Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

KitchenAid Multi Cooker 5KMC4244ACA

KitchenAid Multi Cooker 5KMC4244ACA er generelt god ifølge testen fra Choice. Testen trekker fram at apparatet fungerer godt og er lett å bruke, samt at riskokerfunksjonen er bra. Den får pluss for å ha en rørefunksjon, men dessverre fungerer ikke denne optimalt da den rører ujevnt. Kokeren har preprogrammerte innstillinger og den kan også brukes som en normal kokeplate da den kan kjøres på temperaturerer fra 75 til 230 grader.

Av negative bemerkninger trekker Choice fram at kondens samler seg under lokket, at beholder kan vaskes i oppvaskmaskin men at dette ikke er anbefalt, at håndtakene er litt små samt at det bare er én setting (lav).

Under kan du lese mer om hvordan KitchenAid Multi Cooker 5KMC4244ACA er blitt tatt imot av testkildene.

84/100

Testresultat

KitchenAid Multi Cooker 5KMC4244ACA

Resultatet er basert på 1 test

CHOICE (2018)

Very good overall. Les saken

84
#slowcooker #kitchenaid

Langtidskokeren som lager maten for deg

Slow-cookeren har vært svært populær i USA og England i årevis, men har ikke nådd samme status i Norge ennå. Les her for informasjon om hva en slow-cooker er, hva du bruker den til, samt hvilke som er best i test. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Langtidskokeren som lager maten for deg