Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Master & Dynamic MW07 Plus

Master & Dynamic gjør det meste rett når de kommer med oppfølgeren til MW07.

Plus-utgaven forbedrer nemlig de områdene som høstet mest kritikk hos forløperen. Batteritiden er nå kraftig forbedret og total batteritid med etuiet er nå firedoblet. The Verge er fortsatt ikke helt overbevist, prisen tatt i betraktning. Man trenger tross alt ikke betale så mye for funksjonaliteten som tilbys. The Verge lar seg imidlertid imponere av lydkvaliteten og kommenterer at Master & Dynamic ikke forsøker å lage et nøytralt lydbilde, men angriper med et energisk lydbilde.

Pocket-Lint anbefaler proppene og konstaterer at de er «one of the best pairs of true wireless in-ears on the market». Deres eneste innvendinger er at komforten ikke er den beste i lengden, i tillegg til den høye prisen. TechRadar lar seg også imponere av øreproppene og trekker spesielt fram den innovative betjeningen og den lange batteritiden. De er imidlertid ikke like imponert av støydempingen.

Produktspesifikasjoner
Batteritid: 10 timer
Ekstra batteritid via etuiet: 30 timer
Aktiv støydemping: Ja
Vanntett: IPX5
Tilkobling: Bluetooth 5.0
Kodeker: AAC, SBC, aptX
Vekt: 18 gram

Les saken

#trådløse-ørepropper #master&dynamic

Master & Dynamic MW07

Master & Dynamic MW07 gjør ifølge Tek «alt rett – bortsett fra det aller viktigste».

Lydkvaliteten matcher dessverre ikke det som ellers er «et svært velpolert premiumprodukt» skriver Tek. Med i pakken får du fem ulike tupper og et ekstra sett med vinger til proppene slik at du kan få en best mulig passform. Betjening av proppene skjer ved hjelp av tre knapper som er smart plassert slik at du ikke er nødt å dytte dem dypt i øregangen for bruke dem. Lyden er god, men ikke god nok, prisen tatt i betraktning, kommenterer Tek.

Tek lar seg skuffe av den korte batteritiden og at samtelekvaliteten faller gjennom når man beveger seg i trafikkerte omgivelser. Lyd & Bilde applauderer detaljnivået i overtonene i lydbildet. De erkjenner imidlertid at dette gjør at popmusikk kan være i det skarpeste laget. Macworld berømmer videre øreproppene for å være «among the best sunding earphones we've ever tested». De peker imidlertid på den lave batteritiden som et solid skår i gleden.

Produktspesifikasjoner
Batteritid: 3,5 timer
Ekstra batteritid via etuiet: 10,5 timer
Aktiv støydemping: Nei
Vanntett: IPX4
Tilkobling: Bluetooth 4.2
Kodeker: AAC, SBC, aptX
Vekt: 18 gram

Les saken

#trådløse-ørepropper #master&dynamic