Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Neonate BC-8000DV

Digital: Neonate BC-8000DV er en brukervennlig babycall med video, og du kan koble opptil fire babyenheter til samme foreldreenhet. Får pluss for størrelse, samt lyd- og bildekvalitet. Enhetene har oppladbart batteri som skal holde i opptil 25 t i standby, men ifølge Vores Børn er det kort levetid når du bruker videomodus. Rekkevidden skal være på opptil 800 m for lyd og 300 m for video ved fri sikt, og Vores Børn opplever at bildet forsvinner når vegger og tak skiller enhetene. Babyenhet kan henges opp og har 2X zoom, nattsyn, nattlampe og temperaturmåler. Foreldreenheten har touch screen, toveiskommunikasjon, stemmeaktivering, justerbar lydfølsomhet, fjernstyrt justering av belysningen på baby-/kameraenheten, og du kan velge om du vil ha på både lyd og bilde eller bare én av delene. Strålingsnivået skal være lavt, ifølge produsenten.

Annonse

Under kan du lese mer om hvordan Neonate BC-8000DV er blitt tatt imot av testkildene.

70/100

Testresultat

Neonate BC-8000DV

Resultatet er basert på 1 test

Vores Børn (2017)

Bedste video babyalarm 2016. Sætter du pris på fleksibilitet, god kvalitet og billede af baby skal du overveje Neonate BC-8000DV. Les saken

70
#babycall #neonate

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.