Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Neonate BC-6500D

Digital: Neonate BC-6500D får skryt for god lydkvalitet, flott design og ingen støy, men Foreldre & Barn opplever at den forstyrres raskt hvis det er andre Neonate-babycaller i umiddelbar nærhet. Rekkevidden er på inntil 800 m ved fri sikt. Den har lyd- og lysvarsling når den har svakt batteri eller er utenfor rekkevidde. I tillegg har den toveiskommunikasjon, stemmeaktivering, justerbar lydfølsomhet, temperaturmåler, nattlampe, vibrasjonsvarsling, hodetelefonutgang og LCD-skjerm. Både baby- og foreldreenhet har oppladbare batterier og ladestasjoner, og den har hurtiglader for kjapp oppladning. Batterilevetid ble målt til ca. 24 t av Foreldre & Barn, og i standby skal den holde rundt 70 t. Babycallen har automatisk kanalvelger, avgir max 20 mW stråling ifølge produsenten, og du kan koble opptil tre babyenheter til den ene foreldreenheten.

Annonse

Under kan du lese mer om hvordan Neonate BC-6500D er blitt tatt imot av testkildene.

92/100

Testresultat

Neonate BC-6500D

Resultatet er basert på 3 tester

Vores Børn (2014)

Perfekt design og lyd. Les saken

100
Vores Børn (2017)

Bedst i test 2016. Vi blev imponeret af den lange rækkevidde, det knivskape signal og den lange batterilevetid på Neonate 6500D. Les saken

95
Foreldre & Barn (2013)

Svært god på de fleste områder. Les saken

80
#babycall #neonate

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.