Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #zanussi

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

6 treff

De dyreste vaskemaskinene er best

Er du på jakt etter en skikkelig god vaskemaskin må du åpne lommeboken bredt. Men ønsker du deg en grei maskin til en rimelig penge, finnes det flere gode alternativer. Her er de beste vaskemaskinene på det norske markedet i 2018.

Les saken

#vaskemaskin #miele #siemens #electrolux #whirlpool #lg #zanussi #bosch #aeg

Hva bør du tenke på når du kjøper oppvaskmaskin?

Oppvaskmaskinmarkedet er en alfabetsuppe av forskjellige maskiner, som det er vanskelig skille fra hverandre både med hensyn på navn og funksjoner. Her en noen gode tips og råd for å finne maskinen som passer dine behov.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg #asko #bauknecht #beko #bosch #candy #electrolux #epoc #gram #hotpoint #ikea #indesit #logik #matsui #miele #siemens #whirlpool #zanussi

Zanussi ZDS12001WA

Zanussi ZDS12001WA får en lav rating fra den britiske testsiden Which? som er urovekkende. Which? har en tendens til å bruke den øvre delen av karakterskalaen og når maskinen får så lav score er det et negativt tegn. Nettsiden peker på maskinens mangel på brukervennlighet, høye støynivå og lave miljøvennlighet som grunner til den lave scoren.

Les saken

#oppvaskmaskin #zanussi

Zanussi ZDF26011XA

Med kun en engelsk test kommer muligens Zanussi ZDF26011XA bedre ut av samletesten enn fortjent. Den britiske testsiden Which? forteller at det ikke er noen større problemer med oppvaskmaskinen og den vasker utmerket. Maskinene får også mye skryt for å være miljøvennlig.

Les saken

#oppvaskmaskin #zanussi

Zanussi ZDF21001WA

Zanussi ZDF21001WA gjør det ikke spesielt godt på Which? sin test. Den får skryt for vaskeevnen, men den etterlater vannmerker på vasken. ECO-programmet bruker også lengre tid enn ønsket. Which? går så langt som å anbefale å ikke kjøpe denne oppvaskmaskinen.

Les saken

#oppvaskmaskin #zanussi

Zanussi ZWF81463W

Zanussi er den billigste vaskemaskinen i testen vår. Til tross for en rimelig pris, kommer den godt ut i testene gjennomført av de britiske sidene Which? og Good Housekeeping. Denne maskinen fremstår derfor som et svært godt budsjettalternativ for de som ønsker seg en god vaskemaskin til en rimelig pris.

Zanussi ZWF81463W har plass til 8 kg klær og sentrifugerer med en hastighet på 1400 omdreininger per minutt. Den har åtte programmer, som er noe færre enn lignende vaskemaskiner. Den vasker likevel klær svært godt, noe man selvfølgelig ønsker at en vaskemaskin skal gjøre. Den har dog et høyt støynivå, og den er heller ikke veldig energieffektiv. Maskinen bruker omtrent tre timer på en vanlig 40 graders bomullsvask og to timer på en syntetvask.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 8 kilo
Standard programtid: 244 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1400 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 190 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 58 dB / 78 dB
Vekt: 66 kilo
Størrelse (BHD): 600 x 850 x 520 mm

Les saken

#vaskemaskin #zanussi