig.

Les saken

#oppvaskmaskin #matsui

Hotpoint Ariston LTF11H121EU

Hotpoint LTF11H121EU er en integrert oppvaskmaskin som vasker tregt om middelmådig, men gjør det bedre på andre områder som miljøvennlighet og kvalitetsinntrykk. Denne oppvaskmaskinen gjør det litt dårligere enn Hotpoints andre maskin på listen særlig med tanke på støy.

Les saken

#oppvaskmaskin #hotpoint

Logik LID45W16N

Denne oppvaskmaskinen gjør det overraskende godt på rengjøring til å være på 45 cm. Dessverre er det der de positive sidene slutter. Ellers er maskinen middelmådig på det meste og får kritikk for å bruke lang tid.

Les saken

#oppvaskmaskin #logik

Logik LID45W15N

Denne 45 cm-modellen vasker middelmådig, mens den gjør det svært godt på tørking. Den er ganske høylytt og treg, noe den får trekk for, men er både miljø- og brukervennlig. Har kun plass til ni kuverter.

Les saken

#oppvaskmaskin #logik

Hotpoint LFF8M121CDESK

Denne frittstående oppvaskmaskinen vasker på et middelmådig nivå og noe tregt, men gjør det meget godt på alt annet. Maskinen er i det øvre sjiktet både på miljø- og brukervennlighet, kvalitetsinntrykk og lavt støynivå.

Les saken

#oppvaskmaskin #hotpoint

Logik LDWTT15E (Benkoppvaskmaskin)

Som de fleste benkoppvaskmaskiner ligger Logik LDWTT15E lengre nede på resultatlisten. Den vasker greit nok og tørker godt. Den vasker svært tregt på ECO-program, mens på standardprogram tar det rundt 2 timer. Der maskinen imponerer er det utseendemessige.

Les saken

#oppvaskmaskin #logik

Logik LDW60X16N

Denne modellen av Logik er langt i fra de beste. I følge Råd & Rön sine tester er vasker den greit, men skuffer når det kommer til tørkeevne. Som flere av Logik sine maskiner bruker standardprogrammet lang tid uten å veie opp for det ved miljø- eller brukervennlighet. Denne finnes også i hvit, med navnet Logik LDW60W16N.

Les saken

#oppvaskmaskin #logik

Logik LDW60W16N

Denne modellen av Logik er langt i fra de beste. I følge Råd & Rön sine tester er vasker den greit, men skuffer når det kommer til tørkeevne. Som flere av Logik sine maskiner bruker standardprogrammet lang tid uten å veie opp for det ved miljø- eller brukervennlighet. Denne finnes også i rustfritt stål, med navnet Logik LDW60X16N.

Les saken

#oppvaskmaskin #logik

Logik LDW45W15N

Logik LDW45W15N er en 45 cm-bred oppvaskmaskin som vasker greit, men ikke like godt som de beste. Designmessig er maskinene flott, men den bråker en del og bruker i grenseland lang tid.

Les saken

#oppvaskmaskin #logik

Miele G 6820 SCu

OBS! Den svært gode scoren bør tas med forbehold om at begge testene er gjort av britiske kilder, som er betydelig mer generøse enn de andre testene som har blitt samlet inn. Begge kildene skryter av Miele G 6820 SCu vaske og tørkeevne. Den eneste ulempen testene finner er at den er litt vanskelig å bruke programmene på og at den er dyr.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 6665 SCVI XXL

Denne oppvaskmaskinen fra Miele gjør det veldig godt på vasking og tørking. Maskinen gjør det også meget godt på de aller fleste andre kriterier som den har blitt testet på. De to tingene som maskinen får noe kritikk for er at den bruker lang tid på både standard- og ECO-program. Standardprogrammet bruker tre timer på en vask. G 6665 SCVi XXL gjør det heller ikke bedre enn middelmådig på brukervennelighet.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 6660 SCVi

Den britiske nettsiden Which? roser Miele G 6660 SCVi opp i himmelen for fremragende vaskeevne. Which? har ikke mye kritisk å si om maskinen, men etterlyser litt bedre brukervennelighet, da særlig når det kommer til lasting av bestikk. Som forbruker burde du ta den høye scoren med en klype salt siden Which? pleier å gi betydelig høyere score enn flere av de andre testene vi har inkludert i samletesten. G 6665 SCVi XXL som er ganske lik som denne fikk 67 i Råd & Rön sin test.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 6630 SCU

Miele G 6630 SCU gjør det godt på de fleste punkter i Råd & Rön sine test. Både på vasking og tørking gjør maskinen det godt. Den ene nedsiden ved maskinen, annet enn prisen, er at den bruker veldig lang tid. På standardprogram bruker den nesten tre timer, mens på ECO bruker den nesten fire.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 6620 SC

Denne modellen får mye skryt både fra skandinaviske og britiske kilder for å være imponerende gode til å både å vaske og tørke. Med unntak av tidsbruk presterer denne maskinen godt på alle større kriterier. Kritikerne har nevner kun to problemer med maskine, tidsbruken og prisen.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 6065 SCVi XXL

G 6065 SCVi XXL gjør det godt på de aller fleste kriterier. Maskinens vaske- og tørkeevne er blant de beste i markedet og maskinen gjør det bedre en gjennomsnittlig på alle andre større kriterier med unntak av tidsbruk. Som flere av Mieles produkter bruker denne maskinen også svært lang tid på både standard og ECO-program, over tre timer på begge.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 6060 SCVi

G 6060 SCVi-modellen til Miele gjør det svært godt i Which? sin test. Den får skryt for svært godt vaske og tørkeevne og gjør det godt på de fleste andre kriterier også. Forbrugerrådet Tænk er mindre generøse enn Which?, men oppvaskmaskinen fra Miele gjør det godt også i Tænk-testen. Det får resultatet "god" for både vaske- og tørkeevne, støynivå, energi- og vannforbruk, men trekkes ganske mye for at den bruker lang tid. Brukervennligheten kunne også vært bedre. G 6065 SCVi XXL som er ganske lik som denne fikk 67 i Råd & Rön sin test.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 6000 SCu

Som de fleste oppvaskmaskiner fra Miele, vasker G 6000 SCu litt bedre enn gjennomsnittet. Der maskinen svikter er når det kommer til tidsbruk. Denne modellen bruker nesten tre timer på standardprogram, noe som kan være et irritasjonsmoment.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 4985 SCVi XXL

Miele G 4985 SCVi XXL er litt over gjennomsnittlig god oppvaskmaskin. Den vasker og tørker på et greit nivå, men ikke enestående godt. Annet enn det gjør gir imponerer den designmessig, men brukervennligheten og støynivået er ikke betydelig bedre enn andre maskiner.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 4980 SCVI

4980 SCVI er noe skuffende med tanke på prisen. Rengjør oppvasken bedre enn gjennomsnittlig, men ikke oppsiktsvekkende godt. Maskinen er litt grei når det kommer til miljøvennlighet og lyd, men bruker lang tid både på standard- og ECO-program.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 4263 VI

Miele G 4263 VI er en av de mer rimelige oppvaskmaskinene som Miele produserer. Den gjør det meget godt på vaske og tørkeevne, men skuffer på flere av de andre vurderingspunktene. Den er mindre god på miljøvennlighet og standardprogrammet bruker lang tid. Den gjør det ikke mer enn middelmådig på testene om brukervennlighet og støynivå. Denne kan være et rimelig alternativ dersom du bryr deg mest om vaskeevne og vil ha en Mieleoppvaskmaskin.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 4210 SCU

Miele G 4210 SCU er det Mieleproduktet som har fått dårligst vaske- og tørkescore. Maskinen gjør det godt på både innvendig og utvendig design, men på alle andre viktige kriterier er maskinen middelmådig. Dette reflekteres i scoren.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 4203 SCU

Miele G 4203 SCU vasker godt, men dette burde forventes med en pris på 7 000 kroner. Denne modellen er den dårligst rangerte av Miele produktene, som sier noe om merkevaren Miele. Denne modellen taper mye poeng ved å verken være spesielt brukervennlig eller miljøvennlig. Som de fleste varer fra Miele får oppvaskmaskinen skryt for å gi et godt kvalitetsinntrykk.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

AEG F87782M0P (W0P)

Denne oppvaskmaskinen får kritikk for å være dyr med tanke på hvor godt den vasker. I følge testen gir den ikke valuta for pengene. Modellen er identisk med Electrolux ESF8810ROX. Eneste forskjellen er designmessig.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG F66792M0P (W0P)

Denne modellen gjorde det ikke godt på testen. Den bruker lang tid, men sliter fortsatt med å tørke bestikket på ECO-program. Modellen er identisk med Electrolux ESF8810ROX. Eneste forskjellen er designmessig.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG F66602VI0P

AEG F66602VI0P gjør det svært godt på Good Housekeeping sin test, men den høye scoren bør tas med en klype salt. Good Housekeeping gir veldig høye scores i forhold til andre tester. God på vasking, men lager litt mye lyd. Det kan være litt vanskelig å sette seg inn i programmeringen.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG F56312W0 (M0)

Denne AEG-maskinen for skryt for hvor god den er til å vaske, men kritikk for bråket den lager. En 76 prosent score fra Which? tilsvarer en midt på treet karakter fra andre kilder, så den er ikke nødvendigvis så god som scoren tilsier.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG F56302W0 (M0)

AEG F56302W0 er et miljøvennlig valg med lavt forbruk av både strøm og vann. Maskinen får derimot mye kritikk for å ikke tørke godt nok. 64 prosent fra Which? er ikke en god karakter.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG F55332VI1

AEG F55332VI1 er en integrert oppvaskmaskin som er midt på treet når det kommer til både kapasitet og støy. Gjorde det godt på rengjøring på vanlig program, men dårlig på ECO-program.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

Electrolux ESL8520RO

Electrolux ESL8520RO skiller seg ikke mye ut noen måte. Den presterer gjennomsnittlig på de fleste kriterier.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESL4580RO

ESL4580RO er en av få oppvaskmaskiner som får under 50 i Råd & Rön sine tester. Den presterer under normalen på alle punkter med unntak av vaskeevne og støynivå.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF8810ROX

Testerne av denne modellen føler at den er dyr i forhold til hva du får for pengene. Modellen gjør det middelmådig på det meste unntatt tidsforbuk (hvor den gjør det dårlig) og støy og brukervennlighet (hvor den gjør det bra.) Modellen er identisk med AEG F87782M0P med unntak av design.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF8590ROX

Med plass til 15 kuverter er denne modellen blant de oppvaskmaskinene med størst kapasitet. Den gjør det middels til middels pluss på de fleste kriterier, men som mange oppvaskmaskiner bruker den lang tid. Gjør det greit på det meste, men ikke briljant på noe. Denne modellen er hvit, men finnes også i rustfritt stål med W som siste bokstav heller enn X.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF8590ROW

Med plass til 15 kuverter er denne modellen blant de oppvaskmaskinene med størst kapasitet. Den gjør det middels til middels pluss på de fleste kriterier, men som mange oppvaskmaskiner bruker den lang tid. Gjør det greit på det meste, men ikke brilliant på noe. Denne modellen er hvit, men finnes også i rustfritt stål med X som siste bokstav heller enn W.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF7540ROX

Electrolux ESF7540ROX er miljøvennlig, men sliter med vaskingen. Både når det kommer til vasking og tørking presterer maskinen under forventning, særlig på ECO-program.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF5511LOX

Denne modellen er midt på treet når det kommer til de fleste kriterier. Den gjør OK+ på vasking og tørking, men får minuspoeng for tidsbruk. Også støynivået kunne vært lavere. Denne modellen er i rustfritt stål. Den finnes også i hvit med navn ESF5511LOW.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF5511LOW

Denne modellen er midt på treet når det kommer til de fleste kriterier. Den gjør OK+ på vasking og tørking, men får minuspoeng for tidsbruk. Også støynivået kunne vært lavere. Denne modellen er i hvit. Den finnes også i rustfritt stål med navn ESF5511LOX.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF5200LIW

Denne Electrulux-modellen er ikke blant de dyreste, men gjør det heller ikke spesielt bra på testene. Får kritikk for både å ikke vaske rent nok og for å lage støy. For også noe kritikk for mangel på brukervennlighet.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF2400OW (Benkoppvaskmaskin)

ESF2400OW er en benkmaskin som presterer greit på de fleste områder. Den vasker bedre enn forventet til å være en benkoppvaskmaskin, men ikke like godt som flere tradisjonelle oppvaskmaskiner. Den får kritikk for å være bruke lang tid, men gir et godt kvalitetsinntrykk.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Epoq EDW60W16N

Epoq sin maskin gjør det greit når det kommer til vaskeevne, men får slakt for tidsbruken. Med et standardprogram som bruker i om lag tre timer er det ikke rart. Gjør det gjennomsnittlig på andre områder unntatt lyd hvor den presterer godt.

Les saken

#oppvaskmaskin #epoc

Beko DUN39330 (W/X)

Beko DUN39330 gjør det godt både på renslighet og miljøvennlighet. Der denne modellen taper poeng er særlig tidsbruk. Den siste bokstaven i navnet bestemmer fargen. X er rustfritt stål. W er hvit.

Les saken

#oppvaskmaskin #beko

Beko DIN28320

Denne Beko-modellen gjør det godt både når det kommer til miljøvennlighet og lyd. Den er midt på treet når det kommer til andre vurderingsfaktorer.

Les saken

#oppvaskmaskin #beko

Indesit DFG 15B1

Indesits eneste maskin som har blitt testet får skryt for hvor godt den vasker, men blir kritisert for å ikke tørke like godt. Maskinen får også kritikk for å være noe bråkete.

Les saken

#oppvaskmaskin #indesit

Asko D 5556FI

Denne oppvaskmaskinen gjør det greit på tester, men får kritikk for å ikke være verdt prisen. Som de andre maskinene fra Asko i denne testsamlingen får den kritikk for tidsbruken.

Les saken

#oppvaskmaskin #asko

Asko D 5536IS (IW)

Denne modellen gjør det greit på det meste uten å briljere på noe. Som de fleste Asko-oppvaskmaskiner får den kritikk for å bruke lang tid.

Les saken

#oppvaskmaskin #asko

Asko D 54364IS (IW)

Asko D 54364 IS/IW er en middelmådig oppvaskmaskin som er god til vasking og tørking, men bruker lang tid.

Les saken

#oppvaskmaskin #asko

Asko D 5538FI

D5538FI-modellen til Asko gjør det bra når det kommer til brukervennlighet, men som de fleste Asko-oppvaskmaskiner får den slakt for tidsbruken.

Les saken

#oppvaskmaskin #asko

Candy CDP 1L949 (W/X)

Denne 45 cm-modellen gjør det middelmådig på testen til Råd & Rön. Får kritikk for støy og tidsbruk og gjør det greit på vasking, håndterbarhet og kvalitetsinntrykk.

Les saken

#oppvaskmaskin #candy

Candy CDCP 6/E (Benkoppvaskmaskin)

Selv som en benkoppvaskmaskin gjør denne modellen det dårlig. I Råd & Rön sine tester gjør maskinen det middelmådig eller dårlig på alle større kriterier. Maskinen gjør det ok på vasking, men taper poeng for dårlig tørkeevne.

Les saken

#oppvaskmaskin #candy

Bauknecht BUO 3T122 P (X)

Den eneste Bauknecht-maskinen som er med i testen gjør det godt på lavt støynivå og kvalitetsinntrykk, men får kritikk for å bruke lang tid.

Les saken

#oppvaskmaskin #bauknecht

Whirlpool ADPU 201 WH

Whirlpool ADPU 201 WH er en 45 cm bred oppvaskmaskin som gjør det greit på de fleste punkter. På alle viktige punkter som vask, miljø, brukervennlighet osv. ligger den rundt gjennomsnittet. Det ene den kan friste med er at den har en lav pris.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool