Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #matsui

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Hva bør du tenke på når du kjøper oppvaskmaskin?

Oppvaskmaskinmarkedet er en alfabetsuppe av forskjellige maskiner, som det er vanskelig skille fra hverandre både med hensyn på navn og funksjoner. Her en noen gode tips og råd for å finne maskinen som passer dine behov.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg #asko #bauknecht #beko #bosch #candy #electrolux #epoc #gram #hotpoint #ikea #indesit #logik #matsui #miele #siemens #whirlpool #zanussi

Flere vaskemaskiner gjør en dårlig jobb

Det er store variasjoner i prestasjonene, og her får du en oversikt over hvilke vaskemaskiner som faktisk vasker tøyet ditt rent. Kan de billige være like bra som de dyre?

Les saken

#vaskemaskin #miele #samsung #panasonic #lg #ikea #siemens #matsui #bosch #electrolux #whirlpool

Matsui MDWTT15E (Benkoppvaskmaskin)

Denne benkoppvaskmaskinen fra Matsui er ganske midt på treet til å være en kompakt oppvaskmaskin. Den gjør det gjennomsnittlig på vasking og tørking, mens det gir godt designmessig inntrykk.

Les saken

#oppvaskmaskin #matsui

Matsui MDW60W16N

Matsui MDW60W16N får mye kritikk både for å være treg og for å lage mye støy. Når det kommer til vaske- og tørkeevne gjør derimot maskinen det greit. Annet enn dette gjør maskinen det middelmådig.

Les saken

#oppvaskmaskin #matsui

Matsui M510WM13E

Matsui M510WM13E er en billig vaskemaskin som selger godt i Norge, men den får laveste poengsum av alle vaskemaskinene i testen. Den får lav score i samtlige testdisipliner, og dårligst er den når det gjelder skylleevne. Den har en kapasitet på 5 kg.

Les saken

#vaskemaskin #matsui