Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #aku

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Fjellskoene som tar deg frem overalt

Fottøyet er blant det aller viktigste utstyret du tar på deg på tur. Her er de beste fjellskoene du kan velge i 2018, pluss noen tips til hvordan du finner akkurat de riktige skoene for deg.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #mammut #hoka-one-one #salomon #keen #la-sportiva #salewa #aku #the-north-face #arcteryx #scarpa #hanwag #lowa #timberland #merrell #meindl

Aku Tengu GTX

Tengu GTX fra Aku er vanntette og sitter godt på foten, uten at de er for vide eller smale. Støvlene gir også god støtte til ankelen, men er fleksible nok til at man kan gå helt normalt i dem. Skal man drive med teknisk fjellkatring- eller klyving, finnes det nok bedre sko på markedet. Støvlene fra Tengu er likevel veldig gode allroundere som passer godt til de som liker å oppholde seg i fjellet, men som ikke driver med den vanskeligste klatringen. Alpin mener blant annet at støvlene gjerne kan brukes på lengre fjellturer, med tung sekk på ryggen.

Obs! Disse støvlene finnes ikke i damemodell, men unisex-modellen går ned til str. 37. Har man smale føtter kan man likevel oppleve at disse støvlene er for brede eller for store.

Detaljer

Type: Lett fjellstøvel
Passform: Vanlig (men kun tilgjengelig i unisex-modell)
Vekt på herremodell: 900 g (Str. 42)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #aku

Aku Alterra GTX

Alterra GTX fra Aku er fjellskoene for deg som ikke planlegger månedslange fjellturer og fuktig klyving opp glatte fjellsider. Skoene er vanntette og puster godt med Gore-Tex, mens sålen og tuppen gir god beskyttelse fra ujevn bakke. Den øvre delen er også myk og fleksibel, som gjør at den gir noe støtte, men ikke like mye støtte som en solid fjellstøvel vil gi deg. Wired for Adventure mener skoene gjerne kan brukes selv om du har en tung sekk på ryggen, og sier at dette er de beste fjellskoene for kvinner som de har testet.

Detaljer

Type: Fjellsko
Passform: Smal
Vekt på damemodell: 1090 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 1340 g (Str. 42)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #aku