Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Russell Hobbs Chalkboard Slow Cooker

Russell Hobbs Chalkboard Slow Cooker er en stilig slow cooker med en svart og matt finish, som man kan skrive på med kritt. Ved å bruke denne kan man altså for eksempel skrive små notater, hvilken matrett som lages, eller holde oversikt over oppskriften på en morsom måte. Den har en størrelse på 3,5 liter og har avtagbar lokk og beholder som kan vaskes i oppvaskmaskin. Testen fra Good Housekeeping er gjennomgående positiv, men likte ikke at vann samler seg ved kanten under lokket og at lokket rister når det koker. Ellers er den lett å bruke og fungerer som den skal.

Under kan du lese mer om hvordan Russell Hobbs Chalkboard Slow Cooker er blitt tatt imot av testkildene.

84/100

Testresultat

Russell Hobbs Chalkboard Slow Cooker

Resultatet er basert på 1 test

Good Housekeeping USA (2017)

Innovative chalkboard finish. Les saken

84
Beste priser
Proshop.no 872,- Til butikk

Levert av:

#slowcooker #russell-hobbs

Langtidskokeren som lager maten for deg

Slow-cookeren har vært svært populær i USA og England i årevis, men har ikke nådd samme status i Norge ennå. Les her for informasjon om hva en slow-cooker er, hva du bruker den til, samt hvilke som er best i test. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Langtidskokeren som lager maten for deg