Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sage The Fast Slow Pro

Sage The Fast Slow Pro er en bra multi-cooker med mange gode funksjoner for forskjellige typer mat. Den har en digital timer som teller ned koketiden. Man kan også lagre forhåndsinnstillinger på koketid og varme. Beholder og lokk kan rengjøres i oppvaskmaskinen.

Slow cookeren får plusspoeng for at utsiden og hankene ikke varmes opp, samt at den er lett å rengjøre. Det som trekker ned er det noe klumpete designet. Lokket er heller ikke gjennomsiktig.

Under kan du lese mer om hvordan Sage The Fast Slow Pro er blitt tatt imot av testkildene.

88/100

Testresultat

Sage The Fast Slow Pro

Resultatet er basert på 1 test

Good Housekeeping USA (2016)

The Sage Fast Slow Pro is the bee's knees of slow cookers. It looks stylish, is surprisingly easy to use and is packed with features. Les saken

88
#slowcooker #sage

Langtidskokeren som lager maten for deg

Slow-cookeren har vært svært populær i USA og England i årevis, men har ikke nådd samme status i Norge ennå. Les her for informasjon om hva en slow-cooker er, hva du bruker den til, samt hvilke som er best i test. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Langtidskokeren som lager maten for deg