Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #hanwag

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

6 treff

Tursko til skog og mark

Tursko brukes på enklere turer og passer best med en lett eller middels tung sekk på ryggen. Sjekk om du bør gå for tursko eller fjellsko, og se hvilke modeller som gjør det best i test.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #salomon #keen #merrell #tursko #lave-fjellsko #hanwag #hoka-one-one #la-sportiva #jack-wolfskin #adidas #lowa #helly-hansen #the-north-face

Fjellskoene som tar deg frem overalt

Fottøyet er blant det aller viktigste utstyret du tar på deg på tur. Her er de beste fjellskoene du kan velge i 2018, pluss noen tips til hvordan du finner akkurat de riktige skoene for deg.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #mammut #hoka-one-one #salomon #keen #la-sportiva #salewa #aku #the-north-face #arcteryx #scarpa #hanwag #lowa #timberland #merrell #meindl

Hanwag Makra Combi GTX

Makra Combi GTX fra Hanwag er bygget for alpine forhold og kan godt brukes med brodder, over trelinjen og langs isbreer. Selv om støvlene er lette, er de svært tekniske og tilbyr god støtte med komfortabel fleksibilitet. De tilbyr derfor mer enn det den gjennomsnittlige turgåeren trenger, men kan gjerne brukes av de som liker tekniske og utfordrende fjellturer i vanskelig vær. Alpin mener støvlene ikke bør brukes på vanskelige passasjer hvor man må bruke brodder hele tiden, men synes de gjerne kan brukes av personer som ønsker å bevege seg raskt på ulendt fjell og grus.

Detaljer

Type: Lett fjellstøvel
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: 580 g (Str. 36)
Vekt på herremodell: 700 g (Str. 41)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #hanwag

Hanwag Belorado Mid Lady GTX

Belorado Mid GTX fra Hanwag er et par lette og pene fjellsko som passer godt til helårsbruk. De gir grei støtte, har god friksjon mot underlaget og beskytter mot steiner og ujevn bakke. Klikk.no mener de er middelse stive og lite dempet, men at det gir god kontakt med underlaget. Siden skoene er vanntette, kan de bli noe varme i varmt vær. Alle testerne mener skoene er svært behagelige å ha på seg.

Tips! Disse skoene kommer også i en spesialdesignet modell for de med ilker ved storetåleddet. Den heter Belorado Mid Bunion Lady GTX.

Detaljer

Type: Vanlig fjellsko
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: 810 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 1100 g (Str. 41)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #hanwag

Hanwag Belorado Low GTX

Hanwag Belorado Low er en komfortabel og presis sko som passer best til seriøse turgåere som gjerne prøver seg på tur i røft terreng. Skoen fremstår solid og holdbar, og den beskytter foten godt mot terrenget. Sålen bøyer seg heller ikke alt for mye. Toppen kan man i tillegg snøre godt inntil foten uansett hvor høy vrist man har.

Skoen blir trukket noe for å være tung – og den kan bli for tung om du bare skal gå enkle turer i skog og mark. I tillegg ser modellen noe teknisk ut hvis du også ønsker å bruke turskoene til hverdags.

Outdoor Magazin beskriver Belorado Low GTX fra Hanwag som en allround-anmarsjsko.

Detaljer

Type: Solid tursko
Passform: Justerbar, kan passe både smale og noe brede føtter
Vekt på damemodell: 500 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 564 g (Str. 44)

Les saken

#tursko #lave-fjellsko #fjellsko #hanwag

Hanwag Banks II GTX

Banks II GTX fra Hanwag gir god beskyttelse mot omgivelsene og støtter godt om ankelen, samtidig som den er fleksibel nok til at den er komfortabel å gå med. Sålen gir i tillegg god friksjon mot underlaget. Oppad mener støvlene er litt for stive til å være vanlige fjellsko, og sier at de gjerne kan brukes i vanskeligere terreng enn det de er beregnet til. De mener også støvlene vil fungere godt med brodder på isbreer, mens Outdoor Magazine er mer forbeholdne og mener støvlene egner seg best på dagsturer i lave fjelletapper.

Detaljer

Type: Lett fjellstøvel
Passform: Smal
Vekt på damemodell: Ikke oppgitt
Vekt på herremodell: 710 g (Str. 42)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #hanwag