Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Cuisinart 3 in 1 Multi Cooker MSC-600XA

Cuisinart 3 in 1 Multi Cooker MSC-600XA får god score i testen fra Choice som vektlegger at den fungerer meget bra på høy og lav temperatur, at den er lett og rengjøre, samt at det følger med en detaljert og innholdsrik bruksanvisning med oppskrifter. Beholder og lokk kan vaskes i oppvaskmaskin. Knapper og navigering er enkle å bruke, med et digitalt display. Blant de negative tingene testen fra Choice nevner er at håndtakene blir svært varme og at den store beholderen er vanskelig å rengjøre for hånd og i oppvaskmaskinen. Slow cookeren får også trekk for at ledningen ikke kan fjernes.

Under kan du lese mer om hvordan Cuisinart 3 in 1 Multi Cooker MSC-600XA er blitt tatt imot av testkildene.

84/100

Testresultat

Cuisinart 3 in 1 Multi Cooker MSC-600XA

Resultatet er basert på 1 test

CHOICE (2018)

Comprehensive instructions with recipe book and guidelines. Les saken

84
#slowcooker #cuisinart

Langtidskokeren som lager maten for deg

Slow-cookeren har vært svært populær i USA og England i årevis, men har ikke nådd samme status i Norge ennå. Les her for informasjon om hva en slow-cooker er, hva du bruker den til, samt hvilke som er best i test. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Langtidskokeren som lager maten for deg