Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Philips Avent SCD620

Digital: Philips Avent SCD620 er en video-babycall som selger godt i Norge, men den får lav totalscore fra testkildene, hovedsaklig på grunn av for høy pris og kort rekkevidde. Forbrugerrådet Tænk målte maks gjennomsnittlig rekkevidde til 33 m innedørs og utendørs, og den gir signalproblemer så fort babyenheten er i en annen etasje enn foreldreenheten. Den har 2,7" LCD-fargeskjerm, toveiskommunikasjon, stemmeaktivering, jusertbar lydfølsomhet, nattsyn og kan spille av vuggesanger. Babyenheten kan henges på veggen, men den kan ikke bruke batterier. Foreldreenheten har oppladbart batteri som lades via mini-USB og skal holde i rundt 11 t i videomodus og ca. 12 t med kun lyd. Lydkvaliteten er imidlertid for dårlig og videokvaliteten er middels. Bruker FHSS-teknologi.

Annonse

Under kan du lese mer om hvordan Philips Avent SCD620 er blitt tatt imot av testkildene.

38/100

Testresultat

Philips Avent SCD620

Resultatet er basert på 2 tester

Expert Reviews (2016)

A simple but effective video baby monitor, but the Philips SCD620 is far too expensive. Les saken

50
Forbrugerrådet Tænk (2017)

Opnår den samlede bedømmelse ”dårlig”, fordi den har testens ringeste rækkevidde, både indendørs/udendørs, men også mellem etager. Les saken (krever medlemskap)

26
#babycall #philips

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.