Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Produktet er 1 av 7 i samletesten Langtidskokeren som lager maten for deg

Sage The Risotto Plus

Sage The Risotto Plus er en såkalt «multi-cooker» som har flere funksjoner. Den lager luftig ris og risotto, i tillegg til å være en slow cooker. Resultatet blir strålende, ifølge testen fra Trusted Reviews. Kvaliteten er også solid og god når det gjelder selve apparatet.

Maskinen kommer med en sleiv, litermål og en steamer i rustfritt stål. Selve beholderen er non-stick. Den har en kapasitet på 3, 7 liter. Det er fem innstillinger: risotto, sauté/sear, rice/steam, slow cooker low og slow cooker high. Den fungerer godt på alle de forskjellige innstilingene, men har kun manuell styring og ingen timer. Det som trekker ned er den høye prisen, ifølge Trusted Reviews.

Under kan du lese mer om hvordan Sage The Risotto Plus er blitt tatt imot av testkildene.

88/100

Testresultat

Sage The Risotto Plus

Resultatet er basert på 1 test

Trusted Reviews (2016)

This premium one-pot cooker saves on time and washing up. Superb, if you don’t mind the hefty price tag. Les saken

88
#slowcooker #sage

Langtidskokeren som lager maten for deg

Slow-cookeren har vært svært populær i USA og England i årevis, men har ikke nådd samme status i Norge ennå. Les her for informasjon om hva en slow-cooker er, hva du bruker den til, samt hvilke som er best i test. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Langtidskokeren som lager maten for deg