Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Philips Avent SCD535

Digital: Philips Avent DECT SCD535 er en fin babycall med eksepsjonell lyd og god rekkevidde på opptil 330 m utendørs og 50 m innendørs. Batteritid på det oppladbare batteriet til foreldreenheten er opptil 24 t og ladetid er ca. 3 t. Babyenheten kan brukes med vanlige AA-batterier (ikke oppladbare). Den er brukervennlig, og har gode ekstrafunksjoner som temperatur- og luftfuktighetsmåler. Man kan kommunisere med babyen, og babycallen har lys som viser lydnivå ved babyenheten. Den har også vibreringsvarsling, nattlampe, kan spille av vuggesanger og har mulighet for justering av følsomhet. Den har LCD-skjerm og bruker DECT-teknologi.

Under kan du lese mer om hvordan Philips Avent SCD535 er blitt tatt imot av testkildene.

83/100

Testresultat

Philips Avent SCD535

Resultatet er basert på 4 tester

TV2 Hjelper Deg (2011)

Trygg og god babycall. Les saken

100
Foreldre & Barn (2013)

Høy lydkvalitet og god batteritid. Les saken

80
Testfakta (2012)

Mycket bra mikrofonkänslighet och tålig mot radiostörningar. Les saken

63
#babycall #philips

Hvilken babycall er best i test?

En babycall kan være svært praktisk og til god hjelp for småbarnsforeldre, men det er mange ulike modeller å velge mellom. I denne testen viser vi resultatene fra babycalltester fra 2015. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester