Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

NOVA Babycall SmartNOVA

Digital: NOVA Babycall SmartNOVA får litt forskjellige tilbakemeldinger fra anmelderne. Vores Børn melder om helt klar lyd, mens Foreldre & Barn opplevde mye skurring. To av tre testere for Foreldre & Barn opplevde at batterilevetiden var på 72 t i standby, mens en annen tester fikk kortere batterilevetid. Den varsler på foreldreneheten med lyd og lys når det er svakt batteri, og både baby- og foreldreenheten har oppladbare batterier som lades på 5-6 t. Rekkevidden er opptil 450 m ved fri sikt. Den har display, toveiskommunikasjon, vibrasjonsvarsling, nattlampe og temperaturmåler. Plastdeler gir ingen stor kvalitetsfølelse, men den har ingen pulserende stråling eller mikrobølger i standby, ifølge produsenten. Har automatisk kanalvelger.

Annonse

Under kan du lese mer om hvordan NOVA Babycall SmartNOVA er blitt tatt imot av testkildene.

70/100

Testresultat

NOVA Babycall SmartNOVA

Resultatet er basert på 2 tester

Vores Børn (2014)

Lang batterilevetid og klart signal er guld værd, men til prisen ville vi gerne være sluppet for den lidt plastikagtige følelse. Les saken

80
Foreldre & Barn (2013)

Ujevne testresultater. Les saken

60
Beste priser
Altforbarna.com 1 298,- Til butikk

Levert av:

#babycall #nova

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.