Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Philips Avent SCD600

Digital: Philips Avent DECT SCD600 har video og 2,4" fargeskjerm, og bildekvaliteten er god i mørke rom. Which? opplevde at de oppladbare batteriene holdt i nesten 13 t i auto-skjermaktiveringsmodus og 6,5 t videomodus, som er bra sammenlignet med andre video-babycaller. Batteriene til babyenheten varer i ca. 9 t. Foreldre & Barn mener lydkvaliteten er god, til tross for noe skurring ved lengre rekkevidde utendørs. Which? opplevde også skurring innendørs fra tid til annen, og de mener noen vil ønske seg høyere makslyd. Babycallen forstyrres også av trådløst internett. Rekkevidden er oppgitt til 150 m, men Foreldre og Barn fikk til 40 m, og Which? fikk noe problemer allerede ved 15 m. Bruker DECT-teknologi, har nattlampe, stemmeaktivering og kan spille av vuggesanger.

Under kan du lese mer om hvordan Philips Avent SCD600 er blitt tatt imot av testkildene.

63/100

Testresultat

Philips Avent SCD600

Resultatet er basert på 4 tester

Which? (2012)

Works well in all key areas. Les saken (krever medlemskap)

71
Foreldre & Barn (2013)

Video er ikke nødvendigvis en fordel. Les saken

60
#babycall #philips

Hvilken babycall er best i test?

En babycall kan være svært praktisk og til god hjelp for småbarnsforeldre, men det er mange ulike modeller å velge mellom. I denne testen viser vi resultatene fra babycalltester fra 2015. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester